|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.10.2004 19:01:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   POMOČ,PROSIM!!!
11.10.2004 19:47:23   
Ezi
Ej, ej ... Baby Angel ... sej ne vem, kaj naj ti rečem :zmeden: Sama nimam sestre, imam dva brata in če se nismo razumel ... no, smo se kr hitr mal stepl, pa je blo ... vsak je šel na svoj konc jokat ...
Mislim pa, da pravzaprav ne moreš kaj dosti narediti. Bodi pametna, dovoli ji da gre do meje, potem pa jo magari ignoriraj:zmeden2: No, ne vem, tako bi jaz naredila, če bi imela sestro. Verjetno. Pa sej sestre se morjo tud kdaj skregat, verjetno že mora biti tako. Očeta pa pomalem razumem, same bi se mogle zment, same, vidve s sestro, ne da mami vleče eno stran. Pa dajte se vsi štirje mal zment.
To, da si pa čudna ... kako to mislijo? Seveda rabiš družbo, tudi fanta rabiš, kaj pa jim je? So pozabili da so bili tudi oni mladi?

Verjetno te nisem potolažila, mogoče pa ti bo dala kakšna punca fajn nasvet glede sestrice :hudicek:
Povem pa ti, da ne drži v sebi, si enakopraven član družine ... mogoče so vsi navajeni da si tiho in lepo vse potrpiš.

Upam, da kmalu urediš situacijo:rozica:

Lp, Ezi :racka:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POMOČ,PROSIM!!!
11.10.2004 19:54:45   
ZARA
...itak je SKOR povsod tako da so najmlajsi najbolj zmazani...pr nas je ze tako...sam nasa mami drgac ne dela nobenih razlik med nami...
Verjetno ti je grozno,ker si sestra glede na mladost ne da dopovedati nicesar... ker takrat so najbolj pametni pa ne vem kaj vse...
ne vem kaj naj ti svetujem... jst sem se rajsi odselila na svoje (pri 22 letih) kot da bi poslusala pridige...
Od takrat se velik bolje razumem s starsi...
mogoce je to resitev???

papa :metulj: srecno

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   POMOČ,PROSIM!!!
11.10.2004 19:57:28   
sonja-10
Kar velika razlika v letih mami očitno zamegli realni pogled, da si ti tudi še potrebna pozornosti in predvsem tega, da ti verjame. Verjamem, da ti je hudo in vso pravico imaš, da se počutiš izigrano.
Zelo podobno situacijo sem opazila pred tedni v Tivoliju. Tam je bil starejši brat, ki ga je mala deklica (8-9 let) ves čas izsiljevala naj jo guga. Če je ni,je že kričala po mami, če jo je premočno, je zopet kričala. Zelo slabo popotnico bo to dekletce dobilo za na pot.
Ti, Baby Angel, pa poišči primeren trenutek in se pogovori z mamico. Povej ji, kaj si želiš in kaj te prizadane. Pogovori se tudi s sestrico, saj če jo imaš rada, ne moreš dopustit, da bo izsiljevanje postal njen vzorec obnašanja. Moraš pa razumet, da tudi ona zdaj prihaja v puberteto in ima občutek, da se ji ves čas dogaja krivica, da je nihče ne razume in ... Vprašaj jo, morda boš presenečeno ugotovila, da misli, kako ti vse lahko, ona pa ne ... Res pa počakaj na lep trenutek. Ne razčiščuj v jezi.
Kar se pa fantov tiče, boš pa z odkritostjo imela najmanj težav. Povej mamici, da si pustila fanta iz napačnih vzrokov (in tega tudi ne naredi nikoli več, če čutiš, da je pravi, da se imata rada, vaju nič ne sme ločit!) Pogovorita se, kako je bilo, ko je mami imela 19 let in tako naprej.
Čimveč pogovorov in svet bo lepši.
Vse lepo, Baby Angel
Varja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   POMOČ,PROSIM!!!
11.10.2004 21:28:39   
malika
Pri nama je bilo isto le da je 3 leta mlajša.In kako sem to reševala? Tako kot ti, da sem bežala v samoto in to mi je pustilo to ceno, da sem še vedno osamljena, brez družbe, v bistvu sama.Tako da draga baby angel ne delaj tega, ne beži v samoto, ker to pušča posledice.Tamali lahko drugače vrneš, mamine očitke o tem da si čudna pa presliši. Ker nisi čudna!
Ko pa bo tekla kakšna družinska debata za mizo, pa kar pogumno izlij svojo duši in naj vsi slišijo, tudi tamali zmajček.Če ti bo takrat šlo na jok, pa ne zadržuj solz.Tudi to pomaga-za svojo dušo.

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
11.10.2004 21:57:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?