|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.2.2010 23:59:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nocne more pri 2-letniku?...
6.2.2010 0:16:56   
Anonimen
ja, smo imeli tudi kakšno takšno noč. edino, kar pomaga je, da ga čimprej dokončno zbudiš.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 0:20:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nocne more pri 2-letniku?...
6.2.2010 0:22:18   
Anonimen
zakaj ne?


(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nocne more pri 2-letniku?...
6.2.2010 7:57:02   
tanci29
metulj-mi smo imeli tako izkušnjo nočnih mor. in sicer po prebolelem gnojnem meningitisu. bil je dva tedna v bolnici. pri nas je to trajalo kakšne pol leta. samo on je podoživljal kar se mu je zgodilo. ni pa omenjal sestrice, samo kričeč jok in to fulll cajta. nas je tud use u luft vrgu, pa pomoje še kakega soseda. nam je p rekla naj ga ne zbujamo. ker potem bo še bolj zgubljen in sploh ne bo vedu kje je. na začetku smo ga zbujali ker nisem vedela pa se je res čudno obnašal, samo ko je čist k sebi prišel smo šetali še kako uro potem pa je zaspal nazaj. tega bo skoraj leto dni, se pa še vedno sem in tja zgodi. mogoče tudi tvoj sinko podoživlja bolezen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nocne more pri 2-letniku?...
6.2.2010 8:07:39   
Katy78
Sodelavka ima fantka, ki bo čez 2 meseca star 3 leta. Sicer zadnje mesece kar dobro spijo, se je pa vse od 2. leta (ali pa še malo prej) ponoči zbujal v grozljivem joku. In to se je ponavljalo noč za nočjo, večkrat na noč. Ko je prišla k njemu, je kar mahal in brcal okoli sebe, je trajalo tudi do 1 minute, da je sploh dojel, da je prišla mamica k njemu. Tako pediatrinja kot Tanč na MON-u sta ji rekli, da so to nočne more. Pač podoživlja celodnevno dogajanje. Tanč ji je napisala, da nekateri res odsvetujejo bujenje otroka vendar da ona iz lastnih izkušenj vidi, da je bolje, če otroka čimprej prebudiš, umiriš in potem nazaj uspavaš. Pri sodelavki je pomagalo, sin je kar hitro spet nazaj zaspal, verjetno pa je od otroka do otroka odvisno, kaj mu v taki situaciji najbolj pomaga, ga najbolj umiri in omogoči, da hitro spet nazaj zaspi.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nocne more pri 2-letniku?...
6.2.2010 12:54:49   
bodoča
Tudi mojemu skoraj 2,5 letniku se je začelo to dogajat. OK spi itak skoraj nikol ne celo noč, se zbudi, pa je žejen al pa zdaj po novem, vsake tolk časa hoče ponoči na wc it lulat. Samo zdaj recimo kak mesece nazaj pa se je začelo dogajat, da tak ene dva do trikrta na teden začne prav histerično kričat - brez solz  in joka. Ko ga primem, hočem objet in potolažit, je ko da sploh ne ve, da sem tam, zbudim ga zelo težko, včasih ga sploh ne morem, včasih mi niti ne pusti, da bi ga potolažila, me kr odriva, po par minutah se pa umiri in zaspi nazaj...

Zdaj sem se že "navadila", če lahk tak rečem, sam prvih parkrat me je pa kr šokiralo.


_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?