|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2 otroka v skupini, ki se ne razumeta
31.8.2007 20:59:54   
FORZA
v ponedeljek bojo nove skupine v vrtcih nekaj naših že navajenih otrok in nekaj novih. No naš oddelek se je razdelil v dve skupini. Naš gre v drugo skupino.
Nekaj mi ni jasno mojuser posted image še ne dve leti star in ena njegova "prijateljica"s katero se baje sploh ne moreta, kar naprej se nekaj pričkata, grizeta, ščipata itd... gresta spet v isto skupino.
No nč kaj katastrofalnega še ni blo sam mi je dal mal misliti, ko sta se vzgojiteljica in pomočnica pogovarjali ja ta in ta , ki se ne moreta pa greta v isto skupino in se hihitali zram.
Ma nevem, če je že glih tko, zakaj ju niso ločiliuser posted image
Ja saj je mal smešno, ko se taka dva malčka pričkata, samo user posted image
je bila sedaj možnost in bi ju lahko dali v različni skupini.user posted image
Naš je že dobil v vrtcu ugriz, poščipan je bil, kar veliko prasko na obrazuuser posted image ma ni rečeno da je vse to prejel od prijateljice samo če so opazile nerazumevanje med njima bi sedaj urgirale nekak ko se je dalo in ju ločile.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 31.8.2007 23:39:22 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koker je že znano vsem
31.8.2007 21:12:40   
Marogica
Mogoče se bo malo smešno slišalo, vendar se imajo pogosto takšni otroci zelo radi. Do ščipanja, ugrizov in podobnega pride ponavadi takrat, ko "rineta" drug v drugega preveč in je to pač kot neke vrste odgovor "daj mi malo mira". Pri našima obema je bilo tako, ta večji je imel prijateljico, ki ga je nekajkrat ugriznila, na koncu pa sta neprestano tičala skupaj, celo spala sta eden poleg drugega. Ta mlajši pa ima prijateljčka, o katerem neprestano govori...pogrižen pa je bil od koga? Ja, od tega prijateljčka....
Tako, da malo opazujte, mogoče je razlog samo ta, ki sem ga navedla.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?