Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sva odšla v porodnišnico, saj je bila nedelja ura 20:00. Tam so mi naredili CTG, ki je pokazal popadke a nič hujšega, anto pa me je pogledal ginekolog, naredil amnioskopijo in rekel, da sem odprta 3cm in da je vse pripravljeno za porod. Se pravi, da se mi je ob 20:00 odluščil čep rodila pa sem še isti dan ob 23:17. Ob 22:00 so mi predrli mehur in šele nato sem dobila popadke, ki so si sledili na 3 minute. Ob 23:00 smo začeli s pritiskanjem in je prijokal na svet ob 23:17. Šele tu sem vedela kaj so popadki, saj jih prej nikoli nisem čutila.
,mi je čep izpadel v petek popoldne,rodila sem v ponedeljek popoldne.Vmes so bili lažni popadki,pravi so se začeli v ponedeljek zjutraj ob 5.,so se stopnjevali,od 9. zjutaj sva pa potovala v Brežice,novim doživetjem nasproti.