|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Število obrokov
8.6.2005 21:18:21   
Nikica
Kako narašča število obrokov? Moj poje za malico dopoldne sadno kašico, za kosilo zelenjavo (ki jo po dveh, treh žličkah opusti), proti večeru mlečno. Drugače pa se še vedno dojiva miljonkrat na dan. Kdaj je čas, da mu dam še popoldansko malico in zajtrk? Kaj pa naj mu dam za zajtrk? Mlečno kašico? Da še napišem, da bo čez 12 dni 7 mesecev star in sva z uvajanjem goste hrane začela en teden pred dopolnjenimi 6 meseci.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   Število obrokov
8.6.2005 21:39:27   
Jančika_
Moj 10-mesečnik ima še vedno večinoma samo tri goste obroke na dan (dopoldansko malico, kosilo in večerjo). Ne dojim ga več, spije pa nekje 500-600 ml adaptiranega mleka dnevno.

Nekaj časa je imel 4-5 gostih obrokov, ampak smo zaenkrat pri zajtrku in popoldanski malici šli nazaj na mleko, ker enostavno ni nič pojedel, samo stran smo metali. In tudi pri ostalih obrokih samo ven pljuva, če ima še ta dva zraven, brez pa poje vsaj približno normalne količine.

Se pa nič ne sekiram, ko bo hotel, bo že jedel tudi zajtrk in malico, do takrat pač pije mleko. Tu pa tam mu ponudim kaj za glodat, pa nič kaj ne poje - danes je za popoldansko malico pojedel četrt mini žemljice...

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Število obrokov
9.6.2005 11:34:23   
Mojca P.
Mi smo skoraj 11 mesecev stari in nekje od 8 mesecea dalje zgleda takole:
- ob 7 zajtrk na flasko (mleko s kosmici- 180 ml))
-ob 10 sadna kasa ali kos kruha s cim namazan
- ob 13 kosilo ..kar jeva midva (zanj neslano)
- ob 16 skuta s sadjem, jogurt ali kaj podobnega
- ob 19 pred spanjem porcija mleka s kosmici na flasko
Prakticno ima tudi Ziga 3 goste obroke, bomo pa pocasi poskusli vsaj jutranjo flasko zamenjat z mlecno kaso na zlico. Zaenkrat smo mu jo se dajali,ker potem potegne spanje do 9-ih, brez flase pa ob 7ih vstajamo:zmeden2:??!!

Aja, z gosto hrano smo zaceli pri 6. mesecih.:rozica:

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Število obrokov
10.6.2005 17:34:06   
kimi
Moj je pri 7 mesecih jedel na vsake 3 ure...zjutraj sadno kašico proti večeru pa čokolešnih pa tudi goveja juhica je bila na meniju. Ponoči pa od 12-6 ure nič potem pa standardno na 3 ure

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Ime za fantka
genovefa

Katero ime vam je najbolj všeč?

Lovro (21%)

Žiga (29%)

Miha (19%)

Filip (31%)


Število vseh glasov: 493

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!