|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ..........pike,pikice..........
7.11.2005 15:00:24   
Mirna*
Me kar zmrazi, da bi se zgodba ponovila, da bi se enkrat dajali vse skoz... Nasa starejsa deklina je imela alergijo na lecitin. Nikomur ne privoscim. Na sreco prerasla v manj kot enem letu. Drzali smo noro strogo dieto...

No, zdaj pa strah, da je ta maucek alergicen na mleko...star 2 meseca...na zalost ne dojim vec, zato mu dajem novalac. V sredo opazila po prsnem kosu majhne pikice, ki pa so v parih dneh nekoliko zginile oz. se je kolicina zmanjsala. V soboto pa opazim pike tud po hrbtu (med lopaticama) in po vratu (cisto zgoraj,kjer ima laske). Pojma nimam, a je od vrocine al mleka??? Doma nimamo prevroce, pa tudi on ni prevec oblecen. Vsaj zdi se mi tako.

Blazno pa mu postane vroce, ko joka oz. se dere. Dere pa se vsakic, ko ga damo v lupinico. Saj v avtu potem spi, vendar preden zaspi, se joka vsaj 5 minut. Takrat ne nuca ne duda, ne caj ne mleko, nic. No, potem se le nekako umiri in zaspi. Takrat pa tako "zasvica", da ima laske cisto mokre.

Pisem  pa tudi zato, ker so mu pikice na prsnem kosu, po kopanju, postale totalno rdece. Kar rdec flek in to kar velik mu je tam nastal in potem mu je sicer postopoma bledel, tako, da ga zjutraj ni bilo vec. Ali je to mozno, da je od vrocine? Prav zaradi tega sklepam, da bi slo za vrocinske izpuscaje, ker je bila pac voda topla in...

mate kaksen nasvet? Kaksne so vase izkusnje?

Ali bi pike, ce gre za alergijo, postajale iz dneva v dan mocnejse in stevilcnejse? Svetujete bepanten? K zdravniku ga se ne bom peljala, ce pa bo slabse, ga seveda takoj peljem. Vem, da bom morala spet tezit kaksen mesec, da bom dobila napotnico za alergologa oz. pediatricno...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ..........pike,pikice..........
7.11.2005 16:07:50   
Anonimen
za alergijo ne vem, je pa naš Gašper vedno, ko je premočen, tudi pol ves pikast. zakaj pa ne bi vseeno šla k zdravniku?

(odgovor članu Mirna*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ..........pike,pikice..........
7.11.2005 16:08:02   
LONA13
Živjo, lahko da mu je samo malo vroče. Naš je tudi ves pikast, če mu je vroče, potem se pa te pikice kar nekaj časa obdržijo.
Namaži ga z ribjo mastjo - pikce in praske ful hitro izginejo. Če pa ne bodo izginle pojdi pa k pediatru. Žal ti eč ne morem svetovati.

Lep pozdrav!

_____________________________

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Mirna*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?