|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   1. rojstni dan
24.2.2009 9:54:08   
ZvezdicaZaspanka
Moja dva fanta bosta naslednji teden stara že 1 leto. Zanima me kako ste vi praznovali otrokov 1. rojstni dan, kakšno zabavo ste naredili, koga povabili, kakšna darila ste kupili otroku. Ne vem kaj bi, zato zbiram idejeuser posted image . Rada bi nekaj 'posebnega', saj je le 1. rojstni dan. Hvala za ideje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 1. rojstni dan
24.2.2009 11:22:18   
sonchek
Mi smo naši lubici priredili zabavo v nekem najetem prostoru (ker doma tako nimamo placa), povabili prijateljčke in njihove mamice...otroci so divjali po prostoru, odrasli so se pa malo pogovorili...
..imeli smo sabo igrače in različne pripomočke...morm rečt da so se otroci zelo zabavali...no naša še ne tako zelo, ker je premajhna...
Za darila je dobila različno, od oblek do igrač, midva sva ji kupila poganjalčka....

Pa upešno zabavo...

Ja mi je pa nekoč sodelavka dobro rekla...da otrokov prvi rojstni dan, starši pripravimo bolj zase kot za otroke, kajti oni res še ne razumejo za kaj se gre....

pa srečno...in veliko lepih in uporabnih daril...user posted image

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ZvezdicaZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 1. rojstni dan
24.2.2009 13:16:19   
bskrle
Prvi rojstni dan je bolj za starše kot otroka, ker še ne dojema vsega okoli sebe.
Zagotovo je praznovanje  v družinskem krogu pomembno.
Darilo - tisto, kar rabi. Jaz ne bi komplicirala. 

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 1. rojstni dan
24.2.2009 16:25:59   
bina30
Vabila izdelala sama-s sinovo slikco. Z družino šli ven na kosilo.

Pravo praznovanje pa smo naredili doma, za njegove "prijateljčke", čeprav otrok nima pojma zakaj se gre. Fino mu je bilo, ko so bili otroci pri nas in je bilo veliko balonov po hiši, praznovale pa smo v bistvu mamice. Sama sem naredila neke vrste narezke (za otročke poli klobaso)in polno nekih malenkosti za pikat - grozdje, sir, olive, kisle kumarice, grisinije, smokije... Za pit sem imela same plastične flaške (odo ali Zalo ali sokove s slamicami), da ni bilo kozarcev, da se ne bi kaj razbilo in bi se komu kaj zgodilo. Tudi krožnike sem imela plastične. je varno in tudi komot za pospravit. Pa obvezno torto, ki mi jo je spekla kolegica, da so otroci lahko jedli. Pa slikali smo se veliko in se igrali. Ostali so okoli 2 do 2,5h, potem pa je čisto dovolj. Za darila smo dogovorjene med sabo, da se zmenimo in skupaj kupimo kaj otrok potrebuje/si želi za neko določeno vsoto.

Meni je bilo ful lepo, da smo bili doma, ker nekje drugje za take male še ni, vsi še ne hodijo in jih ne moreš kar pustit nekje plezat, doma pa smo naredili prostor in so lahko plezali, tekali itd...

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 1. rojstni dan
24.2.2009 18:06:11   
gita10
Ker je sin rojen poleti smo naredili velik piknik ( cca 50-60 ljudi ) nepriporočam, ampak to je bila zabava za nas oziroma repriza krsta. Otrok se je zabaval v toliko ker je bil v središču pozornosti in mu je vsak prinesel en kup igrač. Jaz pa sem še en teden pospravljala za nami.  Mislim, da so njegovi rojstni dnevi prišli z 5 leti, ko povabi svoje prijatelje in se z njimi zabava.

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 1. rojstni dan
14.3.2009 11:19:17   
Solero
Mi smo pekli torto. Mali je "pomagal" mešat, packat, lizal je žlice, zlagal posodo, probal miksat... Potem smo jo okrasili, prižgali in upihnili svečko. Se posladkali. Imeli smo dan samo za nas in bilo je zelo lepo.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 1. rojstni dan
14.3.2009 13:26:34   
Kontrakarambolšrauf
Praznovali doma, okrasili vse v pisane balone, povabili družinske člane
(cca. 25 ljudi+otroci), vabila izdelala sama s sinovo sliko in vse napisala v njegovem imenu kot da vabi on in da bi najraje imel igračeuser posted image . Kar se hrane tiče smo se pa kar z  narezkom znašli, mož je rezal pršut, torto smo naročili...........

_____________________________

Exkontrakarambolmatica.

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 1. rojstni dan
16.3.2009 12:53:59   
livia
Prvi rojstni dan je po mojih izkušnjah bolj praznovanje in slikanje za starše in stare starše. Otrok se ga še ne zaveda.
Zato naredite tako, da bo prijetno predvsem otroke, ne vam.
Vsaj naši ne marate preveč galame in množico ljudi, zato povabimo samo bližnje (nona, nono, babica, dedek, teta, še ena teta, stric in 2 sestrični). Naslednji dan pa kake prijateljein sosede. Skratka nič večjega s 50 ljudmi, pa urnik je tudi njima prilagojen, glede na spanje.
Važna je lepa torta (in dobra), pa nekaj skupinskih slik za v album, pa je.
Darila so pri nas običajno kaki boni za Ciciban, ali kak tricikel, pa en kup drobnarij. Sem pristaš enega večjega darila (kolo, avtosedež, voziček - odvisno kaj rabite in nekaj manjših stvari, pa naj bo to za oblečt, za brat, za jest, za kopat).

Drugi in tretji rojstni dan sta pa zgodba zase. Takrta že otrok zna svečke pihat, zapet vse najboljše, razume kaj so darila, ve da je to njegov dan.

Pa lepo praznujte.

(odgovor članu ZvezdicaZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?