|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
31.12.2004 15:24:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tatarski biftek - recept
31.12.2004 15:41:36   
_Arwen_
Evo, tole je "moj" recept, sestavljen iz parih skupej, jaz sem ga naredila včeraj in je awesome!

TATARSKI BIFTEK

- 60 dag pljučne pečenke
- 3 stroki česna
- 1 mala čebula
- sol
- poper
- sladka paprika
- mleta kumina
- majoneza (3 žličke)
- senf (2 žlički)
- tabasco
- polovičko pekočega feferona
- fileti inčunov (sardel) s kaprami – vloženi
- peteršilj
- mala kisla kumarica
- žlička masla

Pljučna pečenka mora biti zmleta trikrat; najprej stisneš česen, naribaš čebulo in kumarico, dodaš senf, majonezo, sol, poper, rumenjake. Potem dodaš na čisto drobno narezan pekoč feferon in filete inčunov ter peteršilj in maslo in mešaš maso da se maslo raztopi. Ko nastane gladka masa dodaš meso in dobro zmešaš. Pustiš v hladilniku nekaj časa, da se okusi lepo premešajo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tatarski biftek - recept
31.12.2004 15:43:17   
Anonimen
Za kg bifteka...

najprej ga dobro zmiksaš (meso)
potem pa zmiksaš
2 čebuli
2 surovi jajci , 1 trdo kuhano
6 hudih feferonov
1 glavo česna
nato k mesu počasi po malem dodajaš zmiksano zelenjavo, posoliš in popraš po okusu in še dodaj gorčico in majonezo...

Tako vsaj pri nas doma delamo......čeprav zelo redko :)

Pa dober tek

papa

PJ

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tatarski biftek - recept
31.12.2004 16:37:54   
Pia73
Meni se pa sline cedijo samo ob omembi tatarskega, pa bom letos in še dobršen del naslednjega leta žal brez,...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
31.12.2004 17:10:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...




Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?