|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Štorklja?
15.8.2004 5:39:07   
BONI*
Živjo! Imam eno vprašanje. Zanima me, ali rabim kupovati štorkljo za prenašanje dojenčka? Ali ima štorklja kakšne prednosti? Kdaj pa se jo lahko začne uporabljati? A že takoj ob rojstvu?

Lp, Boni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Štorklja?
15.8.2004 11:25:55   
_Arwen_
Jap, takoj ob rojstvu...prednosti? V primerjavi s kengurujčkom ogromno; otrok je v naravnem položaju, ni nevarnosti za poškodbe hrbtenice, je enostavna za uporabo, itd...

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Štorklja?
15.8.2004 12:12:22   
Aly
Boni se bom priključila.......... namreč sama imam tudi namen kupiti štorkljo iz razlogov, ki jih je že navedla Nika... Zanima pa me, ali imate tiste, ki ste štorkljo veliko uporabljale, kakšen nasvet na podlagi vaših izkušenj, kako ste bile zadovoljne in od katerega proizvajalca je najboljša ?

Hvala za vsak nasvet in LP :rozica: Aly

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Štorklja?
15.8.2004 12:33:31   
_Arwen_
No jaz imam to, Žur&Peljhan, kupila sem jo kar direkt; tako da sem poklicala na tisti GSM ki je na njihovi spletni strani in sem jo šla iskat v LJ k njim. Mi smo jo uporabljali res veliko, tudi potem v sedečem položaju (da je mali notri sedel) dokler ni ratal pretežek za moj hrbet.
lp

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Štorklja?
15.8.2004 21:50:23   
Seven*
Jaz bi se definitivno raje odlocila za sling. Zadeva je sicer drazja, ampak neprimerno bolj nastavljiva. Priporocam ogled strani www.mayawrap.com Storklja je za moje pojme nekoliko premalo nastavljiva. Ker je univerzalna za vse velikosti imajo ljudje (majhni/veliki) nekaj problemov pri namestitvi otroka. Na strani od Maya wrap priporocam ogled videov, ki kazejo o uporabnosti slinga..

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Štorklja?
15.8.2004 22:32:37   
BONI*
Najlepša hvala za odgovore! Sicer še nisem videla veliko štorkelj. Prav zaprav samo tisto, ki je v paketu za novorojenčka. Pa se mi zdi, da je to kot ena malha v kateri otrok nima nobene trdne opore za hrbtenico. No, očitno se zelo motim! Si bom mogla še bolj natančno ogledati različne modele štorkelj, da mi bo vsa stvar bolj jasna.
Uglavnem ve pravite, da se spalča. Za enkrat dovolj dober argument.
Še enkrat hvala za pomoč.

Lp, Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Štorklja?
16.8.2004 0:24:21   
Seven*
Dejansko je res to ena malha. Prav se ti je zdelo. In ni nic narobe s tem.. V podobnih zadevah prenasajo otroke romkinje in razne africanke..

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Štorklja?
16.8.2004 9:31:00   
_Arwen_
Ti, to da bi pa bila premalo nastavljiva, pa sploh nisem pomislila...mogoče zato, ker sva midva obadva s fantom bolj pri visokih...In nama je zato mogoče tako zelo ustrezala.
Drugače pa sem pristaš vseh vrst rut, trakov, slingov, štorkelj itd. samo kengurujčkov ne...

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Štorklja?
16.8.2004 9:49:19   
Seven*
Nika, jaz tudi, ceprav se mi zdi, da tudi brez kengurujcka ne bo slo. Mali je namrec takooooo rad v pokoncnem polozaju. :(

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Štorklja?
16.8.2004 12:10:09   
_Arwen_
Jaz pa začuda nisem imela teh problemov...s pokončnim položajem...v vozičku mi je skos ležal...ni šans da bi sedel do 6.meseca, pa v štorklji je bil tudi tako naštiman, da je lahko kukal naokoli...brez problema...

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Štorklja?
17.8.2004 11:22:56   
Anka*
Moja izkušnja s štorkljo je pa negativna. Imam namreč izposojeno štorkljo (od firme Žur&Peljhan), ampak je sploh ne morem uporabljati, ker naša deklica noče biti utesnjena. Vsakokrat, ko sem jo namestila v štorkljo, je začela kričat, ko sem jo dala ven in se je lahko pretegnila in namestila v udoben položaj, je pa nehala. Jaz ne priporočam nakupa štorklje pred porodom, splača se jo kje sposoditi za probo, potem pa vidiš, če tvojemu otroku to ustreza.
LP! Anka

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?