|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čisto prvič
1.9.2004 16:10:06   
Teja N
Timotej je danes bil čisto prvič v vrtcu! :bravo:
Ful sem vesela, ker mu je bilo res všeč. Prvič naj bi bili tam samo pol ure do uro, midva sva bila pa kar uro in pol, pa še bi bila, samo sva šla pol domov se podojit in pančkat.

Najprej se je malo razgledal, pol pa akcija! Plazil se je okoli, se igral s telefončkom, se vzpenjal ob omarah in skoraj splezal na okensko polico, samo je bila previsoka. :)- Pol sta se še z enim fantkom malo pulila za avtoček, ampak brez slabe volje. Samo emkrat je malo zapiskal, ko mu ni uspelo vstat, pa sem ga takoj zamotila z eno igračko. Pol me pa sploh ni več opazil, ha ha! :hudicek:

Lepo je, da je majhna skupina, samo 9 otrok. Vzgojiteljici sta tudi v redu, ena srednjih let in ena mlada, ful luštna.

Zdaj bova hodila vsak dan in bova vsakič malo dlje, pa jaz se bom za par minut nekam skrila, da vidimo, kako bo. In čez par dni ostanemo že za kosilo.Upam, da bo še naprej tako v redu kot danes.

Ja, pa mami je pozabila copate...sva bila danes kar v nogavicah. Sem mu jih pa danes šla kupit in so ful luštni!
Zdaj bomo morali pa počasi opustiti dopoldansko dojenje. Kaj hočemo, naš otrok raste! :duda: :bravo:

Lp,
Teja:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čisto prvič
1.9.2004 16:38:04   
SILVA
Vesela sem za vaju:):sloncek:.
Bravo:bravo::bravo:.
A ne kok gre hitro ta čas naprej:((.
lp

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čisto prvič
1.9.2004 17:54:25   
Anonimen
:bravo:Krasno še eden ki bo rad hodil v vrtec,družba igra krasno.Pri nas ko so bili otroci v vrtcu je bil jok ob sobotah zato ker tisti dan ni bilo vrtca.Ja no pa kar lepo naprej tako imejta se prijetno v družbi vzgojiteljice in drugih malčkov.:angel::angel::angel:

(odgovor članu Teja N)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čisto prvič
1.9.2004 18:38:07   
Ezi
O, bravo!!!:bravo::bravo::bravo:
A kar tako? Te ni nič iskal? Nič pogrešal? :zmeden:
V katerem vrtcu pa sta? Je res malo otrok.
Kolikokrat na dan pa ga še dojiš?

Joj, oprosti, ker sem tako radovedna, ampak nekako se hočem vživeti, da bi si lažje predstavljala, kako bo šlo pri nas :(
Si ne predstavljam, ampak saj imamo še čas ... moramo najprej vrtec najti;)

Lp, Ezi:racka:

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čisto prvič
1.9.2004 20:09:48   
Urša
:bravo::bravo::bravo: Bravo, Timotej! Upam, da ne bo mela mami problemčkov pol, ko bo šlo zares! :)-:)-:)-
Kolk časa imaa uvajanje? Mi smo vpisani v 2 vrtca in je v enem uvajanje 2 tedna, v drugem pa 3.

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čisto prvič
2.9.2004 15:24:35   
Teja N
Hodiva v vrtec na Orlovi - Galjevica.
Uvajanje je dva do tri tedne, pač po meri in potrebah posameznega otroka. To mi je tudi zelo všeč, da jih ne tlačijo vse v en kalup ampak delajo z vsakim, kot so njegove potrebe.
V svoji skupini je Timotej najmlajši, en fantek je 10 dni starejši, najstarejši so pa 15 -16 mesecev. Tako da ni prevelike starostne razlike. Poleg Timoteja še dva še ne hodita.
Danes je bil malo slabše volje kot včeraj, malo smo bili sitni. Ampak prav hudo še ni bilo. Preden sva šla od doma, je ful jokal in nič mu ni bilo prav, tam se je pa kar umiril, ker mu paše sprememba.
Ne vem, najbrž ga tudi to vreme muči, že dalj časa opažam, da je slabše volje, kadar se vreme slabša.
Mogoče je pa spet kak zobek na poti.:(( Joj, ko ga le ne bi tako matrali, nazadnje je bil 10 dni skupaj tak revček, :((ni hotel ne jest ne pit, pa ponoči smo se zbujali na uro ali celo vsakih 15 minut in smo bili vsi čisto fuč.
Zdaj je bil par dni mir, zdaj pa spet neka nejevolja...Ma bomo že preživeli, kaj vse smo že in kaj vse še bomo!:)

Sicer sem pa do zdaj bila z njim v sobi, tako kot druge mamice, jutri bom pa probala it ven za kakih 10 minut, da vidimo reakcijo. Danes je šla ena mamica ven kar za eno uro in je mala ful jokcala, je bilo predolgo za prvič. Pa jutri bo tam jedel kosilo, bomo videli, če bo hotel jest, če ga hrani vzgojiteljica. Imajo pa ful ogromne obroke, še jaz bi se najedla.:)-

Ezi,midva sva se do zdaj dojila takole : enkrat dopoldan in enkrat popoldan, obakrat sem ga tako uspavala. Potem pa še pred spanjem ob 22h, takrat najprej dobi flaško, ker ima zvečer samo mleko. Pa še ponoči se enkrat doji, čisto različno, med 3 in 6 uro.
Danes sem ga pa namesto dojenja najprej nahranila, pol sva se pa skupaj ulegla, dala sem mu malo vode, pol pa dudo v usta in uspavanko in je še kar šlo. Ko je trdno zaspal, sem ga pa prestavila v njegovo posteljico.

Ko se je zbudil, je malo pojedel, čez kako uro pa se je še podojil. Zdalje mu pa spet nič ni prav in bi kar sitnaril in jokcal. Stalno bi se nekaj crkljal. In kadar je tak, duda čisto nič ne nuca, jo takoj izpljune. Jo ima samo, kadar je že zaspan, sicer je ne mara. Ali se pa igra z njo, jo meče naokoli ali grizlja ročaj.:)

Ga bom pa popoldne spet probala tako uspavat, bomo videli. Kako bo v vrtcu zaspal, pa ne vem.

A sem bila dovolj natančna ?:)-

Če te še kaj firbec matra, pa kar povej!
Lp,

Teja:)

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čisto prvič
3.9.2004 0:36:10   
Ezi
;) Ja, hvala!

Hm, kako pa bo zdaj v vrtcu? Spanje in prehrana? Ko pa se je navajen dojiti? Dejansko je treba potem prekiniti z dojenjem, ne? No, razen zjutraj, pred službo in zvečer, ponoči :zmeden:

:( Kako? Je treba otroka čisto pripraviti na vrtec?

Sta v eni skupini dve vzgojiteljici?

Lp, Ezi:racka:

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Čisto prvič
3.9.2004 10:41:08   
monika2004
ZDRAVO TEJA!!!!!!
Kako se vama zdi ta vrtec na Orlovi (kakšne so vzgojiteljice.....), midva z malim sva tudi iz tega konca in me zanima kako je? Stara sva šele dobre tri mesece ampak sem ga že vpisala na Galjevico (pri šoli-dvorana krim) ampak dvomim da bom dobila tam ne bom govorila prej ampak o.k. raje se pozaniam malo prej.
Iz kje pa sta vidva???????
Lep pozdrav

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?