Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
če jo dam spet pokonci, normalno zdrži do večera, če pa vztrajam pri svojem in jo "prislilim" da zaspi, mi tudi ponavadi rata. zanima me, če je kdo od vaših
že tako kmalu nehal spati čez dan? naj jo silim da spi, ali jo pustim pokonci? je mogoče samo obdobje? 
, ko sem ga nesla spat popoldne. Potem sem ga dvignila brez besed oz. z kreganjem in ga nesla na kauč in je po par minutah jokanja na sede zaspal
. Bil je koma, spat pa ne... Mislim pa da je pomembno vztrajat pri svojem, ker ti naši mali škratki hitro pridejo do zaključka, kako doseči svoje in izsiljujejo z dretjem. In potem je večna borba... Ko včasih reče moj
in potem mu povem vse kaj bomo počeli ko se nanina in da komaj čakam da vstane. In zaspi brez problemov, hvala bogu... Moramo pa zato zvečer hodit z njim v posteljo, ker noče več sam. Je pa res da so otroci različni, zato je najbolje da delaš po občutku. LP.
)
Otroku ni problem zaspati kjerkoli - no, vsaj našemu ni bilo. Ko je postal zaspan, je zaspal, pa če je bilo to v vozičku, doma na kavču, na obisku ali pa v mojem naročju. Pač ko je bil zaspan, je zaspal in mir.