Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
s šotorom, pa me zanima, kako je to primerno ali neprimerno za dojenčka?. Maj bo konec avgusta dopolnil 12 mesecev, tako da bo imel v času dopusta dobrih 10 mesecev. Prosim vas tudi za nasvete, kaj vse je potrebno za take male sabo vzeti, predvsem od zdravil? Pa kako ste uredile s spanjem malčkov? Naš spi v svoji posteljici, v svoji sobici. Verjetno bi znal biti problem, potem kasneje doma, če bo na dopustu spal z nama ali se motim? 
Mi vedno kampiramo in smo šli prvič, ko je imel sin komaj 3 mesece in to na Hvar! Zato nikar ne komplicirat!!! Otroci so najraje zunaj in to je najboljši način!!! Če se pa bojiš, da potem ne bo hotel več spati sam, potem si omislite šotor z več sobami!!! Pa saj to so počitnice!
Mi smo šli s trajektom iz Ploč na Pelješac, potem pa iz Orebiča na Korčulo. In kamp je 2 minuti s trajekta v prvem zalivu!! Joj, kje je še dopust!!!
Na Murterju smo pa bili dva dni in nam se ni prav nič zdelo. Nekateri pa pravijo, da je v redu. Res ga nismo čisto obdelali, ampak kamp je bil pa simpatičen, majhen, privat, samo plaža tam ni bila ne vem kaj; čolni pa tako... Je pa tam kar nekaj kampov. Poglej malo po netu!
Na Braču v Sutivanu in Supetarju sta tudi dva prijazna majhna kampa. Ko smo bili mi v Supetarju je bil ful poceni! Saj smo obšli že celo Dalmacijo!!! Je pa LEPO!
??
, sem pri tem zelo dobra, haha..