|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šibenik-Naselje Solaris
29.3.2006 23:19:46   
majaj
Letos sem izbrala naselje Solaris, hotel Ivan. Zanimala sem se preko interneta s spletne strani Hrvaška.net, ki je najbolj ugodna. Imam dva otroka stara 9 mesecev in 6 let. 
Kako vam je bilo všeč? Koliko je od hotela Ivan do plaže? Kakšna je plaža, je dren? Je v bližini senca? Je bil dren na toboganu? Je otroško igrišče blizu plaže? Ste šli v welnes center, je zastojn? Koliko je peš, koliko z avtom do Šibenika? Se da kolesarit ali rolat do Šibenika ali kam drugam? So ob morju sprehajalne poti? So kje blizu divje plaže, skalnate, da se lahko skače in da je primerno za otroke? Kaj priporočate za ogled, izlet? user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šibenik-Naselje Solaris
30.3.2006 8:41:53   
fipi
Mi smo bili pred tremi leti. Super je. Hotel ima notranje in zunanje bazene. Notranji se žal plača. Plaža je pa čist zraven, takšen majhen zalivček. Imaš pa lepo urejene peš poti pa tudi sence je dovolj.  

Ma kje so tisti časi user posted image

(odgovor članu majaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Šibenik-Naselje Solaris
30.3.2006 8:42:13   
ella2006
Mi smo se letos odločili da gremo za 1 maj v Šibenik v isto nasele Solaris vendar v hotel Andrija. Prijateljica je bila lani za 1 november v hotelu Ivan, pa niso bili preveč zadovoljni, ker sobe takrat še niso bile obnovljene. Tako da se pozanimaj,ker hotel Andrija pa so obnovili in nam pripada tudi kopanje v welnes centru ki se nahaja v hotelu Ivan. Hotel Andrija je oddaljen od h.Ivan kakšnih 100 m. Pravijo pa da imajo odlično hrano.
Ko se vrnemo ti lahko poročam bolj podrobno.

(odgovor članu majaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Šibenik-Naselje Solaris
30.3.2006 15:12:04   
majaj
Morali so hotel Ivan prenoviti, ker je dražji od hotela Andrija (Hotel Andrija je 273 EUR, hotel Ivan pa 303 EUR na osebo, preko Hrvaške.net). Za nas štiri je od vseh hotelov prost samo še ta.
Prosim, če boš poročala kako je bilo. Saj sem si na internetu ogledala vse možne spletne strani in zgleda super ampak vseeno s prve roke je bolj zanesljivo. Se nam je že dvakrat zgodilo, da smo vzeli kolesa, pa so ostala v avtu. 

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Šibenik-Naselje Solaris
30.3.2006 17:47:42   
majaj
IZVIRNO SPOROČILO: majaj

Morali so hotel Ivan prenoviti, ker je dražji od hotela Andrija (Hotel Andrija je 273 EUR, hotel Ivan pa 303 EUR na osebo, preko Hrvaške.net).
Prosim, če boš poročala kako je bilo. Saj sem si na internetu ogledala vse možne spletne strani in zgleda super ampak vseeno s prve roke je bolj zanesljivo. Se nam je že dvakrat zgodilo, da smo vzeli kolesa, pa so ostala v avtu. 
Pisala sem, da sva rezervirala preko spletne strani Hrvaška.net, pa je ceneje kot pri lastnikih. Moža je zmotilo, ker je potrebno plačati 30 % zneska v dveh dneh , ostalo 15 dni prej, navedena tel. številka je lastniška ... pa še poceni je. Bom odjavila (nisem še plačala rezervacije) in povprašala po spletu direktno pri lastnikih.
Ella pri kom si pa ti rezervirala?

(odgovor članu majaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Šibenik-Naselje Solaris
30.3.2006 19:48:43   
Urša
Mi smo bli lansko leto v hotelu Niko-ful razočarani-res soba v socialističnem stanju z nikakvim pogledom, da o plaži ne govorim-betonska s tistimi železnimi stopničkami (lestev), totalno neprimerna za otroke.user posted image   Na srečo je Solaris kompleks hotelov in smo hodili k Ivanu-tam je najlepša plaža (hotel je direktno na plaži), en zalivček s peskom, samo je zelo majhen in polno ljudi (pa je bil september).  Na tej plaži so ležalniki in marele-jih zaračunajo. Wellness center sem si jaz predstavljala kot kakšne naše toplice, pa je bil še zdaleč od tega... na fotografijah res super izgleda, ko si pa enkrat tam, je bolj revno, sploh tuši-smo težko našli katerega, ki dela... drugače je bil vstop hotelskim gostom brezplačen. Baje se pa precej dogaja, razne animacije-žal septembra ne več, ampak čez poletje pa se... cene v lokalih so pa user posted image  zasoljene... je v Šibeniku ugodnejše.
Sej ni blo tko slabo, samo naša soba je bla res porazna in žal mi je, da sem bla tiho in nisem zahtevala druge.
Mi lahko poveš kako se plača pri hrvaška.net? Najbrž vse naenkrat, prek kartice?

_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu majaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Šibenik-Naselje Solaris
30.3.2006 20:59:25   
majaj
Pri Hrvaški.net se plača 30 procentov celotne cene kot rezervacija v 2 dneh, preostanek pa najkasneje 15 dni pred odhodom. Danes sem mislila plačati, pa raje dam 15.000 več. Kot sem napisala je tel. številka in naslov kar domač. Po moje nima agencija poslovnih prostorov, ukvarjajo pa se še z gradbeništvom. Poglej spletno stran (www.gradtur.si in www.hrvaška.net).

Moža je zmotilo, ker je treba tako zgodaj plačati. Lani smo tudi mi šli septembra, na Rabac. Rezervirala sva tudi preko interneta direktno pri lastnikih, pa ni bilo potrebno prej nič plačati. Mogoče je to potrebno v sezoni. Ne vem, prej smo hodili v apartmaje in kampe.

Poslala sem rezervacijo direktno k lastnikom (www.solaris.hr), ravno za hotel Niko.
Je imel hotel NIko takrat že klimo?
Urša preko katere agencije pa si šla ti?

JOj, ne vem kje so tiste punce, ki so pred časom hvalile ta Solaris da je super in primeren za otroke, pa priznanje so dobili za plažo??? Na podlagi teh pohval sem letos jaz izbrala Solarisuser posted image .  Slike so pa rejs bajne.
Kaj pa plaža izven naselja? Pa tako sem se že veselila, da bo fajn.
Pozdravček, Maja


(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Šibenik-Naselje Solaris
30.3.2006 21:42:58   
rija
Jaz sem tudi razmišljala o Solarisu nekje maja, pa me taki komentarji kar odvračajo...user posted image user posted image  sem si tudi jaz predstavljala vse skupaj malo boljše.

(odgovor članu majaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Šibenik-Naselje Solaris
31.3.2006 8:25:09   
ella2006
Majaj,

Rezervirala sem preko Kompasa, ker imajo prvomajski klub pa nama paše da tamalo dava za 2 urci v varstvo na dan.Na angenciji nama je razložila da je Ivan dražji samo zaradi tega ker imajo wellnes center in da nam priporočajo Andrijo zaradi obnovljenih sob.
No bomo videli in ko se vrnemo ti vsekakor javim.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Šibenik-Naselje Solaris
16.1.2008 15:06:10   
sanca
pozdravljene
mi smo bili lani v hotelu andrija v solarisu,potovali smo preko agencije kompas,bilo je cudovito,sobo smo imeli na voljo ze ob 9.00,postrezba-hrana-gostoljubnost-plaza so bili ena a.smo druzina z dvema otrokoma je to raj na zemlji,letos gremo spet.bilo je nepopisno,pa tudi cene so ok za tako bogato ponudbo.lep zacetek letauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majaj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Šibenik-Naselje Solaris
16.1.2008 20:20:20   
N30
Mi smo bili v hotelu Ivan pred cca 5 leti. Sem tako zasovražila tiste kraje in Šibenik, ker nam je rekla v agenciji, da se lahko gre peš do mesta, da sploh ni daleč. Še sreča, da smo šli z avtomobilom, ker drugače lahko umreš tam od dolgega časa. Je pa res, da je plaža blizu hotela, pa igrišče za otroke... ampak takrat sem bila res tako razočarana... hrana je bila obupna, za zajtrk si dobil posebne salame narezane na trikotnike, posebne salame zvite, posebne narezane na pol... pol so se pa šli kao neki samopostrezni zajtrk... če si bil zjutraj hiter na zajtrku si še dobil kakšno žemljico, drugače pa narezan kruh... higiena je bila na psu, zaposleni tam neprijazni, skratka, jaz ne bi šla več tja, pa če bi bilo zastonj. Kolikor pa zdaj berem, pa je možno, da so hotel spremenili, pa kaj zamenjali ...ampak do centra Šibenika je pa še vedno mislim da kakšnih 6 km, pa nič kakšne peš poti do tja... če si se odločila, da greste tja, vam želim, da vi uživate, mi takrat res nismo. Lp

(odgovor članu sanca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Šibenik-Naselje Solaris
17.1.2008 7:36:16   
nbiba
Mi smo bili v Solarisu pred 11 leti v h. Jure. Takrat je bilo vse bolj pusto, zanemarjeno, napol prazno, ker je bila vojna....
Smo pa zopet šli lani za 1.maj, nastamjeni v h. Andrija.
Moram povedati, da se je dosti spremenilo na boljše. Naselje in hotele obanvljajo, tako da je bilo kar dobro. Hotel Andrija ima prenovljeno restavracijo, nekaj notranjosti, vendar so potrebne obnove tudi sobe. Hrana je bila dobra, dosti izbire, čistoča uredu. Ponavadi gremo v hotel z 4* ali 5* in se potem vidi razlika. Tisti, ki ste navajeni hotelov 2* ali 3* lahko mirne duše rečem, da vam bo v Solarisu všeč. Za otroke je lepo  priskrbljeno z igrali, peskovniki...Plaža je tudi lepa. Priporočam h. Andrija, Ivan in Jure.
V naselju med hotelom Ivan in Jure imajo narejeno Dalmatinsko selo, kjer nudijo odlično   hrano.user posted image

V mesto pa vozi avtobus, peš je predaleč.

Nikar pa iti v h. Niko in Jakov.
Pa srečno !

(odgovor članu N30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?