|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ....
28.7.2008 8:48:04   
Polona31
Oj!

Teme nisem naslovila, ker ne vem kakšen naslov bi ustrezal. Niti ne vem kaj bi pričakovala od vas...nasvetuser posted image , narediti moram v bistvu tako kot čutim, mogoče če ima kdo kakšno mnenje.

Ker nisem več rosno mlada in nisem imela ideje kje iskati, sem se odločila za iskanje sorodne duše preko interneta. Do sedaj so bili vsi takšni da ni bilo tistega....tiste iskrice. V soboto sem se pa srečala s tipom, ki je drugačen, tudi srečanje z njim je bilo povsem drugačno od ostalih. Videla sva se tudi včeraj in ko so se najini pogledi srečali so se pri meni pojavili metuljčki v trebuhu, vendar....ne vem, ful me je strah. Strah zaupati, verjeti...
V bistvu sva čisto iz različnih svetov. On je iz mesta, jaz iz dežele. On se ukvarja s športom, meni je šport deveta briga. Razdalja med kraji je več okrog 70km. Njega je strah da se ne bi razumela zaradi tega ker imam jaz malo višjo izobrazbo od njega.
Najina stična točka pa je da ne želiva biti sama! Da želiva najti nekoga ki je iskren, pošten, nekoga ki si želi ustvariti trdno partnersko zvezo iz katere se razvije srečna družina.
Kakšno je vaše mnenje? Ali je preveč razlik, premalo za rast partnerstva...

Lp!

Polona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ....
28.7.2008 8:50:47   
Anonimen
Če so razlike samo te, se nimata kaj sekirati. On bo pač športal, ti boš tačas šla s prijateljicami na kavo. Nobenega problema. Vsak od partnerjev rabi svoje hobije, ne pa samo, da visita en na drugem in imata samo vajin odnos in nič drugega. Mislim, da se bo tole obneslo.

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ....
28.7.2008 8:53:38   
Polona31
Ja jaz tudi upam, ker imava oba za sabo dokaj neprijetno izkušnjo in so strahovi glede zaupanja na obeh straneh podobni in tudi tisti življensko pomembni cilji so nama enaki. Držite pesti zame in z mano!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ....
28.7.2008 8:54:59   
Špelca21
Jaz ti lahko povem le to. Moj dragi živi od mene 120 km stran, pa bo septembra že 5 let odkar sva skupaj. Res je da je bilo vmes obdobje ko je bil on blizu ker je študiral ampak je zdaj že dve leti tako, da se vidiva le za vikende in se imava še bolj rada in še bolj ceniva trenutke ko sva skupaj. Slovenija je tako majhna da razdalja ni taka ovira. Tako, da vse je mogoče, če je le to tisto pravo.

Poslušajta srce. Veliko sreče.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ....
28.7.2008 8:57:17   
Tanik
Kje točno je težava, a v tem da te je strah, a v tem, da sta se našla preko interneta?
Naj ti povem, da sem jaz zelo dolgo iskala fanta, spoznala sem jih veliko ampak nobeden ni bil ta pravi. Rekli so mi da moram zamenjati okolje, ker pač tam kjer sem se gibala, so bili fatje vsi glih po obnašanju. Potem sem pa iz tako rekoč dolgčasa začela malo firbcat po internetu. In sem ga spoznala,sedaj sva poročena.
Je pa to še zmeraj tabu tema, če se spoznaš preko interneta.

Ampak poglej z druge strani, če spoznaš tipa v lokalu, je lih tako "riziko" kot preko interneta, tako ali tako se z njim dobiš na kavi.

Razlike?! se privlačijo user posted image ne preveč razmišljati, če oba enako čutita, mislim da ni težave, samo ne obremenjujta se s takimi stvarmi, pustita srcu prosto pot.


_____________________________

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ....
28.7.2008 9:12:34   
baguSka
zelo veliko nas ima za sabo ogromno izkusenj... tako dobrih kot slabih... iz vsake se nekaj naucimo... a vedno nas pelje naprej ljubezen... ne sprasuj se, ne tuhtaj, prepusti se toku... kar bo pa bo! ne analizirajta se prevec kaj in kako bo... totalna zguba casa! tudi to ti lahko povem iz latnih izkusenj - to sem pocela sama in sem si samo otezevala vse skupi - rezultat tega? danes sem z njim porocena.. ;) pa sem tud na zacetku tuhtala in mislila in dajala na vago - vse kar sem pocela ni imelo nobenega smisla, ker na koncu sem si ga vedno zelela vidt in bit z njim... ker sem uzivala v njegovi druzbi...

tko da: ne glede na to kaj si bos domislila - ce te bo srce vleklo k njemu, ti itak ni vec pomoci.. user posted image user posted image

in se to: ce imata temo za pogovor... ce uzivata drug z drugim.. potem sploh ni dileme za rast... za duhovno rast.. za rast, ki bogati tvoj notranji jaz...

moje mnenje tudi, da ce sta si ze prej po netu pisala, ti je tip ze nekako odgovarju, da si se z njim dobila.. ne? in zdej te pritegne tudi vizualno...? kaj ces lepsga? :))

raje se prepusti in uzivaj... ker zivljenje je samo eno in ga je potrebno izkoristit... ze tako si zelo tezko najdemo nekoga, ki nam je blizu... in ce ti cutis vsaj malo tega... go for it!

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ....
28.7.2008 9:22:57   
timika
Izhodišča oz. temeljne vrednote so vama iste - dajta poskusit, pa bosta videla. Zaradi strahu sta lahko ob življenjsko ljubezen. Sčasoma se bo izkristaliziralo, ali so samo to vajine ovire.
Ker le-te niso omembe vredne. Razdalja sploh ni tako velika, midva z možem sva oddaljena 90 km, pa ni bilo težav (morda se hitreje preseliš skupaj, če zadeva klapa), interesi...bilo bi dolgčas, če bi vama bilo vse enako všeč. Ko se bo on športal, boš ti počela kaj svojega - včasih paše malo časa zase. Glede mesto-vas relacija pa...če je on izrazito urban tip človeka, še ne pomeni, da mu je vse ostalo tuje. Če sta oba odprta, ne bo težav.
Kot pravim, dajta času čas in videla bosta, kako bo.
LP

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ....
28.7.2008 9:41:30   
baguSka
Zaradi strahu sta lahko ob življenjsko ljubezen.


Tocno tko! Dajta si priloznost..

(odgovor članu timika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ....
28.7.2008 9:45:59   
Anonimen
Včasih je fajn nehat komplicirat in se spraševat kaj če ne bo to, ono, drugo, tretje,... in se prepustiti toku. Kako bo in kaj bo, nikoli ne veš vnaprej, veliko pa je odvisno od vsakega posameznika, kaj in koliko v določeno stvar (ne nujno partnerstvo) vlaga.

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ....
28.7.2008 10:06:01   
Zanica
midva sva se skoraj 7 let nazaj spoznala prek interneta. On je bil ta čas v Ameriki. Zdaj imava enoletno deklico, in smo  zelo srečni in zaljubljeni!!!

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ....
28.7.2008 10:59:44   
mateyka
Zdaj imava enoletno deklico, in smo zelo srečni in zaljubljeni!!!


Zanica, mi smo tudi "internetni" user posted image in - enako tole zgoraj user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica
in se prepustiti toku.


saj se ne "prepuščaš toku" - se pač odločiš, da slediš svojemu srcu in si "pogumen" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ....
28.7.2008 11:03:59   
baguSka
se pač odločiš, da slediš svojemu srcu


no, glede tega se jst glih ne morem strinjat... jaz se nisem ODLOCILA, da bom poslusala svoje srce... ampak ga preprosto nisem mogla ignorirat!!user posted image  so bila custva premocna in se nisem mogla mogla pomagat, da ga nebi poslusala - srca mislim... user posted image  razum ni bil niti blizu!

sicer pa: je tud moja ljubezen z interneta... user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ....
28.7.2008 11:14:46   
mateyka
no, glede tega se jst glih ne morem strinjat... jaz se nisem ODLOCILA, da bom poslusala svoje srce... ampak ga preprosto nisem mogla ignorirat!! user posted image


sej sej, sam če te je strah, potem se moraš kar odločit, da ne boš rep med noge stinil(a).
a ni zanimivo kako se včasih bojimo stvari, ki so tisto, kar si želimo? chicken paradoks bi lahko temu rekli user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ....
28.7.2008 12:08:01   
lexl
Tudi mi smo internetni, pa smo že štirje. Enostavno tko je, zdaj so drugačni časi za spoznavanje - tudi partnerja. Dajta času čas in se dobro spoznajta, pa bosta videla kako bo.  

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ....
28.7.2008 12:16:46   
Edinka
Razdalja sploh ni problem! Daleč od tega. Mogoče je včasih to še plus. Šport? Ceni ga, kakršen je. Mogoče pa te bo navdušil in bosta odkrila šport, ki ustreza obema. Razlike samo bogatijo drugo polovico. Vsak dan odkriješ kakšen nov delček sveta, ki ti je bil prej skrit. Izobrazba? Podatki na papirju niso nič. Lahko je človek popolnoma nerazgledan in ima doktorat. Poznam veliko ljudi, ki imajo samo osnovno šolo, partneji pa dokončan faks, in se odlično razumejo. Moje osebno mnenje je, da so tisti z nižjo izobrazbo velikokrat izjemno razgledani, ker so svoj čas posvetili stvarem, ki jih zanimajo in so tako gradili na svoji razgledanosti. Naj vaju malenkost, kot je izobrazba, ne omejuje.
Pozabi na preteklost in slabe izkušnje. Glej v prihodnost z nasmeškom na ustih! Če so čustva obojestranska, se ti kaj slabega ne obeta. Kar pogumno!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: ....
28.7.2008 13:04:01   
sakuL
meni se pa zdi da sta za skupaj... mislm, velikokrat je bolje in več sadov obrodi zveza k ima pozitivni in negativni pol, se pravi, da se razlikujeta.

pa veliko sreče.user posted image


_____________________________

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: ....
28.7.2008 13:18:10   
Anonimen
narediti moram v bistvu tako kot čutim, mogoče če ima kdo kakšno mnenje.


Tudi ce mnenje imamo...naredi, kot cutis, tako bo najbolje :).

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: ....
28.7.2008 13:34:41   
Rubin.
Kaj pa lahko izgubiš, če se prepustiš toku dogajanja?

Čimmanj kompliciraj pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: ....
28.7.2008 13:40:19   
martita
Ljubezen ni matematika plusov in minusov. Če se bosta začutila boš vedela in takrat ne bo važno tudi če sta 120 km narazen, sicer več sreče prihodnjič. Malo se sprosti in se prepusti toku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: ....
28.7.2008 14:40:14   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31
...metuljčki v trebuhu, ...

Strah te ni zaradi razlik, ampak zaradi tvoje izkušnje. Vendar izkušnja je eno, vsak človek pa je drugo in hudo narobe bi bilo če bi sklepali, da so vse paprike pekoče, ker smo probali en feferon.


IZVIRNO SPOROČILO: Polona31
... ne želiva biti sama! Da želiva najti nekoga ki je iskren, pošten, nekoga ki si želi ustvariti trdno partnersko zvezo iz katere se razvije srečna družina.

To je bistveni in osnovni pogoj. Metuljčki pa so dobra popotnica. Se pa ljudje s časom tudi spreminjamo in tako tudi naše odločitve. O čemerkoli. Tako lahko tvoje ali njegove. Zato je pomembno da partnerja "rasteta" skupaj.




(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: ....
1.8.2008 13:52:12   
n€na
V bistvu sva čisto iz različnih svetov. On je iz mesta, jaz iz dežele. On se ukvarja s športom, meni je šport deveta briga. Razdalja med kraji je več okrog 70km. Njega je strah da se ne bi razumela zaradi tega ker imam jaz malo višjo izobrazbo od njega.


tole pa res ne more biti ovira, govorim iz lastnih izkušenj:
moj iz mesta, jaz z dežele,
moj športnik jaz čisti anti talent za šport
razdalja med kraji 200 km
edino izobrazbo imava enako

rezultat tega je srečno življenje, ena lepa majhna pridna punčka..........

kaj naj ti rečem POSKUSITI NI GREH

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: ....
1.8.2008 15:54:25   
Teya*D.
Kot bi opisovala naju.
Jaz sem rada trenirala kakšen šport ali hodila v fitnes, njemu je to bilo deveto kolo.
Imam malo bolšo izobrazbo kot on. Imam rada kina in lepe konce on nima kaj rad kin vendar rad gleda grozljivke...
Razhajava se na različnih točkah pa vendar sva skupaj in se strinjava pri tem kar je najbolj pomembno. Pri družini, pri vzgoji otrok, denarju...V redu je da imva več različnih interesov zato se lahko prilagajava en drugemu. Enkrat greva v kino in gledava grozljivko, drugič telovadiva ampak samo par min. in gre nama super!
Psokusila sva in nama je uspelo!

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: ....
4.8.2008 11:35:05   
Polona31
Hvala vsem za vzpodbudne besede.
Počutim se kot...ne vem sploh ne najdem besed. Lepo nama je skupaj. Ker sva si v  bistvu tako različna, vendar oba radovedna, odprta za nove informacije, nama ne zmanjka tem za pogovor. Čeprav se poznava šele dober teden, je občutek kot da se poznava že od nekdaj, kot da se pač nekaj vmes nekaj časa nisva videla, sedaj si pa imava toliko za povedati. Lepo je, res je lepo!

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: ....
13.8.2008 14:04:29   
soncnica 3
Bodi odkrita, povej, kakšna si, in zahtevaj da bo tudi on iskren do tebe. Jaz imam končan faks, mojo je pustil srednjo šolo, on je bolj športni in tehnični tip, jaz knjižni molj.

Vse se da, če si le iskren in dovoliš patnerju dihat, pa SPOŠTOVAT se morata.
Kaj pa je to 70 km za ljubljeno osebo, nič pol urce vožnje.

Verjemi, da je prav lušno, midva sva skupaj že 13. leto, sin je star 4, upam da bova pridelala še enega ali dva otročiča...

Ker nam je prav mega. Pa veš kaj, še bolj se imava rada, ker sva se začela zavestno opzarjat, da je odnos treba gradit.

krize pa pridejo, ja, ampak moraš ravnat čimbolj mirno in ne dajat nizkih udarcev.user posted image user posted image user posted image

Srečno, pa upam, da bomo kmalu brali, da se kaj novega dogaja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: ....
13.8.2008 14:17:47   
ronja
Od kod si doma, ne igra vloge, sploh če sta se pripravljena prlilagajat.
Razdalja ne bo več važna, ko se bosta skup preselilauser posted image .
Kar se izobrazbe tiče, je lahko problem, če je razlika tudi v razmišljanju, sicer pa se vse da: poznam par, kjer je ona doktorica znanosti, ki dela celo postdoc, on pa je - smetaruser posted image . In se imata ful rada, en najbolj srčkanih parov, kar jih poznam!

Tak da: pogum punca!

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?