|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ČAROBNI DAN v Arboretumu v nedeljo 29.8.2010
10.8.2010 13:39:31   
Dobra čarobna vila
ČAROBNI DAN - doživetje za vso družino!
 
 
Poletje je v vsem svojem zamahu, okus po morski soli in nagajivih sončnih žarkih še ni zbledel s spomina, lahkotne poletne noči pa imajo posebno moč in čarobnost, zato si včasih res želimo, da bi trajale še skozi celo leto.
Prepričani smo, da ste preživeli super poletje, da ste si nabrali energije in napolnili svoje baterije. Ampak za konec počitnic in še boljši odskok v novo šolsko leto in jesen je včasih potreben prav poseben skok - zatorej pridite z nami na Čarobni dan v Arboretum Volčji Potok!
Vračamo se tja, kjer smo lani pričeli ustvarjati svojo zgodbo Čarobnih dni. Pridružite se nam torej v nedeljo, 29. avgusta, v Arboretumu Volčji Potok.
 
Imamo samo dilemo, ali vam naj ob našem 1. rojstnem dnevu izdamo vsa presenečenja?
No, ja, povedati sicer ne smemo vsega, lahko pa vam samo namignemo ...
Spet bomo čarobno ustvarjali, junaško in športno tekmovali in frfotavo plesali. Skupaj bomo odkrivali različne čarobne dežele pravljičnih junakov v prelepem ambientu Arboretuma, v  čudoviti svet glasbe pa nas bodo zapeljale Natalija Verboten, Alenka Gotar, Nuša Derenda, Manca Špik, pa tudi raper Zlatko, Boštjan Bračič in Nepridipravi - pa še kakšno presenečenje se skriva v našem rokavu.
 
In seveda - vsak Čarobni dan je tudi dobrodelno obarvan – obdarili bomo več kot 100 otrok iz socialno ogroženih družin, da bodo lahko obiskovali različne tečaje in aktivnosti v prihajajočem šolskem letu.
 
Pohitite in se prijavite na spletni strani!
Za ceno ene odrasle vstopnice boste lahko preživeli nepozaben Čarobni dan v Arboretumu Volčji Potok.
 
Novo šolsko leto je pred vrati – vstopite vanj nasmejani!
Prisrčno vabljeni!
 
Info: www.carobnidan.si
 
 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ČAROBNI DAN v Arboretumu v nedeljo 29.8.2010
25.8.2010 14:12:41   
čmrgelj
Bravouser posted image , res ste se spomnili nekaj čudovitega, lani smo bili z vami in upam da bomo letos tudiuser posted image , kdor koli še ni bil  to je prekrasen dan za naše malčke, saj vsak zase najde eno ali več zanimivih dogodivščin.
Res ste superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

(odgovor članu Dobra čarobna vila)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?