|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   14 dni po 3MD nazaj dobila vse kg
22.10.2005 23:26:17   
Anonimen
ne morem verjeti. 3 mesece sem se mučila za 7kg, sedaj pa sem jih 6 dobila nazaj. Jem normalno, samo kaj pač nisem jedla sadja za zajtrk.
Grozno se počutim- hlače ki sem jih nameravala dati vstran jih sem danes spet oblekla.
Groza.
Kaj naj- hočem SHUJŠAT in ne spet v 3 mesecih
NA POMOČ
imam 66 kg sedaj-danes- rada bi jih imela 55
Dajte mi povedat kaj naj
Obupana,. špehasta,....
Zanima me če je katera tukaj ki se je znebila celulita in kako
Jaz pijem že več kot 6 mesecev minimalno 2 litra na dan pa nisem opazila nič
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 14 dni po 3MD nazaj dobila vse kg
22.10.2005 23:37:46   
Anonimen
Ocitno nisem edina-jaz sem sicer izgubila samo 3kg-toliko je bil tudi moj cilj-pa sem jih po 3h tednih dobila nazaj! Pa sem pazila,da se nebi zredilauser posted image -sem jedla manj kot sicer!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 14 dni po 3MD nazaj dobila vse kg
22.10.2005 23:43:39   
baguSka
Za celulit baje pomaga mrzla voda. Torej da si med tuširanjem po celulitu polivaš mrzlo vodo in se ob tem masiraš s kšno masažno kartačo. Pa telovadba, pa kremce, pa nč oprijetih hlač, pa velik vode... Zdej pa probi vse to če lohk user posted image Sicer pa sama ne verjamem v te diete, le v redno in vsakodnevno zdravo prehrano in čimveč gibanja. To je vse kar telo potrebuje, da je uspeh zagotovljen. Ni važno manj hrane, ampak zdrava in večkrat na dan pomalo in vedno ob istih urah in ne prepozn zvečer oz. tik pred spanjem. Dobr ne? :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 14 dni po 3MD nazaj dobila vse kg
23.10.2005 9:36:54   
Anonimen
7 kg dobiti gor v treh tednih je pa rs hudo. Pa to si se potem prenažirati do konca. Pa saj je rečeno, da po končani obdržiš zajtrke - sadje in še vedno paziš pri kombinacijah, ne tako strogo kot v času diete ampak vseeno, recimo da imaš za kosilo B, za večerjo pa OH ali kaj drugega.  Pa malo migat je tudi treba, vsaj malo se sprehodit....skratka kar si se naučila v času diete, je treba uporabljat naprej.  Ja, zdaj lahko govorim, bomo videli, kako bo pri meni, ko se bo končala dieta user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 14 dni po 3MD nazaj dobila vse kg
23.10.2005 10:35:29   
Magi*
se strinjam z baguSko. edino z rednim zdravim načinom življenja lahko zagotoviš, da bodo kilce tam, kjer jih ti hočeš. seveda je včasih potrebna tudi dieta, ampak za vekomaj moraš spremeniti svoj način življenja, ne le za 3 mesece. zato je pa boljše, če malenkost spremeniš življenjski stil in ne pričakuješ, da bodo šle kile dol v 3. mesecih, ampak recimo v enem letu.

glede celulita pa po mojem ni nobena metoda uspešna. tudi aktivne športnice ga imajo, tudi suhice ga imajo, največ je tu odvisno od konstitucije. seveda pa lahko vplivaš na to, koliko ga imaš in kako je sicer zdrava koža.

jaz še nisem povsem na kilah pred nosečnostjo, ene 2 mi hodita viška (10 mesecev po porodu). jem pa dobro in 5 do 6 krat dnevno, telo lepo a počasi prihaja k sebi. imam tudi celulit in sem ga sprejela. je del mene in ga imam rada;) mogoče je tudi to ključ do uspeha - da se malo manj obremenjuješ s takimi stvarmi in malo več uživaš v življenju. saj razumem, da je nekomu to lahko nočna mora, še posebej če je nagnjen k "okroglosti". ampak zaupaj sebi in se imej rada. če spremeniš življenjski stil, naredi to predvsem zato, da se boš boljše počutila in se imela še rajši. pa ne obupaj.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 14 dni po 3MD nazaj dobila vse kg
23.10.2005 16:11:30   
Anonimen
Meni se pa to sploh ne zdi nič takega, edino čisto normalno. Vsaj zame. Če bi jaz 3 tedne jedla tako, kot sem pred dieto, bi gotovo imela vseh 9 ali 10 kil nazaj, pa najbrž še kakšno več, glede na to, da telo pač hiti pridobivati zaloge nazaj. Meni je jasno, da bo po končanju diete treba paziti na prehrano v smislu, kot pravi al bina. In to vse življenje. Več ali manj. Ne relčem strogo, ampak načeloma pa vsekakor.
Itak da je pa to, kar poravi baguska, edino pravilno. Razen da jaz pač nimam ne časa ne volje "živeti zdravo", zato mi tale dieta kar ustreza. Pa tudi metabolizme imamo zelo različne. Jaz se blazno redim, pa četudi ne jem preveč. To se je poznalo tudi v nosečnosti, ko sem zaradi stalnega tehtanja in nerganja ginekologa res pazila, da sem bolj malo, pa zdravo jedla, pa sem se vseeno neverjetno redila. Eni smo pač zapečateni s kontroliranjem vnosa hrane za vse življenje.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 14 dni po 3MD nazaj dobila vse kg
23.10.2005 17:13:58   
valči
Se strinjam s Splišni-popolnoma.Ker nekatere ženske lahko jedo precej in vse po vrsti,pa niso debele,nekatere pa moramo paziti na vsak grižljaj.Vidim po sebi:Med nosečnostjo sem se zredila za 22 kil,ko sem prišla domov,sem jih imela 5 manj-75 kil.Počasi,zelo počasi in z ogromno truda sem sedaj na 59 kilah skoraj devet mesecev po porodu.In če dobim napade lakote,se komot v dveh dneh zredim za dve kili!Resnično,sem imela krizo ta teden in se morem prav skulirat,pa manj žret.Predvsem pri sladkemuser posted image .Treba veliko naredit zase in se ne zapustit,ter prenažirat,debelost je takoj tu.Zato vas redno berem in držim pesti za vse,ki imate tako voljouser posted image :jaz bi še rada laki dve-tri kili zgubila,čeprav bolj malo verjetno,preveč mam rada prigrizkeuser posted image

Držte se hujšarce

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 14 dni po 3MD nazaj dobila vse kg
24.10.2005 16:01:22   
Anonimen
No da si dobila v treh tednih 6kg nazaj..... oprosti, ampak si se mogla pa fejst fwejst prenažirat.

Jaz sem se spomladi (od aprila do junija) držala 3md...
Po dieti sem shujšala še 2 kg..... pa nisem jedla sadja za zajtrk.... pa nisem ločevala stvari.....

Takoj ko pa sem začela se basat s sladkarijami.... sem pridelala 3kg.... pa ne v enem tednu... ampak v enem mesecu.

Tako da... malo se zamislia nad svojimi prehranjevalnimi navadami... pa zreduciraj sladkarije, mastno hrano, fejst slano.

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 14 dni po 3MD nazaj dobila vse kg
24.10.2005 16:14:40   
MarijaPo
Te razumem in socustvujem s tabo. :(
To je grozno. Problem je po moje ravno v majhnih stvareh, ki jih pojes "usput", ne da bi sploh opazila, da "gresis".

Te pa lahko potolazim: odkar sem zanosila, skoraj nic vec ne jem (okrog 700 kalorij na dan pojem), pa sem shujsala za slab kilogram (sem v 9. tednu), tako da tudi meni ni jasno, kako to, da ostajam na skoraj enaki tezi - seveda ne hujsam namerno.

Vcasih je nas organizem cisto nerazumljiv. Potolazi se in skusaj spet zacet z dieto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: 14 dni po 3MD nazaj dobila vse kg
25.10.2005 8:00:12   
sončnica
Ni toliko pomembno da ješ čim manj, saj s tem organizem prisiliš da varčuje z energijo. Manj ješ, manj telo troši in ko ga tega navadiš, preideš po treh mesecih diete na normalno prehranjevanje, telo troši še vedno malo, ti pa vnašaš v svoje telo veliko in se rediš. Najprej se potolaži in ne obupaj. Jej večkrat na dan po malo in čim manj sladkarij. Sama dobro vem kako je to. Jaz lahko od sladkarij dobesedno preživim. Do mesa in česa podobnega mi sploh ni, sam cuker me je. A se bo treba skulirati. V nosečnosti sem se zredila za 16-17 kg in jih v dveh mesecih po porodu tudi izgubila. Sedaj pa se leto po porodu počasi nabirajo, ker se preveč bašem s sladkarijami. Sama v življenju še nikoli nisem shujšala, kadar sem si to zadal. Vedno le z rekreacijo, za katero pa sedaj skoraj nimam časa.
Nič še ni izgubljeno. Moraš se le odločiti in ti bo uspelo. Sama sem bolj slab karakter glede odpovedovanja sladkemu. Kadar se odločim da ne bom 3 tedne niti pipnila čokolade, jo po preteku tako napadem da izničim ves trud. Mogoče bi si tudi ti morala zadati le omejeno količino nezdrave hrane in ne da jo popolnoma izključiš, potem pa te popade lakota in si takoj na starih kilah. Predvsem pa nam ne uide obvezna rekreacija.

Drži se!

Sončna mavrica

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: 14 dni po 3MD nazaj dobila vse kg
25.10.2005 9:44:57   
Reja
Hej Anonimen.

Ko sem bila jaz v začetku svojih 20ih let obsedena z dietami, sem poskusila tudi 3MD in sem se redila, namesto da bi hujšala.

To je res kriza, ampak sem ugotovila, da moram poiskati pač najboljši način prehranjevanja samo zase. Pazila sem, kakšna hrana mi kdaj paše, kdaj se kakšni stvari lahko odrečem in kdaj težje.... Trajalo je nekaj let, da sem se disciplinirala, ampak zdaj imam 6 kil manj....brez diet.

Mogoče se ti bo zdelo neumno, ampak meni je pomagalo.
Srečno!

(odgovor članu sončnica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: 14 dni po 3MD nazaj dobila vse kg
25.10.2005 13:54:15   
ma-ja
Ti čist verjamem. Telo se navadi na manj hrane in ko si nazaj na starem, gre vse lepo nazaj. Zgodba mojega življenja.
Zdaj sem pa našla način, ki sem ga že eni danes napisala in res deluje - bom kar prekopirala:

Moj jedilniik:
- zjutraj na tešče 2 - 3 dcl limonade (1/2 limone) brez sladkorja 
- zajtrk: mleko + misliji ali kos kruha ali 3 suhi piškoti 
- malica eno sadje (katerokoli)
- kosilo: zelenjava, solata, testenine ali krompir ali riž ali karkoli iz ogljikovih hidratov (ne imeti slabe vesti tudi, če se res naješ)
- malica: navadni jogurt
- večerja: solata, zelenjava + meso ali ribe ali sir ali npr. tunina konzerva (v glavne beljakovine)
Po večerji pa obvezno 3 dcl do 1/2 l limonade s celo limono ali pa dvema.

v glavnem meni deluje, pa nisem čisto nič lačna, lahko tudi ješ zunaj in ni težko skombinirati. Moraš pa biti dosledna in ne popustiti. Za zajtrk si lahko privoščiš tudi kakšno pecivo, samo ne vsak dan.
Pa veliko piti - navadne vode in sicer najmanj 2l.
Moj rezultat po enem mesecu je -4 kg. Gre počasi, pa ziher.

Če se odločiš, veliko sreče!!!!

P.S. "Ali" pomeni, da v enem obroku lahko ješ samo eno stvar iz beljakovin oz. oglj. hidratov (ne npr. sir in tuno)

Za kožo pa telovadba, sauna, aromoterapija, najbolje da se odločiš za kakšno anticelulitno kuro v kakšnem salonu. Drugo žal ne pomaga - preverjeno. Odvisno pa je od tega koliko si pripravljena reskirati za rezultat (finance user posted image )

_____________________________

(1.3.2006)ITM 23,9, Teža 65,3 kg.
(8.3.2006)ITM 23,2; teža 63,5 kg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: 14 dni po 3MD nazaj dobila vse kg
26.10.2005 8:25:12   
vesnica
jest sem po tej dieti v sedmih mesecih dobila 2 kili nazaj je pa tud res da sem prej doma telovadila in hodila tekat sedaj pa ne delam čisto nič. Dol sem pa dala 17 kil. Je pa< res da po kakeršnikoli dijeti moraš vedeti, da bo treba celo življenje mirkati edino če se intenzivno ukvarjaš s športom da vse sproti pokuriš.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?