|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   100 kg ali več
8.4.2008 20:31:42   
sončnica24
Zanimajo me iskušnje tistih uporabnic, ki so imela 100 kg ali več pa tudi če poznajo kak primer na kakšen način je ta oseba izgubila največ kilogramov. Namreč moj oče že tako nič ne je pa kg nikamor ne grejo vem da bi moral začeti z zdravim načinom prehranjevanja zajtrk, malica, kosilo, malica, večerja, samo je pri njemu tako da iz službe ne pride pred pol četrto uro in potem predno se naje kosila je ura štiri ali pa še več in potem še naj je malco in večerjo? Se mi zdi da je potem tega vsega preveč.

Pa še nekaj ne začeti z raznoraznimi dietami, ker je že marsikaj probal in ni nič uspelo. Zelo vesela bi bila osebnih izkušenj kakšne uporabnice ali pa zgodo katerega bližnjega sorodnika.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 100 kg ali več
8.4.2008 22:05:06   
sani1
Ne potrebuje nikakršne diete ampak naj se začne samo zdravo prehranjevati. To se pravi naj se odpove vsem belim stvarem. Sicer imaš pa že toliko napisanega na forumih, da si malo preglej in preberi. Kupi mu knjigo Jem, torej hujšam.

_____________________________

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 100 kg ali več
9.4.2008 7:36:19   
nuala
Moja mama je sladkorni bolnik in je morala shujšat. Imela je veliko kg.
Kot prvo, oče naj vsak dan je zajtrk. Poleg kave, ki jo verjetno popije naj poje npr. kos polnozrnatega kruha z dietno margarino in pusto šunko.
V službo naj vzame malico. Sadje, narezano zelenjavo, polnozrnato žemljo, jogurt, sendvič z nemastnim polnilom, ...To naj poje okrog 12.
Potem bo imel kosilo ob 16. Pri kosilu naj najprej poje solato ali juho, šele nato glavno jed. Kos mesa, veliko zelenjave in stročnic, malo krompirja ali riža. Domnevam, da sedaj pri koslilu ne bo več tako lačen, saj bo že imel v sebi zajtrk in malico. 
Potem pa, tam nekje okrog 20 naj poje še nekaj lahkega. Jogurt in kos kruha, skuto z zelišči na kruihu, pust sir ali šunko,...

Moji mami je uspelo, v začetku so kilogrami hitri šli. Težava je v tem, da je treba spremeniti način prehranjevanja, določenim jedem pa se je treba enostavno odpovedati. Vsaj v prvih 3 mesecih. Kasneje, ko človek osvoji način prehranjevanja, lahko kdaj popije kako pivo ali si privošči kremšnito.
Ampak za moškega se mi zdi, da lahko naredi veliko tisti, ki mu kuha oz. pripravlja hrano ( če tega ne počne sam seveda ). 

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 100 kg ali več
9.4.2008 7:56:35   
mojamura
tudi jaz priporočam knjigo Jem, torej hujšam. Meni so razne diete sicer pomagale shujšati ne pa tudi težo obdržati, ta knjiga te pa najprej pouči zakaj se sploh redimo, kako se naj pravilno, predvsem pa zdravo prehranjujemo, da bomo shujšali, nadalje pa nas uči ciljno težo tudi obdržati. Meni uspeva, pa sploh ni težko, in najlepše je, da nisem nikoli lačna, kot pri raznih drugih dietah.

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 100 kg ali več
9.4.2008 9:32:27   
luka jan
Tudi jaz ti predlagam montijevo metodo, en naš kolega je tako fajn shujšal, da ga skor ne prepoznamo. Pa je veliko jedel, sam ne vsega tega srauser posted image  kot ga jemo mi.
Mojamura tebi pa čestitke za vse izgubljene kilograme.user posted image
Tudi sama sem prebrala to knjigo in je res fajna, sam jaz sem se rajši odločla za ločevalno, ko pa to končam pa grem na montijevo metodo. Že ločevalna mi je bila na začetku ful težka, ker obožujem sladkarije, danes po 1 mesecu pa niti ne pomislim več na to pregreho. Sigurno se bom nato prehranjevala po montijevi metodi, ne da sam shujšaš, tud zdrava je.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 100 kg ali več
9.4.2008 9:42:51   
CUKRČEK
Jaz sem konkretno shujšala z ločevalno, pa sem tudi imela kar nekaj čez 100 kilc

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 100 kg ali več
10.4.2008 8:10:49   
mojamura
hvala luka januser posted image

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?