|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "suhe" PCO-jevke
9.8.2011 20:33:53   
Anonimen
pozdravljene punce,
jaz imam PCO jajčnike, vendar nimam ostalih simptomov, ki običajno spremljajo ta pojav, razen zelooo neredne menstrucije. Zaradi moje teže, ki je skoraj prenizka, mi zato vsi zdravniki pravijo, da nisem tipična PCO-jevka, tudi dr. v neplodnostni mi je to rekla, in da ne verjame, da nebi odreagirala na klomifen (kar se mi je zgodila-niti na 3/dan ni bilo vodilnega folikla). Aja še to, kako je z hormoni ne vem, ker imam pregled krvi pri naslednji menstruaciji.

Zato me zanima, s kakšnimi težavami ste se spopadale tiste, ki imate PCO, nimate pa problemov z odvečnimi kilogrami, kaj je bilo narobe, in predvsem po kolikem času in s kakšno terapijo vam je uspelo zagledat user posted image ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: "suhe" PCO-jevke
10.8.2011 7:38:02   
ajnas6
Meni ja laporoskopija zelo pomagala. So mi z LEKO terapijo zmanjšali jajčnike in še sedaj po enem letu delujejo BP. Je pa res, da full pazim na prehrano in uživam Maco, ki mi je precej uredila tudi hormone.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: "suhe" PCO-jevke
10.8.2011 12:24:16   
elarab
Podoben problem kot pri tebi, uspelo v 3. postopku ivf.

(odgovor članu ajnas6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: "suhe" PCO-jevke
11.8.2011 8:14:30   
Anonimen
Tudi meni je ginekologinja ugotovila PCO in prav tako nimam težav s težo. Nisem imela rednih menstruacij. Enkrat na 50 dni, enkrat na 70... Ker sem želela zanosit, mi je kar takoj predpisala klomifen (2 tbl/dan). Zanosila sem v 2. krogu jemanja. user posted image

Tudi tebi želim, da čimprej ugledaš user posted image ! Kar pogumno in ne obupuj!

(odgovor članu elarab)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: "suhe" PCO-jevke
13.8.2011 12:52:00   
Anonimen
Hvala vam za odgovore,
danes sem dobila user posted image , tako da grem v torek dati kri za preiskave, pol pa naslednji teden na UZ. Jaz tudi upam, da mi bo v novembru ko imava ponovni pregled v ambulanti v MB, dala napotnico za laparoskopijo, ki koliko berem, večini pomaga. Klomifen sem jaz že jedla, mi ga je predpisal moj ginekolog preden me je poslal v MB, pa nisem nanj odreagirala, niti na 3/dan, zato me toliko bolj skrbi, kaj je krivo, da sem med tistimi 20%, ki nanj ne odreagirajo. Ker dr. v neplodnostni je rekla, da to ne more verjet, da to se običajno zgodi tistim z močnejšo postavo, in da bomo še enkrat probali s klomifenom...verjetno mi bo to prepisala po naslednjem pregledu, ki ga imava šele novembra...mene pa skrbi, da bomo spet samo čas metali stran... Eh saj nevem kaj točno sem hotela povedat, upam samo da bo čas tekel čim hitreje in da bom tudi jaz čimprej zagledala user posted image , ker vso to razmišljanje in čakanje in razočaranje pošteno vpliva na psiho. Odklopit pa na žalost ne znam.user posted image

Dosti lepih trenutkov in veselja z vašimi škratki.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: "suhe" PCO-jevke
11.9.2011 16:12:37   
Anonimen
Tudi jaz imam PCO,suha,neredne menstruacije,zdaj na klomifenu še ni uspelo pa upam da zagledamuser posted image
Koliko časa naj jemljem klomifen,koliko mescev ga je smiselno jemati,če ti ne uspe?Kaj so vam svetovali ginekologi koliko mesecev jemat preden greste nazaj k njemu za neuspeh?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: "suhe" PCO-jevke
11.9.2011 20:47:44   
ajnas6
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tudi jaz imam PCO,suha,neredne menstruacije,zdaj na klomifenu še ni uspelo pa upam da zagledamuser posted image
Koliko časa naj jemljem klomifen,koliko mescev ga je smiselno jemati,če ti ne uspe?Kaj so vam svetovali ginekologi koliko mesecev jemat preden greste nazaj k njemu za neuspeh?


Če te ne spremlja na UZ ob ovulacije, ga jaz sploh nebi jemala. Drugače pa največ skupaj tri mesece.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?