|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2 mesečni dojenček noče jesti
27.10.2010 12:58:02   
žabica13
Drage mamice pozdrav,

ker sem zaskrbljena za našega sončka vas prosim za kak nasvet ali mnenje. Naš fantek ima 2 meseca in pol, do pred cca. 10 dnevi je jedel na cca. 3 ure med 100-120 ml. In to s takšnim užitkom, da ga je bilo veselje gledat (ker imam premalo mleka sva na Novalac1, + črpam si moje mleko, za cca. 2-3 obroke na dan). In teh 10 dni naš sonček noče več jest, poje po cca. 60 -70 ml na obrok, še za to se moram matrat. In je ista reč pri mojem mleku ali Novalacu. Od sistematskega pregleda pred 3 tedni se je tako zredil le za 350 gramov user posted image . Me skrbi da se ne bi dovolj razvijal s takim hranjenjem, a enostavno ne vem zakaj tak preskok in kako ga shecat da bi malo več pojedel. Je pa še vedno na 3 - 4 ure.

Hvala za vsak odgovor!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 2 mesečni dojenček noče jesti
27.10.2010 13:15:06   
Oren
Otrok ni robot ki vedno spije točno količino mleka v točno določenem času ob točno določeni uri. Da te potolažim pri nas je bilo enako. Prišlo obdobje ko je manj spila(kaki teden dva) potem je minilo in je spet normalno jedla kot prej. Glavno da pridobiva na teži, ne se obremenjevat z nekimi računicami ker ne morejo biti vsi otroci enaki.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 2 mesečni dojenček noče jesti
27.10.2010 13:15:53   
ledenaa
otrok se je zredil čist ok. Ne paničari brezveze.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 2 mesečni dojenček noče jesti
27.10.2010 14:11:33   
lilip
Moj se je v prvih petih mesecih zredil za 1570g (porodna 3470g). Pa ni pediater nikoli kompliciral. Imel je refkluks, včasih je šlo več ven kot notr, ampak dokler teža narašča in zgleda otroček zdrav, zadovoljen, naš pediater nikoli ne komplicira. Se bo pa iz meseca v mesec manj redil, saj je normalno, da ne more vsak mesec pridobit po 1 kg.

Probaj mu ponujat večkrat, pa mogoče v spanju oz. polspanju. Lahko da ima pač takšno obdobje, če ni drugih težav se lepo umiri in uživaj v teh čarobnih trenutkihuser posted image

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 2 mesečni dojenček noče jesti
27.10.2010 17:56:47   
Anonimen
naša je mela tut tko nekok podobno obdobje...pr dveh mescih pa pol je spila 160ml mleka..jst sm sam gledala..no zdej pa mal mn spije sam doklr se redi ne paničarm nč....je pa tut do tretjega mesca jedla na vsake tri ure zdej je pa na vsake 4 ure al pa mogoč včasih clo podalša in je razmaka med hranjenjem 5 ur al pa samo 3 ure...kokr kol ji zapaše

(odgovor članu lilip)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 2 mesečni dojenček noče jesti
28.10.2010 21:07:44   
buškolinka
mi smo se iz od 2. do 3. meseca zredili tudi "samo" 380g  (je pa izključno dojena, zato ne vem koliko dejansko popije) in je pediatrinja rekla, da nam ni treba skrbeti, ker zgleda otrok zdrav in ima lepa lička user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 2 mesečni dojenček noče jesti
28.10.2010 21:38:53   
mamsi
naša je v istem obdobju dobila le 350, pa se je čez en mesec vse uredilo in je notri prinesla - tudi dojena.

Ne skrbi, sicer je mene tudi takrat ampak res ni še panike.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?