|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

TOP praznična darila za nosečnice, mamice in otroke

Uredništvo Ringaraja.net, 17.12.2022
Obdarovanje bližnjih daje decembru poseben čar in če še vedno nimate prave ideje, kaj podariti nosečnici, mamici ali njenemu dojenčku oziroma otroku, potem obvezno preberite tole.

image
Notino.si: Velika ponudba nepogrešljivih daril za nosečnice, prazničnih daril za otroke in simpatičnih ninic za dojenčke, ki se jih bodo obdarovanci res razveselili. (Shutterstock)
/11


Čas praznikov preživimo obdani z družino in prijatelji in seveda ne smejo manjkati darila. Ste letošnje že izbrali? Če imate med svojimi bližnjimi kakšno srečko nosečko ali pa se je družini oziroma prijateljem pridružil nov družinski član, obvezno preverite veliko ponudbo nepogrešljivih daril za nosečnice, božičnih daril za otroke in simpatičnih ninic za dojenčke.


Darila za nosečnice

Saj veste, kako poseben je čas pričakovanja novega družinskega časa, ko bodoče mamice nežno božamo svoje trebuščke in gnezdimo, opremljamo in z vso skrbnostjo iščemo izdelke, ki jih bo potreboval naš novorojenček. V tem obdobju, ko nosečniški hormoni divjajo na polno, boste zagotovo razveselili vsako nosečnico s skrbno izbranim darilom. In kaj izbrati zanjo?

Letos naj bo darilo posvečeno njej – bodoči mamici. Vsa darila za nosečnice najdete na Notino.si, kjer so za vas pripravili nabor najrazličnejših izdelkov, s katerimi boste polepšali praznike.


darila za otroke

Otroci so tisti, ki jim darila največ pomenijo. (FOTO: Shutterstock)


Božična darila za otroke

Otroci so tisti, ki jim darila največ pomenijo. Ki se jim oči kar zasvetijo, ko postavimo božično jelko. Ki zjutraj hitro tečejo preveriti, kaj jim je prinesel eden od dobrih mož. Če so otroci, ki bi jih radi obdarovali, stari toliko, da v dobre može več ne verjamejo ali pa če so še mlajši in jim bo vaša darila prinesel eden od njih – preverite božična darila za otroke, nabor odličnih idej, ki bodo razveselile male navihance.


Ninica za dojenčka

Kako čudoviti so prvi dnevi doma z novim družinskim članom! Mehkoba in crkljanje – v času novoletnih praznikov seveda pod toplo in udobno odejo na kavču. Prva prijateljica in crkljivka je, poleg mame, zagotovo mehka in simpatična ninica.


ninica za dojenčka

Prva prijateljica in crkljivka je, poleg mame, zagotovo mehka in simpatična ninica. Notino.si imajo pestro izbiro teh mehkih igračk za dojenčke. (FOTO: Notino.si)


Ninica za dojenčka bo zagotovo zadetek v polno, če letos kupujete darilo novemu članu, ki se je pridružil vaši družini ali pa družini prijateljev. Preverite nabor simpatičnih in mehkih ninic.


Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Dojenje: Rastline, ki spodbujajo tvorjenje...
Travnik je lekarna na prostem, kjer lahko najdete celo rastline, ki pomagajo pri dojenju. Številne zdravilne rastline na...
17
Več kot boste dojenčka objemali, pametnejš...
Če sodite med starše, ki neprestano objemajo, ljubkujejo in crkljajo svojega otroka, boste nad rezultati najnovejše razi...
13
Čudne reči v dojenčkovem blatu
Ste v dojenčkovem blatu zagledali nekakšna zrna peska? Ali je njegovo blato fluorescentno zeleno? Brez strahu, vzroki so...
6
POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...
5



Genetsko testiranje za otroke – da ali ne?
Rezultati raziskave: Skoraj polovica vprašanih uporabnikov portala Ringaraja.net se strinja, da bo genetsko testiranje v...
Zbirka: NODIJEVE ZABAVNE POSTAVLJANKE
photo
3 zgodbice o Nodiju.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?