|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   24 urni EKG
2.4.2007 13:25:07   
svetlana1
Pozdravljeni,
mene pa zanima ali je vaš dojenček že imel 24 urno merjenje utripa srca.
Mi imamo doma 3 mesečnika in smo prejšnji teden bili v bolnici zaradi polivanja kjer so mu ugotovili da gre za refluks, zraven so mu naredili še vrsto preiskav med njimi tudi EKG, danes pa so klicli iz bolnice da EKG ni bil vredu da naj prideva nazaj kjer mu bodo namestili napravo za merjenje srčnga utripa in to bo mral imeti na sebi 24 ur pa domov lahko gremo drugi dan pa nazj.
Ali kdo ve kako to zgleda pa kakšno diagnozo so ugotovili, ker mene kar panika grabi?
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 24 urni EKG
2.4.2007 14:15:52   
madela
Tako mali dojenčki imajo redko super izmerjen EKG,ker se zraven jokajo,pa strah jih je in to se vse pozna. Verjetno bodo preventivno naredili še en test čez cel dan zato,da se 100% prepričajo,da ni kaj narobe.
Želim vam,da se vse dobro izteče. Javi kako je šlo.

(odgovor članu svetlana1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 24 urni EKG
2.4.2007 14:22:12   
Naty*Taja
Hojal!Tole ni nič tak hudega. Tejle napravici , ki jo bo tvoj malček dobil, se reče Holter. To je tako veliko kot en fotoaparat in ima zraven žičke in na njih one seske, ki jih malemu pripopajo okrog zizike. Ta aparatek potem v torbici zraven nosiš. Malo je neprijetno, ker moraš ahtat, da ne spipaš kake elektrodice dol. Je pa to naprava, ki 24 ur zapisuje utrip srčka in potem to preberejo in vidijo kakšen je ekg v dejanskem stanju. Npr. ko malček spi, je najbolj optimalno. V glavnem nič bat. Mi smo tudi imeli pri ene toliko mesecih, kot vi.
Fajn zrihtajte!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?