|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Znani so nagrajenci novembrskih darilnih paketov

Uredništvo Ringaraja.net, 2.12.2014
Izžrebali smo nagrajence darilnih paketov za november 2014. Vsem se zahvaljujemo za sodelovanje, nagrajence pa prosimo, da nam pravočasno posredujejo dokazila in podatke za prevzem nagrade. Čestitamo!

image
Rezultati žreba - Ringarajini darilni paketi
/11


Novembrski darilni paketi

Izžrebali smo nove nagrajence v akciji Ringarajini darilni paketi. V nadaljevanju si lahko preberete, katere izdelke so zanje pripravili naši pokrovitelji, in seveda pokukate na seznam nagrajencev, če ste tudi vi slučajno na njem.

 

Darilni paket za Nosečke

Fidimed podarja prehransko dopolnilo Floradix Floravital tekoče železo z vitamini (250 ml) ter GrandeMag prašek, prehransko dopolnilo s kar 400 mg magnezija.

 

Drogerije TUŠ podarjajo dodatnih 5 paketov. Pripravil so pakete z izdelki Tosama.


Darilni paket za Novorojenčka

HiPP podarja HiPP Instant kamilični čaj, narejen po edinstveni recepturi. HiPP podarja še nogavičke in škatlo za shranjevanje mleka.

 

Drogerije TUŠ podarjajo dodatnih 5 paketovPripravili so darilni paket Little Siberica, organsko certificirano nego za otroke. V paketu sta masažno olje in vlažilno mleko.


Darilni paket za Enoletnika

Fitobimbi podarja Echinax sirup, ki vsebuje cink, naravni vitamin C ter ameriški slamnik, ki prispeva h krepitvi naravne odpornosti organizma. Sirup je brez umetnih barvil in sladil, ter brez glutena.

 

HiPP podarja HiPP Bio sadno kašico »Sadno veselje«, ki je narejena iz 100% sadja in ne vsebuje dodanih sladkorjev, arom, barvil, niti konzervansov. HiPP enoletnikom podarja še še HiPP slončkakrožnik in brošurico.

 

Drogerije TUŠ podarjajo dodatnih 5 paketovPripravili so paket z izdelki za nego Lekobeba. Podelili bomo 3 pakete z vetrovnimi kapljicami in kremico, ter 2 paketa s kremo in čajem.


_______________________________________________________________________________________________________________

darilni paketi

    NOVI DARILNI PAKETI

     Vsekakor ne spreglejte, da akcija tudi v tem mesecu teče naprej.

     Novi darilni paketi: NosečkeNovorojenčkiEnoletniki.

 

 

 

 

_______________________________________________________________________________________________________________

 

 

Dobitniki Ringarajinega darilnega paketa - november 2014

Rezultati žreba objavljeni 2. 12. 2014

 

Kategorija: NOSEČNICE

Nagrajenke: ladyl, Pranjič. mobistela, MarilynB, BIS30

Dodatna nagrada TUŠ drogerij: malincaa, Angelčekmoj, mateja116, ta*mala, greni


Kategorija: NOVOROJENČKI

Nagrajenke: Lonza, Michonne, sladzy, barbara2014, jane11

Dodatna nagrada TUŠ drogerij: mina23, tjasa.ferkov, orhidejax, malir, mayamiša


Kategorija ENOLETNIKI

Nagrajenke: skutaa, zvezd1ca, Matkurja, Aleks2013, mala.spelika

Dodatna nagrada TUŠ drogerij: mica_maca, sebastijanos, napalmica, Jeterca, wesna1

 

Dobitnicam in dobitnikom nagradnih paketov iskreno čestitamo, vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje in vam želimo, da bi se prihodnjič sreča nasmehnila prav vam. Hkrati vam vsem iz srca želimo prijetno nosečnost in porodno izkušnjo oziroma kar največ veselja in užitkov v vlogi starša.

 

 

Za nagrajence

Nagrajenci boste o nagradi obveščeni po elektronski pošti, ki ste jo navedli ob prijavi. Prosimo, da nam najkasneje v 10 dneh po objavi rezultatov na elektronski naslov darilni.paketi@danu.biz, posredujete ustrezno dokazilo, s katerim boste potrdili upravičenost do nagrade. Dobitnice paketa za nosečke morate poslati kopijo materinske knjižice, s katere je razviden predvideni datum poroda, dobitniki paketa za novorojenčke morate poslati kopijo rojstnega lista, s katero dokazujete, da se je otrok rodil novembra 2014, dobitniki paketa za enoletnika pa morate poslati kopijo rojstnega lista ali osebne izkaznice (potnega lista), s katero dokazujete, da se je otrok rodil novembra 2013. Dokazilo je lahko skenirano ali fotografirano, pomembno je, da sta razvidna avtentičnost dokumenta in podatki na dokumetu.

 

Vsak nagrajenec mora poslati tudi naslov za dostavo darilnega paketa (ime in priimek, naslov, pošta).


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Paket za novorojenčke - april 2011
Ste v velikem pričakovanju? Torba za v porodnišnico je pripravljena, kotiček za novega družinskega člana z vsemi pripomo...
3
Darilni paket za nosečke - december 2018
Decembrski čas, je čas obdarovanj tudi na Ringaraji. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35. tedna. Prijavite ...
2
Darilni paket za nosečke - oktober 2018
Preverite novega sponzorja v oktobrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35....
2
Darilni paket za nosečke - september 2018
Preveri novega sponzorja v septembrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko od zanositve do dopolnjenega 35.t...
2



Nagrajenci darilnih paketov v FEBRUARJU 2021
Rezultati žreba - FEBRUARSKI Ringarajini darilni paketi
Kdo prejme oktobrski darilni paket?
Mesec je znova naokoli in izžrebali smo nove nagrajence darilnih paketov, tokrat za oktober 2012. Vsem se zahvaljujemo z...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?