flora*
|
Ojla bejbe. Kako smo? Jaz sem danes v službi mela fraj, tak da sem si rekla da bom malo dlje spala.. In to "malo dlje" se je zavleklo do 12ih. Sem takoj začela kosilo kuhat, ampak mi je ob vseh teh vonjavah postalo konkretno slabo in sem vse skupaj prekinla ter se raje spet malo vlegla Sem se imela v načrtu učit, me še izpiti čakajo, ampak ni volje. barby. koliko pa si stara, če smem vprašat? Tut jaz sem med bolj mladimi, sem pred kratkim imela 21 rojstni dan. tejči dobrodošla! wau, ti maš pa res še samo finiš.. Lucky you Že vse pripravljeno za novega člana? Eh, tut ko boš rodila, nas sploh ne rabiš zapustit. :) Mislim,da bi te bilo prav zabavno brat, ko boš ponovno imela dojenčka. Nas bo to še vse čakalo.. Spol jaz želim vedet, ker sem preveč neučakana in firbčna,da bi se pustila presenetit Ne dvomim,da je super občutek in presenečenje, ko komaj v porodni sobi izveš spol, ampak to preprosto ni za mene. Na nuhalno svetlino pa sem se tudi jaz naročila k Pelkičevi, je tudi moja mami vse preglede v nosečnosti opravljala pri njej in sem se tudi jaz tako odločila. DanijelaDejan dobrodošla! Kje pa si bila na 3D? sem ful prebirala o tem, ampak je dokaj drago, ne? lolatin dobrodošla tudi ti! Vedno več nas je.. :)