|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žolčni kamni
9.2.2008 11:52:34   
Mojčka N.
Živjo!

Imam en problemček kar se tiče žolčih kamnov. In sicer:
pred približno pol leta nazaj sem bila sprejeta v bolnico zaradi zastrupitve in poleg tega so mi odkrili še žolčne kamne,ki pa do takrat sploh nisem vedela da jih imam ker nisem mela pogostih napadov ( 2 pa še to v lažji obliki). Ob odpustu so mi rekli da bo verjetno potrebna operacija. 3 meseca nazaj ko sem imela ultrazvok pa kamnov več ni bilo videti. Kaj zdaj to pomeni? So šli sami od sebe ven,ker ves ta čas sem se držala njihove diete, ali so se samo kam "potuhnili". Zdravniškega odgovora še nesem dobila.
In še ena stvar ki me najbolj zanima:
bližajo se topli meseci,pikniki in me zanima če bi lahko jedla meso (spet pusto seveda)na  žaru pa kakšen čevapčič ne preveč pikanten in podobne stvari.
Namreč sem že sita te enolične hrane,in sploh ne vem več kaj naj jem user posted image .

Hvala in lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Žolčni kamni
9.2.2008 14:38:55   
Majuska
Mojčka, dokler imaš majhne kamenčke, ni nobenih napadov... to je akutno stanje, ki se ponavadi zgodi pri večjih kamenčkih. A so ti kaj rekli, koliko so veliki tvoji? V kolikor so majhni (do 4mm), jih lahko odpraviš sama z neko 24-urno kuro.

Mene so tudi strašili, da bom morala na operacijo, vendar sem se jih znebila sama... ravno s to proceduro, ki jo omenjam. Sporoči mi na ZS, ti bom posredovala postopek.

Vse se da rešit, nič bat. Predvsem se moraš izogibat preveč mastni hrani in prevelikim obrokom.

(odgovor članu Mojčka N.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Žolčni kamni
10.2.2008 13:33:48   
bamby
Žolčni kamni lahko grejo tudi naprej, ne vem reči kam. Če nimaš problemov, potem lahko ješ vse. Čim boš opazila, da so se pojavili napadi, pa lahko tudi v manjših oblikah, potem je bolje, da se mastnim jedem izogibaš.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?