|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šempeter pri gorici
1.9.2008 12:53:00   
nadaklemen
Ali je katera v kratkem bila dol na porodu? Zanima me vse,od prostora ,sobe,plusi,minusi......
  Pa še to ali je tukaj katera ,da ve da bo šla v Šempeter v začetku decembra.


_____________________________

buči
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šempeter pri gorici
1.9.2008 14:37:47   
melanija
Jaz sem bila tam februarja. Kaj naj ti rečem, babice so v redu, večinoma so mlade razen dveh, ki sta malo starejši a nobena mislim da nima čez 50 let. V sobah sta po dve mami, razen če ne te ne dajo v sobo kjer si sam (ni smatrano kot višji standard). Otroka imaš zmerja pri sebi razen ko je nega zjutraj. Jaz sem rodila popoldne in so mi ga vzele za par ur, sam sem ga potem dobila in sem ga imela celo noč pri sebi. V prvo in drugo  ko sem rodila kmalu po polnoči so mi ga vzele in sem ga dobila zjutraj okrog 7h.

Jaz nisem imela pripomb, če rabiš pomoč ti pomagajo, če vprašaš ti odgovorijo brez problemov. Tudi tokrat ko sem bila sama v sobi, če sem se hotela sturširat sem jjim rekla, pa so malo pokukale malega, da ni ravno tulil v sobi ko me ni bilo. Kar pa se ni zgodilo.

Jaz sem bila zadovlojna, brez pripomb.

(odgovor članu nadaklemen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Šempeter pri gorici
2.9.2008 9:03:48   
smeja2
Jaz sem bila ravno v nedeljo mal na ogledu (sm se zmenila z babco) in se mi zdi ok.
V tistem trenutku se ni nič dogajalo in mi je vse lepo razkazala.  Imajo tri porodne sobe, sicer klasični bolniški stil ampak majo v zadnji sobi tud žoge pa eno tako veliko blazino pa eno tako lojtrco da se lahk držiš,...in po novem imajo tudi porod v vodi. Tud ostale babce so mi delovale prijazno.
V prvo sem rodila v Lj pa je to čist neki druzga, ker v lj imajo res gužvo skoz in se ti sigurno ne morjo posvetit tko k kle. Vam pa podrobnosti sporočim oktobra ko me čaka veseli dogodek v živo user posted image .
V sobah sta ponavadi po dve, edin pamperska morš baje res sam prnest. Ponoč ti lahk bejbija odnesejo če hočeš, sam mislm da raj vidjo da je pri tebi, pa tud za otročka je to zihr najboljš.

lp
maja

(odgovor članu nadaklemen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?