|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čakalni seznam in zavrnjeni
12.4.2014 20:38:51   
mala zirafa
No po 4-ih letih imam spet opravka z vrtcem.Mali ima 5 mesecev in bi tako šel lahko šele oktobra. V glavnem smo zavrnjeni, na čakalnem seznamu pa nas tudi ni.Kaj to pomeni, zakaj nas ni? Imamo 70 točk.(stalno preb.) S hčerko teh težav ni bilo. Smo pa z obale.
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čakalni seznam in zavrnjeni
12.4.2014 21:41:22   
petea
Kaj pise v odlocbi?

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: čakalni seznam in zavrnjeni
12.4.2014 21:49:28   
mala zirafa
Citiram:"Vrtec je na podlagi prednostnega vrstnega reda odločil, da otrok ****, voden pod šifro xxxx,ni sprejet v vrtec v enoto xx in je uvrščen na čakalni seznam enote xx za letnik rojstva 2013 s skupnim št. točk 70."
Čakalni seznam velja do oblikovanja centr.čak. seznama.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: čakalni seznam in zavrnjeni
12.4.2014 23:02:55   
petea
Torej je na čakalnem seznamu?

Si ziher pogledala vse otroke s 70 doseženimi točkami?


Če ga res ni, gre za napako, je bil (ne-)hote izpuščen, in boš morala zahtevati, da ga uvrstijo na ustrezno mesto.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: čakalni seznam in zavrnjeni
13.4.2014 7:40:53   
end1
Čimprej v vrtec naj ti zadevo obrazložijo in napako, če je odpravijo. Jaz sem imela z vpisom drugega otroka slabo izkušnjo in jim ne zaupam, sem mogla na inšpekcijo prijavlat zadevo, da me je pol končno kdo upošteval. Srečno.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: čakalni seznam in zavrnjeni
13.4.2014 22:18:11   
mala zirafa
V odločbi piše da je, na njihovi spletni strani pa ga ni, kjer piše za vsako enoto posebej in po letnicah rojstva. Očitno bom morala poklicat.user posted image
Hvala za opozorilo.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: čakalni seznam in zavrnjeni
17.4.2014 10:11:15   
Balerina
Tudi jaz imamo eno vprašanje. Kako ste tisti ki ste se selili iz ene občine v drugo otroke spravili v vrtec. Namreč imamo to težavo da sedaj živimo v eni občini in ker se poleti selimo 50 km stran smo dali seveda prošnjo za vrtec v novi občini. Tam še nimamo stalnega bivališča ga ne moremo imeti ker pač hiša še ni dokončana.
In smo dobili zavrnjeno. Smo sicer od 6-thi njegov letnik 5. na čakalni listi. Ampak ali se bo to sploh spremenilo.

Ne vem no že s solo imamo težavo pa kam večjadva vpisat ker imajo tako gužbo da sta bila zavrnjena sedaj pa še mali z vrtcem user posted image .
Kaj jih naj vsak dan vozim 50 km daleč v vrtec in solo?

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: čakalni seznam in zavrnjeni
23.4.2015 22:47:34   
RH82
Jaz sem danes dobila odgovor z občine, da naš dojenček ni sprejet v vrtec s 1. 9. Je 38. na seznamu, bo pa v septembru napolnil 11 mesecev (je oktobrski).

Zanima me, če katera kaj ve, kako je s temi čakalnimi seznami. Se lahko pričakuje, da bo tekom leta se zanj našlo prosto mesto ali je le treba iskati dolgoročno privatno varstvo. Stari starši so predaleč za vsakodnevne vožnje.

Nasploh pa me moti sistem vpisovanja v vrtce. Nikakor ni življenjski in logičen, ker je večina otrok ''prikrajšanih''. Dejansko bi se morali vsi roditi v septembru, da bi s 1. 9. imeli 11 mesecev in možnost vstopa v vrtec. Pa avgustovski bi tudi še šli, če bi se čas do vrtca pokril z letnim dopustom. Najbolj grozno pa je tistim dojenčkom, ki se rodijo nekaj dni pa zaprtih razspisih za vrtce (pri nas je odprt vpis le 14 dni v februarju) in tako otroci, ki bi morali npr. v začetku koledarskega leta v vrtec, ker se staršem zaključi porodniška, nimajo kam. Je res to tak tog sistem? Če bi se rodil 3 tedne prej, bi šel avtomatsko v vrtec, tako pa nimam pojma, kaj bo. Pa verjamem, da so nekateri s tem še na slabšem.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: čakalni seznam in zavrnjeni
24.4.2015 9:40:20   
Balerina
Odvisno je iz kje si. Recimo v Kamniku, mislim da je letos še isto, ker je tako že kar nekaj let, praktični ni možnosti da pride notr otrok ki 1.9. ne dopolni 11 mesecem. Ker tam sprejemajo samo septembra.

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: čakalni seznam in zavrnjeni
24.4.2015 23:51:02   
RH82
Sem iz Domžal, pa se mi zdi, da je tu tudi sprejem samo 1.9. Vem za primer v Lj, ko so pri nečakinji v vrtcu polnili skupino do začetka januarja z otroci, ki so pač prišli v skupino, ko so napolnili 11 mesecev. Dejansko so bila prosta mesta, ki so čakala otroke po starosti. Ne vem pa, če je tudi pri nas lahko tako.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?