Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Vsem mojim sotrpinkam v vzpodbudo!!! Postala sem :nosecka:, zgodil se je čudež. Ker se ne javljam veliko, naj obnovim svojo zgobo: 2 leti poskušanja, za mano so HSG, laparoskopija, 3 neuspele IUI, v jeseni bi se mogla prijavit za IVF. Hormoni so mi povzročili ogromne škode, tudi doživljenske. Potem pa sva šla z možem na morje, čisto neobremenjena in glej ga zlomka, v avgustu menstruacije ni in ni hotelo biti. Ker je bilo v preteklosti vse preveč razočaranj, testa nisem naredila vse do najdaljše možne :hudicek:. 41. dan pa sem vseeno poskusila in pokazal se je +. Sicer se še brzdamo z veseljem vsaj do prvega pregleda. Ampak dejstvo, da znamo sami narediti že tudi dosti pomaga.
čestitke::bravo:pa čuvaj nase in na svojo malo pikico :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
:rozica: :bravo: Kako lepo, da v sebi nosiš novo življenje :rozica::bravo:, še posebej ker sta prehodila zelo strmo pot do :duda:. Tvoja zgodba mi vliva novo upanje :)
Uživaj v 9nebesa :rozica: 9nebesa :rozica: 9nebesa :rozica:
Juhu! :bravo: :nosecka: Manja. Kkako lepo, da tak dezeven dan popestris s tako lepo novicko. In nas spodbujas, da bomo tudi me enkrat tam,........ Lepo in mirno :nosecka:. Mari
ker je manja11 dons ful zaposlena ;), moram jaz dodat, da je manja11 že stara mačka na RR.
Ko sem jaz prišla na RR (enkrat junija lani), je bla ona že gor in če se ne motim, ja imela lani al pa še prej laparoskopijo. Sam se pa zadnje mesce ni tolk javljala. Sej človk zastop. Po tolkem času, imaš vsega pouhn kufr.
Je pa kr neki takih cvetk, ki berejo (tud klarisa je med njimi).
Babnce, jst sm dons prou vesela. Še posebej zarad manje11 - naše nove :nosecka:
... hotla sm rečt, da je kr neki takih cvetk, ki so še vedno z nami, ampak večinoma bolj berejo (klarisa). Da ne bo kdo narobe zastopu - jst mam klariso še posebi rada :love:.
Pa še en pušljčk :rozica::rozica::rozica::rozica: za klariso.
PUNCE HVALA VSEM - RES STE ZLATE!!! ZA VSE VAS/NAS en :angel::angel::angel: še naprej.
Mijavček, ja moja diagnoza je bila: endometrična žarišča po ligamentih in še ponekod drugod. Tako, da ja, endometrioza, ki pa je le žariščna, karkoli že to pomeni. Če še katero kaj zanima, npr. znaki ipd, kar vprašajte, vse povem.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?