|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   15 teden.....krvava sluz
10.11.2009 9:13:27   
janapan
ma kaj ...že stokrat  napisano...evo mene 15 teden, pred enim tednom sem na hlačkah opazila minimalno rjavo sluz, ki sem jo opazila še na wc papirju in to je bilo tuid vse...odhitela sem k ginekologinji, ugotovila je vnetje in mi predpisala dalacin kremo kura 7 dni - kuro izvajam danes 5 dan in včeraj sem na hlačkah zopet opazila tokrat bolj sveže krvav sluzast madežek, ki je bil viden še na papirju in to je do sedaj tudi vse........mene zanima ali ima katera podobno izkušnjo, kaj je zdaj to kaj pomeni.....ne bi rada paničarla ampak za mano sta 2 splava v zgodnji nosečnosti in sem zaskrbljena do sto. Klicala sem g in je rekla naj se opazujem da če bodo prisotni krči da potem ležanje.....ma krčev nisem opazila, me pa daje psiha in ko te daje psiha itak čutiš vse mogoče.....Aja pa spolnih odnosov se izogibava prav tako nimam neke fizično naporne službe niti ne opravljam kakšnih posebnih naporov drugače....
Hvala za izkušnje in nasvete lp J
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 15 teden.....krvava sluz
10.11.2009 11:02:14   
somic
pri vsem tem logično da te je strah.

podobnih izkušenje ravno nimam, tako, da ti ne vem svetovat, jaz bi verjetno vstrajala na tem, da me g še enkrat pogleda. boljše, da me pregleda enkrat preveč, kot enkrat premalo.

srečno!
user posted image

_____________________________

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 15 teden.....krvava sluz
10.11.2009 14:35:55   
Anjuša
Tudi jaz sem imela eno neuspelo nosečnost za sabo in sem sedaj ponovno noseča v 15 t. Jaz sem tudi krvavela, sicer do 13 t potem naprej ne več, vendar sem šla tolikokrat k zdravniku, kolikorkrat sm opazila kri. Me je taka panika dajala, da je me je blo kar groza in sem psihirala sebe in vse po vrsti. Tako da sem kar šla le po h G. Sploh nisem klicala, ampak šla kar tja.
In se strinjam s somic, bolje da te enkrat preveč pogledajo kot enkrat premalo!!
Kar pojdi h G, zato pa so tam!!!


_____________________________

Anjuška

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 15 teden.....krvava sluz
10.11.2009 14:46:54   
Anonimen
se strinjam z obema,pojdi h ginekologu,pri meni je bloo v prvi nosečnosti enako.krvavela sem pa po malem tja do 5 meseca.ne verjamem da je kri povezana z vnetjem.pojdi naj te še enkrat pregleda,ker sama ne moreš vedeti ali se maternični vrat odpira ali nje.pa izogibaj se dvigovanju težjih stvari pa počivaj res počivaj,včasih pomaga že mirovanje.želim ti da bo vse v redu!!

(odgovor članu Anjuša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 15 teden.....krvava sluz
19.11.2009 11:32:52   
ZoyaEva
Janapan,  upam, da si ti že vredu in je krvavitev prenehala.

Jaz sem v podobni situaciji. Ravno tako sem v 15 tednu.  Sam, da sem zakrvavela po alpliciranju Dalacina. Ne vem ali sem se ranila , ali je to od vnetja, al kej druzga ... So pri tebi ugotovili za kaj je šlo ?

Zakrvavela sem včeraj zvečer, danes pa je še vedno prisotna krvava sluz. Bila sem na urgenci. user posted image je živ, kaj več pa nisem zvedela. Glupo mi je non stop hodit tja, saj sem že do sedaj imela veliko UZ, ker sem imela probleme z rjavimi izcedki v prvem tromesečju. No, sedaj je prvič prisotna sveža kri.

Upam, da še spremljaš kaj tole temo in se javiš...

< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 19.11.2009 11:35:05 >

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 15 teden.....krvava sluz
19.11.2009 14:43:50   
charlyka
tudi jaz se strinjam, da pojdi kar h G!

jaz sem imela v 8 tednu izcedek in sem kar tja šla brez klicanja in spraševanja, zdaj pač ni čas, da bi nam bilo nerodno; če nas skrbi in imamo težave, nas morajo pregledati, ne pa da čakamo doma in se sprašujemo kaj bo ...

upam, da si v redu in da ni hujšega - za srečo user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 15 teden.....krvava sluz
19.11.2009 16:49:09   
ZoyaEva
Hvala Charlyka za lepe želje :). 

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?