|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   10 mesečnik na dopustu
7.6.2006 17:28:46   
anek
Pozdravček!

S tamalo gremo konec junija na morje, stara bo 10 mesecev in ker je to naš 1. skupni dopust me zelo, zelo skrbi kako bo to izgledalo, no še večje skrbi si dela ati in potem sem jaz tista, ki ga na veliko tolažim, da bo vse o.k. Gremo na grški otok Karpatos, me zanima, če ima mogoče kdo kakšne izkušnje s tem otokom?

Prav tako pa bi resnično potrebovala nasvete, da ne bom pozabila česa zraven vzet. Prosim mamice ali atije, ki ste že dali skoz 1. dopust, da mi mogoče napišejo tiste nujne stvari, da jih res ne pozabim.

Se iskreno zahvaljujem in lep dan! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 10 mesečnik na dopustu
7.6.2006 20:05:54   
Laubica
Jaz se spomnim našega prvega dopusta po tem (tudi 10 mes. star)da sva samo letala za njim ,da niso enega obroka mogli skupaj pri mizi pojes in nikoli nisva mogla z možem plavat ker enostavno ni dal sin te možnosti.In takrat sem se zaklela da nikoli več v hotel ampak tako da sama kuham in jemo ko njemu user posted image  to paše.Ker takrat ko smo imeli hrano je spal pol sva pa okrog gostilne iskala da smo šli jest ko se je zbudil in sva zapravila denarja več kot je blo vse skup vredno.Obvezno vzami zdravila proti driski ,vročini,bolečinam,sirup za kašelj ,termometer,svečke,bivacin ,mazilo po pikih ,pred piki ,za vneto rito,če ima rad čokolino ga vzami zraven,dosti plenic joj se zdaj vsega ne spomnim.Pa lep dopust.Aja si se pozanimala za zdravnika v bližini kje boste?

(odgovor članu anek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 10 mesečnik na dopustu
7.6.2006 21:15:58   
anek
Joj, na toliko stvari je treba misliti, da seznam že ne vem koliko časa delam user posted image . Ja za zdravniško oskrbo sem se pozanimala, je čisto blizu, tako, da glede tega mi upam, da ni treba skrbeti. Hvala ti!

(odgovor članu anek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 10 mesečnik na dopustu
7.6.2006 21:19:50   
partizanka
Živjo,

nič skrbet...izbral ste si krasen otok za dopust...mi smo tam že staroselciuser posted image . Vendar gremo letos prvikrat v troje.
Naš Vid bo takrat star 5 mesecev, pa me skrbijo edino zobje, če se bodo takrat ravno namenili ven pokukatiuser posted image .

Karpatos je sicer v poletnih mesecih precej vetroven (mi hodimo tja zaradi srfarije), ljudje so prijazni, plaže pa čist nore in večinoma sploh ni gužve (sploh junija).

Glede na lanskoletne izkušnje naših prijateljev z njihovim 10 mesečnikom, velja s seboj vzeti nekaj kašic in nekaj paketov rižolinota, grisolinota... ker se baje v trgovini dobijo le neke grške packarije, ki jih tamali ni hotel jesti in so zanič ko sam user posted image

Sama bom za našega tja pretovorila adaptirano mleko in nekaj rižolinota, če bi slučajno prišli ravno na dopustu v fazo, ko bo samo mleko premalo zaleglo. Ni pa da bi človek eksperimentiral z uvajanjem na dopustu... Z uvajanjem bomo tako počasi pričeli po dopustu.
Vodo bomo kupovali ustekleničeno - saj tista iz pipe tako ali tako ni  pitna.
Z nami bodo šle tudi termoske in termo vrečka (za mrzlo - vročo vodo), pa verjetno kak kuhalniček - glede na to, da hodimo v hotel - ali pa bom kar lastnico prosila, da mi malo kuhinjo odstopiuser posted image , saj smo v hotelu že kar domači (za hladilnik v sobi sem se že zmenila).

Glede plenic še premišljujem...po eni strani ni vrag, da ne bi imeli vsaj kake plenice za enkratno uporabo...po drugi strani pa, kaj če imajo neke čisto neuporabne in bo vsakič moker...se moram še pri prijatlih pozanimat, kako so dilemo s plenicami oni lansko leto rešili...

No seveda gre z nami tudi elekronska varuška, da bosta ata pa mama lahko zvečer na hotelski terasi kak uzo spilauser posted image .

Če boste kaj po gostilnah hodili pa so po naših izkušnjah tako prijazni, da se sploh ni težko zmenit za kake navadne kuhane špagete ali kaj podobnega kar bi lahko jedel malček.

Opozorila bi te še na to, da več kot nekega improviziranega zdravstvenega doma na otoku ni in da se vsi resni primeri s helihopterjem prepeljejo na Rodos. Baje zadeva čisto solidno funkcionira - hvala bogu še nismo izprobali na lasni koži!!!
Mi bomo poleg evropske zdravstvene kartice imeli tudi komercialno zavarovanje (kot vsakič) - Coris in nekaj malega privat lekarne (kako zadevo za vročino, mogoče za ušeska...) Moram za nasvet vprašat pediatrinjo.

Kaj več o tem, kako z otrokom na dopust in kaj vse še rabiš pa naj pove/doda še kaka bolj izkušena...tale dopust bo tudi zame ognjeni krstuser posted image . Bom pa z veseljem prebrala.

Če pa rabiš še kako informacijo pa se mi javi na ZS.




(odgovor članu anek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 10 mesečnik na dopustu
7.6.2006 23:07:00   
Katja6
Za na plažo obvezno čolnček za napihnt in lončke, ki se zložijo en v druzga. Voda v čolnčku se na soncu fino pogreje, potem pa dete v senci veselo čofota. Naša je lončke podirala in zlagala milijonkrat, pa vodo je prelivala in kamenčke s plaže v čolnček metala. Pa eno dobro senco sabo, ker senčniki, ki si jih lahko sposodiš na plaži so bolj za en drek-zeloooo veliko sonca spustijo skoz.

(odgovor članu partizanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?