|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Petkova ideja za vikend: Vstopimo v čarobno Ledeno deželo

Uredništvo Ringaraja.net, 15.12.2017
Ta vikend bomo spoznali ledene Mašo in medveda, kentavra, zlato ptico in troglavega zmaja ter se popeljali po najdaljšem ledenem toboganu v Sloveniji. Sicer je Ledena dežela V BTC Ljubljana odprta do 4. marca 2018.

image
Ledeno deželo je obiskal tudi troglavi zmaj iz Postojnske jame.
/31


Ledeno, pravljično in čarobno - besede, ki opisujejo tudi letošnjo Ledeno deželo, ki vas čaka v 200 kvadratnih metrov veliki dvorani, ohlajeni na -4 stopinj Celzija v BTC-ju Ljubljana ob vodnem mestu Atlantis.

Pravljične podobe, ustvarjene iz prepleta kristalnega ledu in snega (dva ledena bloka tehtata 130 kilogramov in sta s pomočjo posebnih strojev nastajala tri dni), so tri tedne z motornimi žagami, rezkalniki, kotnimi brusilkami, dleti ter ostalim orodjem, med katerim sta tudi likalnik in fen, oblikovali znani slovenski in tuji umetniki.


 

Najdaljši ledeni tobogan!

Ledena dežela vas bo popeljala v pravljični svet, v katerem boste skupaj z otroki lahko občudovali ledene Mašo in medveda, škrate ter Kentavra in Grifona, zlato ptico in troglavega zmaja iz Postojnske jame z mladiči. Do tja se lahko popeljete tudi z ledeno kočijo, v katero je vprežen strašen troglavi zmaj, ogledate pa si lahko čisto pravo snežno skulpturo - Snežno kraljico.




Otroci, tudi tisti večji in otroci le še po srcu, se boste lahko spustili po najdaljšem ledenem toboganu v Sloveniji, ki je letos še večji in daljši kot lani. V ledenem baru se bodo otroci lahko pogreli ob vroči čokoladi in čaju, starši pa z dišečim kuhanim vinom ali kakšno resnejšo pijačo, ki jo boste dobili postreženo v ledenih kozarcih. 

Ledena dežela bo odprta od 1. decembra 2017 do 4. marca 2018 in sicer med tednom od 12. do 21. ure, med vikendi in prazniki pa med 10. in 21. uro.

Več informacij o ledeni deželi najdete tukaj.


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Pomladno potepanje s kolesom
Pomlad prinaša toplejše sončne žarke. Vremenske razmere, primerne za gibanje zunaj, koristijo tako staršem, kot njihovim...
11
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
9
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
8
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
7



Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.
Kako ustvariti umetniške pirhe?
photo
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...