|      
Želiš odstopiti?
Preden se dokončno odločiš, se seznani s posledicami te odločitve.
V kolikor potrdiš svojo odločitev, da odstopiš, bomo v tvoj spletni brskalnik namestili piškotek, ki nam bo omogočil, da te ob vsakem obisku do vključno 13. novembra 2014 prepoznamo in ti zagotovimo nemoteno uporabo portala, brez prikazovanja Ringarajinih dreves in igralne kontrole ob desnem robu ekrana.

Hkrati ti bodo odštete vse do sedaj zbrane točke in žal izgubiš tudi pravico do morebitnih prisluženih nagrad.

Želiš še vedno odstopiti?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Zadeni glavno nagrado Fala - piknik košaro!

Uredništvo Ringaraja.net, 1.12.2017
Sodelujte v veliki nagradni igri slončka Fala, ki bo potekala od 1. do 31. decembra 2017, in se potegujete za piknik košaro, knjigo receptov Kruh in potica avtorice Mirjam Kavčič ter komplet pobarvanke za otroke, barvic in knjižice z recepti.

image
Glavna nagrada nagradne igre slončka Fala je piknik košara.
/11


December je čas obdarovanj in daril, zato vas z veseljem vabimo k sodelovanju v veliki nagradni igri Fala slonček, ki bo potekala od 1. do vključno 31. decembra 2017.

Potegovali se boste za glavno nagrado - piknik košaro, med pravilnimi odgovori (poiskati boste morali "vsiljivca" med sestavinami za potico) pa bomo izžrebali tudi tri srečneže, ki bodo prejeli knjigo receptov Kruh in potica, ki jo je napisala Mirjam Kavčič, in deset izžrebancev, ki bodo prejeli kompletov pobarvanke za otroke, barvic in knjižice z recepti.

Več o pravilih in pogojih sodelovanja preverite v članku spodaj.


Sodeluj v veliki nagradni igri Fala slonček in klikni tukaj!

 


Pogoji in pravila velike nagradne igre Fala slonček

 

1. Splošne določbe

Organizator Danu d.o.o., Ledarska 3, 1000 Ljubljana prireja nagradno igro »Velika nagradna igra slončka Fala« na spletnem portalu www.ringaraja.net v času od 1.12.2017 do vključno 31.12.2017.


2. Nagrade

Ob koncu nagradne igre bo organizator med sodelujočimi uporabniki izžrebal nagrajence ali nagrajenke, ki bodo prejeli nagrade, ki jih zagotovi sponzor nagradne igre - podjetje Bonopan d.o.o., Obrtniška ulica 6f, 1370 Logatec.

Izžrebali bomo naslednje nagrade:

  • 1. nagrada: piknik košara, 
  • 2. – 4. nagrada: knjiga receptov Kruh in potica, avtorice Mirjam Kavčič,  
  • 5.- 14. nagrada: komplet pobarvanke za otroke, barvic in knjižice z recepti. 

Nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.


3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?

V nagradni igri lahko sodeluje vsakdo, ki sprejme pravila nagradne igre, razen zaposlenih v podjetjih Danu d.o.o. in Bonopan d.o.o. in njihovih ožjih družinskih članov. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.


4. Potek nagradne igre

V nagradni igri sodelujejo vsi, ki na za to pripravljenem elektronskem obrazcu pravilno odogovorijo na nagradno vprašajo in vpišejo vse zahtevane podatke (ime in priimek, naslov, pošta in e-pošta).

Vsakdo lahko v nagradni igri sodeluje samo enkrat. Nagrajence bo določil žreb.

Žrebanje bo ob prisotnosti komisije potekalo 3.1.2018 na sedežu Danu d.o.o., rezultati bodo na www.ringaraja.net objavljeni najpozneje naslednji delovni dan, nagrajenci pa bodo obveščeni tudi po e-pošti in po telefonu.


5. Nagrajenci

Danu d.o.o. si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu.

Če nagrajenec ne posreduje vseh zahtevanih podatkov (ime, priimek, naslov, davčna številka) in če odkloni plačilo akontacije dohodnine, ni upravičen do nagrade.


6. Davki in akontacija dohodnine

Dolžnost obveznosti plačila vseh davkov in prispevkov gre v breme nagrajenca. Nagrajenec je kot davčni zavezanec dolžan organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko). V skladu z zakonom, ki ureja dohodnino, plačilo akontacije dohodnine od nagrad te vrednosti ni potrebno. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.


7. Zbiranje in uporaba podatkov

Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter propagandnega gradiva (po e-pošti in navadni pošti).

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.

Dobitniki nagrad organizatorju ter sponzorju nagradne igre dovoljujejo objavo svojih osebnih podatkov  (ime, naslov) v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade in za promocijo nagradne igre.


Danu d.o.o.

Ljubljana, 29.11.2017

Osvoji družinsko fotografiranje!
Skupaj z otrokom v nagradni igri HiPP preizkusita svoj spomin in se potegujta za profesionalno fotografiranje otroka oz....
10
Eterična olja za otroke
Mama je otrokov najboljši zdravnik, in s pravilno uporabo eteričnih olj se lahko izognemo marsikateremu obisku pri zdrav...
5
Maligni melanom
Maligni melanom je sicer redek, a zelo nevaren rak kože. Povzroča ga izpostavljanje soncu, opekline.
4
Afte pri otroku: Kaj storiti?
Afte so razjede na ustni sluznici. Pojavijo se lahko v vseh starostnih obdobjih, tudi pri otrocih. V hujših primerih se ...
4


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:


Praznična okrasitev prostorov
photo
V predprazničnem času radi poživimo in okrasimo prostore, v katerih preživimo največ časa, da vanje vnesemo praznično v...
Ročno izdelani novoletni okraski
photo
Če še nimate ideje, kako bi letos okrasili novoletno smreko, vam ponujamo nekaj nasvetov. Okraski so enostavni, izdeluje...
strije
ksenci

ali ste se mazali s kremo ali oljem proti strijam in ali je pomagalo da niste dobili strij?

se nisem mazala in jih nisem dobila (23%)

se nisem mazala in sem jih dobila (11%)

sem se mazala in jih nisem dobila (30%)

sem se mazala in sem jih dobila (35%)


Število vseh glasov: 282

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!