|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še moje težave :(
8.12.2008 21:36:09   
alynaty
pri nas se trudimo (user posted image ) brez zaščite ca. 2 leti, pa še vedno nič. Zadnje pol leta o tem niti ni bilo časa razmišljati, tako da psiha nima nič pri tem. Zadnje čase tudi na ta način razmišljam, če mi je namenjen še en (enega 8-letnika že imamo), mi je, če ne pa ne! Ampak o mojih problemih bi pa vseeno vprašala na forumu. Imam ginekologinjo, ki mi pove bore malo in ob zavedanju mojih težav, ne stori nič konkretnega.
Ca. 1 teden pred menstruacijo ( ta mesec jo imam na 20 dan- kar pomeni skoraj takoj po ovulaciji, ki jo niti zaslutila nisem) začnem krvaveti- ki pa ni menstruacija. To se mi dogaja že nekaj let, ima zelo močan bel tok in tudi zelo občutljivo steno, saj se mi pogosto zgodi, da krvavim po spolnih odnosih- tudi med HSG posegom sem zelo krvavela. Izvidi HSG-ja in spermiograma so bili ok, tako da nadaljni korak bi bil klinika za neplodnost. Do sem pa še nisem prišla, ker nimam volje, da meštrajo po meni, pa vsepovsod čakanje,...
A je imela katera od vas podoben primer, in kako se je zadeva rešila. Danes sem začela piti Plahtico- za uravnavanje menstrualnih ciklosov. Upam, da bo kaj pomagalo. Na živce mi gre, da brez vložkov ne morem več živeti, moji ginekologinji pa je to normalno.

lepe praznike, pa čim več user posted image ,user posted image
alynaty


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še moje težave :(
8.12.2008 21:43:39   
zmajaz
Kaj konkretnega ti sicer ne znam povedati, vem pa, da je moja mama imela fuuul let neke težave, zaradi katerih je bolj ali manj bilo tako, da je skoraj 3 tedne v mescu krvavela in 1 teden ne. Potem pa ji je ginekolog (je kar precejšen strokovnjak) povedal, da zdaj pa končno imajo eno rešitev zanjo. Je morala it na neko manjšo operacijo in od takrat naprej je mir. Kaj, kako ... točno pa žal ne vem. Po mojem bi se pa definitvno bilo pametno posvetovat se še s kakim drugim G, če tvoja misli, da je to normalno. Mogoče ne bi bilo slabo za nasvet magari vprašati dr. Pušenjaka na forumu MedOverNet.

(odgovor članu alynaty)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: še moje težave :(
9.12.2008 8:23:50   
sončekm
Po tvojem pisanju pač nekaj ni vredu. Če je tvoja G taka, ti svetujem da jo zamenjaj. Mene je moja G hotla že po pol leta, ko se ni prijelo, dat na preiskave pa sama nisem hotela, sem hotla da še malo počakamo. Ali pa jo prosi naj ti napiše napotnico za leonišče. Tam je kar nekaj dobrih G in ti bojo verjetno znali kaj več povedat. Pa držim pesti!!!!!

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: še moje težave :(
9.12.2008 9:21:51   
Talibetun_tewhidi
lej če ti ginekologinja ne nudi dovolj podpore in misliš da je ne skrbi za tebe, te ne pošlje naprej in tako, lahko greš k osebni zdravnici po napotnico, vem da bi ti jo dala in greš naprej. mislim da si že dovolj čakala. čeprav ni nujno da je kaj narobe, lahko samo telo ni pripravljeno na otroka, ko bo boš zanosila, svetujem ti veliko sprostitve, uživaj s partnerjem in čim manj misli na nosečnost, pa bouser posted image

(odgovor članu sončekm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: še moje težave :(
9.12.2008 11:59:08   
kitka1
Mislim, da si popolnoma zrela za neplodnostno ambulanto, ker tvoje stanje ni ravno idealno. Malo bo pač treba počakati, ni pa sile. Pri svoji ginekologinji zahtevaj napotnico. Lepo, da te je poslala na spermiogram in HSG, nekateri tudi tega ne storijo. Po vsej verjetnosti pa gre pri tebi za kakšno hormonsko zmešnjavo, kar ti bodo pa v Lj. hitro spravili v red. Ni nujno, da boš morala na kakšne hujše preiskave. No, v najslabšem primeru te pošlje na diagnostično histero in laparoskopijo, kar pa tudi ni tako grozna stvar.

Nas je pa veliko takih, ki smo se (zase lahko govorim v pretekliku, ker sem s pomočjo IUI zanosila) in se še trudimo... In imamo res srečo, da so v Lj. (in verjetno še kje v Slo.) takšni dobri specialisti - skoraj ni primera, ki ga ne bi spravili v red :) Kar korajžno!

(odgovor članu Talibetun_tewhidi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: še moje težave :(
9.12.2008 15:34:23   
Anonimen
ja jest bi ti tut v prvi vrsti svetovala da greš še po eno mnenje.
Moja g se tut kej dost ne briga za mene in vem kako je to ko sem šla pa na samopačniškega pa so mi vse v nulo razložili. Jo bom v krtkem zamenjala.
Ker ko bom noseča hočem od sebi poleg partnarja imeti še strokovnega G.

Držim pesti da vidimo čim prej user posted image

(odgovor članu kitka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: še moje težave :(
10.12.2008 17:54:44   
alynaty
ej, hvala punce
mi je že malo lažje.
A mi lahko katera svetuje katerega ginekologa naj izberem glede na moje opisane probleme?

Veliko sreče in user posted image ,user posted image želim tudi vam, ki ste me malo potolažile.

alynaty

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: še moje težave :(
10.12.2008 18:42:14   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: alynaty

ej, hvala punce
mi je že malo lažje.
A mi lahko katera svetuje katerega ginekologa naj izberem glede na moje opisane probleme?

Veliko sreče in user posted image ,user posted image želim tudi vam, ki ste me malo potolažile.

alynaty


alynaty, sta pomislili z ginekologinjo na pomankanej progesterona? Pušenjak pravi, da je eden izmed simptomov pomankanja tega hormona tudi krvav izcedek pred M. Ker če ni dovolj tega hormona, potem začne sluznica prehitro propadat in se zarodek ne more vgnezdit. Tako zelo laično sem zdaj to opisala, ampak menda je približno tako.
A si iz Lj? Jaz ti predlagam mojo ginekologinjo, Požlep Barbaro, dela na ginekološki kliniki na Šlajmerjevi 3, ki res dela s srcem in čutiš, da ji ni vseeno za njene pacientke.
Srečno user posted image

(odgovor članu alynaty)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: še moje težave :(
10.12.2008 21:01:36   
kitka1
Požlepova je res dobra. Zelo hvalijo tudi Voglarja, pa Ribičevo (najboljša za endometriozo, kar je tudi možen vzrok tvojih težav)... Poglavje zase je prof. Tomaževič - res deluje malo čudaško, vendar ga vsi kolegi nazivajo s profesor in baje ne kar tako, ampak ker je res vrhunski strokovnjak. Meni je zelo simpatičen dr. Drobnič - vse se da pomenit z njim. No, pa še mojo naj omenim - dr. Bojana Pinter, ki me je v enem letu pripeljala do user posted image . Ko sem bila nekaj časa v bolnici, me je prišla vsak dan pogledat, čeprav ji ne bi bilo treba, pa ona je delala vse ultrazvoke... Če so težave, si res vzame čas. Prej sem pa pogosto imela občutek, da smo kot na tekočem traku. Ampak tako pač je v Lj., ker imajo zelo veliko pacientov, zraven pa počnejo še 1000 drugih stvari - od najrazličnejših operacij, umetnih oploditev... Sicer pa - ko se te enkrat 'lotijo', kar kmalu spoznaš večino tamkajšnih zdravnikov, ker se menjajo na ultrazvoku.

Upam, da se boš zdaj kaj lažje odločila. Verjetno je pa pri vsakem določena čakalna vrsta. Pokliči na 01 433 80 27 na naročanje ali pa piši na naslov silva.petancic@kclj.si - preko tega se tudi lahko narošič - in malo povprašaj, koliko časa se čaka. Lahko pa greš seveda prvič samoplačniško (večina teh zdravnikov ima enkrat na teden popoldansko samoplačniško ambulanto), potem se pa dogovoriš naprej za napotnico...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: še moje težave :(
15.12.2008 12:56:38   
Anonimen
Ja jest sem bila pa pri dr. Kobalu sm bla zadovolna v nulo mi je vse ful razložu pa tut laparo mi je on delov. pa za Ribičevo sem tut slišala da je ok.


Lp pa upam da čimprej zagledamo user posted image user posted image

(odgovor članu kitka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?