Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

), noga 42 ... pa še velika sem 180 cm ... in si lahko predstavljaš ko grem v šoping, kako vedno vsa zdepresirana domou pridem. Sploh ko kupujem modrčke in prodajalke ne razumejo, da pri svojih 25 letih nočem nosit modrčkov za stare mame, ki te pokrijejo od popka pa do vratu. Ali pa ko kupujem čevlje in mi prodajalke vstrajno ponujajo moške modele
! Tako da ponavadi zaidem kvečjemu v kak H&M, C&A, včasih se kaj dobi v Takkotu in Outletu na Rudniku, pa Yello, ... potem mi pa že zmanjka idej kam ... aja, zadnjič sem si v Domžalskem Mercator centru v trgovinici Top Shop (Doroty Parkins al kako se že nepiše) kupila par majic s kratkimi rokavi ... imeli so velike številke (do 48 - pa ne italjanskih) pa še kroje take, da mi majice ne segajo samo do popka, ampak do bokov.
To je številka 38-40. Nemške cifre itak. Italjanske, oz. kitajske so itak kar neki. Tam so pač vsi miniaturni