|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   škatlice za pecivo
5.8.2005 9:35:52   
buškica
Punce nujno rabim nasvet.

iščem škatlice za pecivo- za poroko, kje jih lahko dobim pa da ne bodo prav drage.

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   škatlice za pecivo
5.8.2005 9:37:46   
Maxica
Jaz sem jih nabavila v Poročnem kotičku, na Dolenjski cesti. Cen se pa res ne spomnim:ups:, je že skoraj dve leti tega.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   škatlice za pecivo
5.8.2005 9:42:07   
buškica
sej res tam pa nisem niti pomislila, hvala bom poklicala tja.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   škatlice za pecivo
5.8.2005 9:46:29   
emaa
ne vem več, nekje v Mengšu (je tašča nabavljala), tam okoli 25 -40 SIT na kos

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   škatlice za pecivo
5.8.2005 10:42:25   
MarijaPo
Prav za ta namen skatle prodajajo tudi v Graciji na Petkovskovem nabrezju (tam sem si sposodila obleko), porocila sem se pred 2 tednoma. Ful je bilo fino. :)

Poglej tudi cene v Leonardu, v CityParku, sicer so se pa meni zdele te skatle predrage in itak smo pojedli vso pecivo.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   škatlice za pecivo
5.8.2005 11:14:02   
Erdbeere
emamair v Mengšu jih delajo oz. ne v Mengšu v Topolah je pa res cena nekje 30-50 SIT ne vem točno lahko pa dam številko pa pokliči, samo na privat

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   škatlice za pecivo
6.8.2005 15:47:46   
Anonimen
Pri nas vem, da se jih da dobiti:
* v Pirničah pri Jamniku, prodajajo pa po 50 kom skupaj, 1 kom škatle za 0,5 kg pride 31 SIT
* v Lj. v Promaku stanejo 25 SIT + DDV (kar verjetno znese 30 SIT, pa ne vem koliko so velike)
* v Avstriji v Grazu se jih da dobit v Metroju, nimam pojma o ceni ali čem drugem

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?