|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   žitne kašice
15.9.2005 10:00:50   
sabini
Moj Matic je že dopolnil 4 mesece pa me zanima a lahko začnem samo z žitnimi kašicami?Najprej bi 3 dni zjutraj mu dala samo po žlički da bi se navadil okusa potem pa ne vem a nej dajem v faško zvečer da bo dalj časa spal ponoči. S čim ste ve začele?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   žitne kašice
15.9.2005 10:37:49   
Lu
Najprej začneš z sokcom od jabolka. Daš najprej eno žličko, drugi dan 2 in tako naprej. Če boš videla da ni nobene reakcija lahko nekje po 3 dneh začneš z korenčkom isto nekje 3 dni in nato oboje skupaj, potem kakšna banana. Seveda pa počasi kar gosti zraven. Se pravi npr. mu daš sokec od jabolčka pa korenčka in 1 žličko gostega korenčka zraven, da se bo počasi navadil da ni vse sok.Mi smo začeli z kašicami pa pri nekje 5,5 mesecih. Nič preje. Pa dober tek želimo.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   žitne kašice
15.9.2005 10:55:22   
sabini
a misliš to tri dni sok od jabolk, in potem tri dni sok od korenčka a ne ?

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   žitne kašice
15.9.2005 11:03:24   
Anonimen
men so rekli v posvetovalnici prvič ne več kot 6 žličk, potem te žličke stpnjuješ 1 tedn.potem pa zamenjat sadje

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   žitne kašice
15.9.2005 13:43:04   
tascha
Jest sem začela z kašicami Babydream takoj ko je bil star 4 mesece, da potem ni več toliko polival. Reakcije ni bilo nobene in še všeč mu je. Pa tudi spi sedaj bolje, ker zgleda, da kašice malo bolj zaležejo. Prej mu nisem dala nič sadja, sokov ampak kasneje. Pri nas se je to obneslo, je pa odvisno od dojenčka, kako kakšno stvar sprejme. Čeprav se mi zdi, da mu je bolj blizu po okusu kašica, kot sadje.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   žitne kašice
15.9.2005 20:18:10   
sabini
tascha jz bi mu tri dni zjutraj dala po žlički malo kašice da vidim če bo ok ? Kaj pa potem če bo cool mu dam zvečer v mleko kašico ? Koliko pa količinsko? popije mi 170ml mleka zvečer pred spanjem .A dam najprej kašico zvečer po žlički pol pa še mleko za začetek ker pomoje po žlički ne bo toliko pojedel?
Al mu kr v mleko zmešam sam ne vem koliko naj začnem

Sem pa kupila kašico iz breskev in se meša z mlekom.

l.p.hvala za odgovor pa upam da nisem preveč zakomplicirala

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?