|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   črpanje mleka
11.9.2009 16:17:10   
a982
Zdravo,
patronažna mi je svetovala naj si črpam mleko, ko mali neha z dojenjem, da pač pospešim nastajanje novega, da ga bo več. Zanima me ( dojenček je star 12dni) koliko časa ste črpale s črpalko pa dojenju, da je bilo potem mleka dosti? Mali itak sedaj ne poje vsega oz mi ne sprazne dojke zato me zanimajo vaše izkušnje. Ker da bi po vsakem dojenu par mesecev črpala s črpalko se mi zdi kr mal huda, ker je kr naporno. Že tko je mali dolg časa na dojki, poj pa še črpati....
Kako je bilo pri vas?? Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: črpanje mleka
11.9.2009 17:00:11   
tikatonka
Ne vem če je to ravno pametno. Če praviš da imaš dovolj mleka in ga tako ne poje vsega. Meni je dosti bolj smiselno da malega bolj pogosto pristavljaš in bo tako več mleka.
No pri prvem user posted image se dojila in nato še črpala mleko in sem bila totalno izmozgana. Zdaj pri drugi user posted image se samo dojiva. Sem pa imela mastitis in naj bi si črpala mleko, vendar sem brala nek članek na netu od neke pediatrinje, ki priporoča črpanje ravno toliko da ne tišči več, ne pa da se čisto izprazni dojko. Poskusila sem in v treh dneh sem lahko spet normalno samo dojila.
Jaz na tvojem mestu bi samo večkrat pristavila otročka.user posted image

_____________________________

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

(odgovor članu a982)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: črpanje mleka
11.9.2009 17:26:15   
Najaa
Takšno kot bo povpraševanje, bo ponudba in če imaš dovolj mleka, ne vem zakaj bi črpala. Če bo otrok hotel več jest, ga boš pač večkrat priklopila.

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: črpanje mleka
11.9.2009 18:20:59   
TomTaylor
no, tole je pa tut mene zanimalo, ampak sem si rekla da ne bom komplicirala, tamalo bom pristavila k prsim kadar bo pac zelela in kolikor bo zelela, pol pa naj bo kar bo, ne bom se zdaj se s crpanjem mucila.

_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: črpanje mleka
11.9.2009 18:56:02   
Hope2
Nisem si nikoli črpala, malega sem pristavila, ko je hotel.

Mi je pa nesmisel to, da bo mleka več, če boš črpala, ko mali nehauser posted image . Mleko nastaja kot ponudba in povpraševanje, torej kolk krat pristaviš in ne glede na to kako dolgo se bo mleko izbrizgavalo na tak ali drugačen način.
Jaz se sigurno ne bi mučila s črpanjem, ne vidim smisla črpanja, če se otrok lepo doji in imaš dovolj mleka

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?