|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še sem živa!
22.10.2005 21:46:23   
spominčica
No po dolgem času se vam oglašam in bogsigavedi, če se me še spomnite. No pa saj je vseeno. Veliko vas je novih na forumu in nekaj fosilk pogrešam. Ali mogoče niso več fosilke in so že srečke nosečke.Upam, da so že to drugo. No jaz sem še vedno nesrečna fosilka. Se je pa tolk premaknilo, da moram novembra prvi dan M poklicati na ginekološko. Ka se bo pa potem dogajalo z mano pa ne vem čisto točno. Mogoče ve katera izmed vas.
Da vam osvežim spomin. Marca je bil mojuser posted image  operiran zaradi tumorja na desnem testisu in možnost, da bi dobila user posted image  po naravni poti se je oddaljila za približno 300 miljonov svetlobnih let. Sicer pa že prej ni bla ravno blizu.Sedaj sva v postopku za ICSI. Od konzilija je že blo odobreno in rečeno mi je blo, naj novembra prvi dan nadležne user posted image  pokličem, da se bomo dogovorili naprej.
No sledi vprašanje. Ali morda katera ve kaj me sedaj čaka. Vem, da bom dobivala ene injekcije, da bom znesla več jajčkov to je pa tudi vse. Koliko časa bom dobivala injekcije? Po kolikem času se vnese transfer? Kakšni so stranski učinki? To je le par vprašanj, ki mi te dni rojijo po glavi. In ker ste mi že tolikokrat svetovale bi vas lepo prosila, da mi pomagate tudi tokrat!!! Če seveda lahko!
Ali kdo mogoče ve kaj se je zgodilo z Mojco 9000?
Vse vas prav lepo pozdravljam in vam želim lep večer.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Spominčica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še sem živa!
22.10.2005 22:23:49   
Špela100
Živjo spominčica, ja se te še spomnim tebe in tvoje kalvarije. No se pa veselim, da si toliko bližje tvojemu cilju user posted image user posted image . Tebi in tvojemu user posted image  pa želim , da bi čimprej dobila enega majhnega fižolčka user posted image , al pa user posted image user posted image , lahko tudi user posted image user posted image user posted image , saj te ne bi motilo ne???

Mojca9000 pa mislim da zdaj enkrat čaka en postopek in verjamem, da bo tudi ona kmalu user posted image . Veliko fosilk pa je res že nosečk- fosečk.

lp

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Še sem živa!
23.10.2005 10:44:46   
emaa
spominčica ti moraš pa poklicat zato, da začnete z IVF ICSI. Torej boš novembra že grela svoje user posted image . Dobivala boš hormone, da boš pridelala čimveč foliklov (posledično jajčec). Ko bodo folikli dovolj veliki, dobiš stop injekcijo (naju to čaka naslednje leto, če sem pa kaj narobe povedala, naj me kdo popravi), naslednji dan, mislim, da ima tvoj najprej oddajo semena, ti punkcijo, nato oplodijo jajčeca. Povejo koliko si jih pridelala, koliko je oplojenih. Čez tri dni ti jih vstavijo, največ tri mislim da. Ostale zamrznejo, in ti tvoji zamrznjenčki čakajo na naslednji postopek, če ti slučajno ne uspe. Štejejo pa v ta postopek. Če ne pa vprašaj Goyo, neni, aljčo ali Kalino. Te so to že čez dale, pa vejo kako zgleda.
Katere fosilke pa pogrešaš, cmokec je rodila v petek, Pia julija, Tia avgusta. Tinkamiška ima božiča rok, Astra je postala biba77 ta mesec, junija dobita novega člana, Anitka ima malo pavze, Aljči je uspelo po prvem IVF-u, mojca9000 čaka na prvi IVF. Maša26, je sedaj massa26, še vedno čaka, andrejka je anadejka ji tudi še ni uspelo, v novembru ju čaka IVF ICSI. Ameli je tudi že rodila. Če sem pa kako pozabila, naj mi pa oprosti.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Še sem živa!
23.10.2005 11:07:42   
tinkamiška
Spominčica, pozdravljenauser posted image  

Tudi jst se te spomnim in sem vesela, da si se oglasila in nam dala vedeti kako si-sta. Ti bi rada samo povedala, da stiskam pesti za vaju, da bo postopek uspešen in da boš pa zdej res kamlu sračkauser posted image !

Ema, ti si pa tako lepo kratko in jedernato podala poročilouser posted image

Lepo bodite!

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Še sem živa!
23.10.2005 11:59:47   
GoYa
Ti je že ema odgovorila user posted image
Dobivala boš injekcije za stimulacijo foliklov. Ko bojo dovolj veliki, ti jih bodo spunktirali.  Do takrat boš imela ene par UZ. Na dan, ko imaš ti punkcijo, da tvoj spermo. Potem to lepo skup spravijo in 3. do 5. dan imaš transfer. In pol čakaš 14 mučnih dni na rezultat.
So pa ta mesec na GK ustavli postopke, ker jim je spet zmanjkalo zdravil (denarja user posted image , bande). Včer mi je moj G reku, da se je isto zgodilo tudi v MB in PO. Sam ne vem pa kako to,da v PO izvajajo postopke. Tudi tiste na koncesijo user posted image . SE pa zna zgodit, da bodo naslednji mesec spet začeli. Sam to se ji zgodi čisto vsako leto na koncu leta user posted image . Očitno znajo bolj slabo matematiko.

LP

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Še sem živa!
23.10.2005 12:28:02   
Sulfinija
Spominčica kot do dekleta rekla čakam na prvi IVF.No v MB jaz nisem nič slišala da bi zmanjkalo zdravil,....celo več postopkov so jim odobrili kot imajo v LJ in delajo z polno paro skozi celo leto.Rvanokar mi je ena danes pisala na mobi in rekla da ima drug petek razgovor za ačetek postopka IVF.Torej jaz pa drugi mesec čakam pošto tako da bom v dece,mbru že papcala KT.
No spominčica lepo da si oglasila po dolgem čau sem pambla pridna in te čakajo na privat tri spoorčila veš.Prberei.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Še sem živa!
23.10.2005 19:56:00   
naja78
ojla.prid malo večkrat gor.dobrodošla nazaj.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Še sem živa!
24.10.2005 11:48:03   
anadejka
Hojla Spominčica user posted image
Ja jest se te pa še spomnem user posted image
A veš da sem prau vesela,jest morm tut prvi dan zoprne user posted image  v novembru poklicat (za ICSI) in to bo 11.11.
Komaj čakam da se začne dogajat.Mal me je seveda tut strah,ker prauvjo da jim je ne GK v LJ,zmanjkal zdravil in se ženske prenaročajo na drugo leto.Mene ni še nihče domov klical in upam da jim bo ratalo še kej zdravil dobiti še letos,ker sem že takoooooo naveličana čakanja.
Sem se tut odločila da nam bo kar takoj že na prvi zunajtelesni oploditvi uspelouser posted image ,aja pa sva se tut odločila da bova imela kar dvojčkauser posted image user posted image .He he...mal heca,ampak prauvjo da morš bit full optimističen,pa mal treniram user posted image

Anyway...Spominčica WB,pa da bova skupaj delile izkušnje tukaj gor in da nama obema takoj uspe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa lepe pozdravčke.......andrejka76=anadejkauser posted image

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Še sem živa!
24.10.2005 11:49:14   
anadejka
Ejjjj Tinka user posted image user posted image user posted image user posted image ..............sračkauser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Še sem živa!
24.10.2005 11:53:11   
Anonimen
Pozdravljena in dobrodosla nazaj, Spomincica! user posted image

Drzi se in srecno! user posted image

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Še sem živa!
25.10.2005 17:19:36   
Skorpija
Ojla Spominčica!

Jaz se te pa zelo dobro spomnim, kako si me tolažila, da operacija za spust testisov iz trebušne votline ne vpliva toliko na plodnost in sva razgljabljali o eni oddaji, kjer miške zapustijo miškote, če jih leti ne oplodijo in grejo z drugim miškotom, pa sva mogle potem najine moške tolažit...

No, zdaj sva na istem, samo da grem jaz v boj drugo leto - prvi pregled za ICSI januarja... Želim ti, res želim, tako kot vsem, ki nas to čaka, da uspe in to kar v prvo, da boš za božič že user posted image

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?