|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Spalnica – intimni kotiček samo za starše

Alples, industrija pohištva, d.d., 13.7.2010
Prostor za spanje staršev mora zagotavljati dovolj intime, nočnega miru in dobre razmere za spanje, počitek in sprostitev. Zato pri opremljanju spalnice posvetite dovolj pozornosti tudi primerni opremi, ki vam bo to omogočala.

image
/41


V današnjem dinamičnem in hitrem ritmu življenja, ki je prežet s pomanjkanjem prostega časa, stresom in obveznostmi, mora vsakdo najti čas in prostor zase. Pri tem pomembno vlogo igra interjer. Oprema v spalnici mora zato biti skrbno izbrana, da zagotavlja predvsem nočni mir in dobre razmere za spanje, počitek in sprostitev.

 

Za ritem boljših noči – spalnica Samba!

Prostor za spanje opremljen z elementi iz linije Samba se ponaša s funkcionalnostjo in udobjem. Je spoj razkošja izbire in preprosto dobrega spanja. Enostavne ravne ploskve se družijo z bogastvom okroglin in nadihom orehovega lesa z belino na frontah in posteljah. Udobje zaobljenih robov in izbranih oblazinjen se povezuje s tišino, ki jo omogočajo blažilci za mehko zapiranje vrat in predalov.

 

Postelje in ostali elementi so namenoma zasnovani precej minimalistično, pri čemer pa zaokrožitve skrbijo za pravo mero razgibanosti. Oblazinjenje končnic ob vzglavju vabi k počitku v postelji, prijetno zaobljeni robovi stranic so prijazni do členkov na rokah, zamik podnožja omogoča »neboleče« gibanje ob postelji. Dodatni shranjevalni prostor omogočajo dvižne postelje. Prava izbira oblazinjenja lahko zadovolji tako ljubitelje večnega usnja kot tiste, ki iz higienskih razlogov želijo imeti občasno oprano mehko vzglavje.

 

Samba preseneča ne le z usnjem in tkaninami pri posteljah, pač pa tudi raznovrstnimi podobami lesa in barvitosti. Poleg osnovnega orehovega dekorja je na voljo še slonokoščeno bela, opečnato rdeča in rjava barva na vratih in predalih omar. Dodatna popestritev so vzorčasti tretjinski deli garderobnih vrat. Kovinski dodatki – ročaji, noge pri posteljah so bleščeče kromirani.

 

Omare omogočajo kar najboljši izkoristek prostora. Nadaljujejo se do želene širine, izbira se lahko tudi globina. Njihovo notranjost se lahko prilagodi individualnim potrebam in se hkrati izogne neizkoriščenim kotom. Tako v spalnici ostane več prostora za možnost gibanja v tistih delih, ki so namenjeni bivanju.

 

Za prostost prostora – linija vgradnih omar Alp'lux

Še boljši izkoristek shranjevalnega dela spalnice je moč doseči, če se namesto garderobne omare iz programa Samba izbere vgradno omaro po meri iz linije Alp'lux. Z vgradno garderobo Alp'lux se izkoristi prostor od tal do stropa, od stene do stene, izbor materialov in barv te vgradne omare pa je popolnoma usklajen z ostalimi elementi spalnice Samba. Drsna vrata vgradne omare so lahko tudi vrata v drug prostor ali pa služijo kot pregrada prostora in nadomestijo predelne stene. Na voljo so v vseh barvah Sambe pa tudi z ogledalom ali steklena v kar sedmih barvah stekla – satinirano, belo, turkizno, črno, rdeče, oranžno in vzorčasto.

 

Več informacij na www.alples.si.

 


Bi radi imeli novo otroško sobico po vaši izbiri?

 Sodelujte v nagradni igri Moj planet in z malo sreče

 boste lahko ponosni lastniki nove opreme za otroško sobo.

 Več o nagradni igri preberite TUKAJ.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
68
S temi dejavnostmi si otroci bogatijo bese...
Med čakanjem na najljubše kosilo lahko najmlajši otroci spoznavajo črke, starejši otroci in starši pa črke sestavljajo v...
14
10 zanimivih idej za velikonočne aktivnost...
Za vas smo pripravili 10. idej za praznične aktivnosti, ki jih lahko organizirate z otroki za veliko noč. Otroci bodo ta...
13
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
8



BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...
Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?