|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   18.teden nosečnosti
23.3.2006 11:28:53   
Tia27
Pozdravljene vse nosečke, kako ste kaj.Meni je nahalo bit slabo hvala bogu, sedaj pridno papcam Ferum lek 1 krat na dan in še ene tablete mi je mož iz lekarne prinesel Centramed Mami, tko da bom mogla nekak popravit to železo.Mali  navihanček se že kobaca tam doli, čutim prve brcike, včeraj je tko vsekal, sem se tolk iz sreče nasmejala.Trebušček se mi že počasi začenja poznat, ampak je drgač kakor prvič.Je pa zanimivo, da me grozno bolijo medenične kosti, zdi se mi da so se mi začele širit, ker je nek tak pekoč občutek, prav teh kosti, v prvi nosečnosti sem to čutila šele  tam nekje v 7 mesecu.Upam da je normalno, saj težje hodim, ker me bolijo medenične kosti.Lp vsem, aja pridobila pa sem že celih 5 kg-hudo, kaj šele bo.Lep pozdravček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 18.teden nosečnosti
23.3.2006 12:25:32   
Anonimen
Šele zdaj ti je nehalo biti slabo.user posted image Ojoj...uboga reva. Meni je nehalo bit v 16.t, pa še to sem mislila, da bom zadnji teden kar umrla od slabosti....

Medenične kosti pa bolijo kot user posted image in vse do konca nosečnosti. Mene so na koncu (po 32. tednu) tako bolele, da sem se ponoči ene 2x razjokala. Najhujše bolečine pa so bile po porodu, ko je vse skupaj šlo nazaj...Zdaj imam 2 mes. dete, pa me rit (beri: trtica in medenica) še občasno boli.

Sicer pa ne bom tarnala - sočustvujem s tabo user posted image in ti želim lepo nosečnost in še lepši porod!

(odgovor članu Tia27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 18.teden nosečnosti
23.3.2006 12:40:37   
matahari
Jaz sem v 15 tednu in mi je še vedno full slabo, boli me glava..pa če verjamete čutim malega..ponavadi zvečer ko se umirim on nastopi..trebuh se mi napne in čutim premikanje..sicer še ne brca..ampak se premika..in ga božam in mu govorim..me je pa začel boleti križ..pa tudi 5 kg sem se že zredila..kaj šele bo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 18.teden nosečnosti
23.3.2006 16:12:20   
x_srečka_x
jaz sem v torek dopolnila 17tednov in mi je še vedn občasno slabo zjutraj in še vedno bruham se je pa že malo umirlo in sem srečna ker ne bruham včevsak dan.zredil sem se za 4kg se mi pa že pozna trebuh in tudi dojenčka čutim kot eno žgečkanje če se umirim brcik pa še ne čutim user posted image

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 18.teden nosečnosti
24.3.2006 9:52:22   
Reja
Drage nosečke, kako vam ne zavidam slabosti in bolečin. meni ej nehalo biti slabo v 12. tednu, bruhala nisem nikoli.

Sem ta teden dobila virozo in sem ponoči tudi bruhala zaradi tega (kar jaz pomnim, je bilo to tretjič v življenju) in sem si prav rekla, da se ne smem smilit sama sebi, ker druge user posted image  bruhajo precej pogosto.

Začel se mi je 19. teden in sem začela opažati druge težave - zatekanje nog. Sem imela zadnjič normalne nogavice, nič mi nikoli niso bile tesne, zvečer pa sem opazila, da so se mi čisto zarile v gleženj. Bo tudi nogavice treba kupiti noveuser posted image .

Želim vam veliko dobrega počutjauser posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 18.teden nosečnosti
24.3.2006 12:01:15   
zmajčka
Pozdravljene user posted image . Jaz sem že v 26.t in sem tudi že dala skozi vse to kar ve opisujete. Slabo mi je blo do 14.t in tut bruhala sem precej. Kar se tiče kolkov, me je pa bolelo čisto od začetka nosečnosti. V 5.t sm čutila najprej samo trtico, sploh če sem veliko stala. Kasneje so me pa začele boleti tudi ostale medenične kosti. So obdobja, ko bolečin ni toliko, če pa sem preveč na nogah, pa vse poplačam.
Naj povem še, da pričakujem dvojčke, zato se o kilaži verjetno ne morem primerjati z vami. Do sedaj sem jih pridobila že 10.

lp, Zmajčka

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 18.teden nosečnosti
24.3.2006 12:25:31   
Clody

Zmajčka, dvojčke boš mela? Fino, dve muhi na en mah, čeprav si ne morm predstavljat kakšen trebuh ti zraste pri dvojčkih! user posted image
Jest sem sem v enajstem tednu. Sem ena tistih srečnic, ki nima čisto nobenih nosečniških znakov razen pogstejšega uriniranja, res sm lahko vesela. Kar pozabim, da sem nosečka. Edin papcam rada, kar je povezano s cigareti bolj kot z nosečnostjo, saj sem kar na lepem nehala kadit in mi nekaj manjka.

A da se pri 15-16 tednih lahko že čuti bebiko?

Lepo se imejte!

(odgovor članu zmajčka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 18.teden nosečnosti
24.3.2006 14:05:07   
nina64
Zmajčka - čestitam za dvojčka,občutki verjetno čisto drugačni kot pri nas,ko nosimo enega.

Clody - isto sem jaz vprašala sestro,pa mi je rekla da to ni mogoče razen v primeru,da si že bila noseča takrat,ko si imela še zadnjo menstruacijo.  

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 18.teden nosečnosti
24.3.2006 14:11:05   
smokvica
pozdravljena potem mav apribližno iste probleme z medenico,čeprav jaz četim samo še občasno,res pa je da se jaz prvič tudi občutila zelo pozno,drugič se mi pa zdi da je vse drugače tud trebušček mam že tak kot sem ga prvič mela v šestem mesecu,hvala bogu mi ni nič slabo.uživaj v tem lepem dnevuuser posted image

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?