|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
1.2.2006 20:54:46   
stuhica
POZDRAVLJENI,
ne vem user posted image če sem našla pravo mesto za odgovor pa vseeno bom poskusila če ne naj me prestavijo kam drugam user posted image

Rada bi se vpisala v nadaljni študij  na visoko šolo v II. letnik izrednega študija. Za zdaj nism še mamica pa vseeno me zanima glede na to da imam PDP  6. 8.06 bi, bil moj dojenček star 2-3 mesece preden, bi se začel izredni študij oktobra meseca.

Predavanja so v petkih in ob sobotah, za varstvo otročka me ne skrbi, bi imela zorganzirano, skrbi me pa vse ostalo
ali bom zmogla?
ali se da?
ali je ktera že tako zadevo imela in vidla da ne gre?
a je preveč dela z dojenčkom da si ne bom mogla vzeti časa  za predavanja?
kako oz kdaj ( sej vem da skoz) otrok res rabi največ pomoči?
kako je če ga bom dojila ? A se pol ne da izpeljat al kako? Ma sej vem da se za vsako stvar mora človek potruditi če želi da uspe v življenju  samo vse to me skrbi ker nebi rada vidla da bi moj dojenček trpel tiste dneve ko me ne bo?

Zakaj študij zdaj? Problem je ker mam mal čudno službo z čudnim delovnim časom, če bi se vpisala letos bi lahko med porodniško obiskovala celo leto predavanja (aja je kombiniran študij z predavanji in študij na daljavo baje), ko bi zaključila porodniško bi v službi vzela  skrajšan delovni čas 4 ali 5 ur tko da bi lažje (vsaj upam ) obiskovala naprej izredni študij se pravi še dve leti, in potem mi ostane le še eno leto študija  (Če bom seveda vse v roku nardila  k ne vem )!Izredništidudij dveh let traja 4 leta!!!

v glavnem res bi vas prosila če ima kdo izkušnje naj mi pove, dajete mi predlagat, povedat svoja mnenja, ne bi rada vidla da družina trpi, si pa res želim iti še naprej v šolo ker zdaj z višjo nism glih zadovoljna in bi rada več! No  je pa velik finančni zalogaj tko da me to tud muči ampak bi že pršparal pa garal kva vi mislite je izvedljivo al ne !

lep pozdrav stuhica


_____________________________

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
1.2.2006 21:03:12   
evci
živjo!
izvedljivo je, če si res želiš. lahko ti povem, da sem jaz imela podobne težave, ko sem hotela iti delat za tri ure dvakrat tedensko, ko je bila tamala stara 3m, pa ni šlo. dojila sem še vedno in niti slučajno ni zdržala 4 ure brez mene. lahko bi si črpala, pa mi ni bilo do tega. ko je bila stara 7m, sem začela mal delat, pa je še vedno kar grozno, ko me ni, ker ima glih tako obdobje. tko da se da, če si res zagnana, če pa lahko, se pa raje posveti otročku, eno leto je res najmanj, ker mu lahko daš. srečno

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
1.2.2006 21:10:17   
vidja
Pozdravljena!

Ja, je kar težka odločittev pred tabo. Sama sem absolventka na rednem študiju in imam dva malčka. Pri meni ni bilo večjih ,,zastojev'' pri študiju. Ponavljala sem en letnik, ki bi ga tudi, če ne bi imela otrok. Je pa po moje veliko odvisno od programa - ali so vaje ali samo predavanja. Jaz sem se brez težav dogovarjala s profesorji na enem faksu, na drugem, pa ni šlo vse gladko. Veliko je dejavnikov, ki vplivajo na dosego cilja, in če stvari plačuješ, ti roki bolj nad vratom visijo. Sama res najbolje poznaš sebe, svoje življenje, svoje želje, zato dobro preveri vse informacije, kajj se zgodi v primeru, da ti česa ne uspe naredit, a je otrok kakšna olajševalna okoliščina in tako naprej. Jaz vem, da se da stvari izpeljat, je pa po moje razlika a je reden študij ali izreden.

Skratka želim ti veliko modrosti za pravilno odločitev!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
1.2.2006 21:19:09   
stuhica
hvala vama za odgovore,
baje so zelo prilagodljivi, no ja ne vem ker nisem še začela, vem da je izredni študij pač prilagojen za zaposlene in mlade matere vsaj tko delajo reklamo in tud zato kao traja 4 leta namesto dveh let. Moj je sicer  hodil izredno ko sem jaz hodila redno pa je skori vse prej naredu pa veliko lažje so imeli vse kot mi, ki smo na višjo hodili redno!

Sicer marca mislim da so informativni dnevi če se ne mtim in bom šla da vidim, kolegica mi pravi da je vse odvisno kakšnega  otročka user posted image  bom imela, a bo spal al bo bolj živahne sorte, a ga bom dojila al ne sej vem veliko djjavnikov, samo škoda se mi zdi da bi stran metala dnar ker bi že tko mogla kka limit vzet za študij pa da na koncu obupam?
ĆŽelja v meni pa je dokaj velika vsaj sedaj ker si želim nardit visoko šolo, pa tud upam da bo potem več šans za boljšo službo in ne tako kot jo imam sedaj k z odporom hodim tja ampak ok zdej semnoseča in bom tam tud ostala ker sem za stalno!

lep pozdrav

(odgovor članu vidja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
1.2.2006 22:43:50   
fricka
Jaz sem pri starosti treh mesecev že začela delat. Ne vsak dan, pa tudi samo po 4 ure. Je bilo naporno, ker sem bila utrujena od nočnega vsajanja, ampak je šlo. Če imaš voljo in podporo boš zmogla. Res pa je, da ne moreš predvidet kako se bo otroček obnašal.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
1.2.2006 23:04:45   
Pia73
To je pa res odvisno od celega kupa dejavnikov.

Naš user posted image  je star že skoraj 6,5 meseca pa je danes bil rekord, ker je bil malo več kot 2 uri brez mene. Sedaj mu že ati lahko da kašico, čeprav vseeno ne zdrži dolgo brez mene oz brez mojih mlekarn. Pa še to sem danes starejšega sina nekam peljala in potem še sama dala kri.

Če pa si boš želela in imaš koga, ki ti bo čuval user posted image  pa se bo tudi dalo. Saj ni treba, da si stiskaš, lahko mu takrat pač dajo Aptamil. Samo lahko pa, da ne bo hotel, če bo dojen. Naš še čaja noče...... Lahko pa, da dojenje ne bo steklo,... toliko čejev je, da je najbolje počakati in se potem odločiti. Nemogoče pa ni.


(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
1.2.2006 23:13:42   
Spark
Ojla!
Jaz sem izredna študentka in hkrati zaposlena. Rodila sem decembra 2004, na predavanja sem začela hodit konec januarja. Takrat je bila naša malčica stara 40 dni. Predavanja sem imela ob petkih in sobotah od 16 do 19 ure. user posted image sem dojila, tako da sem si mleko načrpala, pa so ji dali, ko je bila lačna. Tako, da mi je kar šlo. Pri starosti dveh mesecev, sem bila 2x osotna za več kot 8 ur. Ko pa je bila stara ~4 mesece, pa je nastal problem, ker naenkrat ni hotela več jesti po flaški. Na srečo pa sem imela samo 5min z avtom od doma do predavanj. Tako da je možek dvakrat našo malo prieljal, pa sem jo ob pavzi podojila, parkrat, pa sem prišla 15 minut prepozno na predavanja takrat sem jo podojila , pa potem sem šla malo prej ven.- takrat ko sem dobila sms, sem hitro z joško šibala domovuser posted image .
je pa res, da je pa tudi veliko odvisno od otročka. Naša je bila kar pridna.
Seveda, pa tudi potrebuješ pomoč drugih, da ti malo pričuvajo otročka. Meni so zelo starši pomagali.
Tako, da če imaš voljo, se kar odloči.
Lp


_____________________________

*Kart, ki jih dobimo v roke, ni mogoče zamenjati, od nas pa je odvisno, kako bomo igrali*

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
1.2.2006 23:35:07   
petrulja
Te popolnoma razumem. Meni manjka še 5 izpitov in diploma. Sem v nosečnosti mislila, da bom lahko pri starosti treh mesecev začela naprej študirat pa ni šlo. Zdaj je stara skoraj 7 mesecev pa mi še vedno ne znese, čeprav si že močno želim dokončat ta faks. Mam pa malo drugačne okoliščine kot ti. Varstva mi glih noben ne more ponudit saj so predaleč (stari starši), naš ati pa dela enkrat dopoldan, enkrat popoldan, ali pa kar cel dan. Ma še Nina čist zmešan ritem zarad tega. Pa tudi podnevi na spi ravno dosti 2 x po pol ure in enkrat 1 uro. Takrat vmes kaj skuham ali pa si enostavno odpočijem.
Ja pa dojit se hoče na dve uri tako, da mi ne gre pa če se ubijem.user posted image

Pa saj se ne pritožujem, mi je dost bolj pomemben zdrav in zadovoljen otrok kot pa en izpit, ki bi mi ga mogoče ratalo nardit, pa bi bila ona prikrajšana za nekaj tednov mojega časa. user posted image

Tako da ti se odloči sama. Če imaš ljudi, ki ti bodo na razpolago vedno ko jih boš potrebovala super zate. Jaz ti full privoščim da ti rata bit mama in študentka hkrati. user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
2.2.2006 0:28:04   
inna
no men manjka en izpit pa diploma in sem tudi mislila da bo šlo na začetku ko je še majhna, pa nekak ni zneslo z dojenjem, utrujenost in novi ritem življenja pa sem si rekla ko bo mal večja tam pri 6 mesecih pa se je zopet sto stvari najdlo, čez dan me je nonstop okupirala, zvečer sem bila preutrujena da bi se lahko učila. no zdej je stara 9 mesecev in končno sem najdla čas za učenje in to tako da greva k babici ali pa gresta z atijem na sprehod js pa se učim.user posted image

(odgovor članu petrulja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
2.2.2006 8:38:38   
Lana_s
Pri meni je podobno kot pri inni, samo da meni manjka še malo več izpitov. Sem si tudi predstavljala, da bo lažje šlo, pa ne gre.user posted image  Čez dan tak ni možnosti, da bi se učila, ker mala zahteva vso pozornost, zvečer pa sem preveč utrujena, da bi se lahko dovolj skoncentrirala in se učila. Tak da sedaj grem ob 21h spat in se ob 3h vstanem, da se do 7h učim, ko se Tina zbudi. Je kar naporno. Zdaj je stara skoraj 8 mesecev in pri 2-3 mesecih tega ne bi zmogla.

Upam, da bo tebi uspelo.

_____________________________

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu inna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
2.2.2006 9:08:32   
...taša...
pozdravljena!

jaz sem se lansko leto vpisala v višji študij. Bila sem noseča. Rok sem imela 28.10., doma pa imam že 3 leta staro hčerko. Predavanja imam 2x na teden, in moram priznati, da je prav fajn iti malo stran od plenic. Imam pa srečo, da je mali zelo priden in veliko spi, je pa res, da ga ne dojim in je zato mogoče malo lažje, ker nisem vezana na čas.

Zaenkrat mi študij kar gre. Imam opravljena že 2 izpita z devetico.

Kar pogumno!

Lp

Taša

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
2.2.2006 9:24:56   
Bejba
No, tudi jaz sem si rekla, da bom med porodniško kaj več naredila za fax, pa mi je uspelo narediti en samcat izpit, vendar sem bila na koncu zadovoljna, saj je bil pogoj za vpis v tretji letnik, tako da sem vsaj pogoje izpolnila. Sem ga pa naredila, ko je bil mali star 3 mesece. Kasneje si sploh ne predstavljam, da bi se še učila, ker sem se mogla vedno bolj posvečat mojemu sončku.
Sedaj v drugi nosečnosti imam tudi en kup ciljev kaj vse bom naredila med porodniško. No, bomo videli. Pravijo, da pri drugem manj kompliciraš in mogoče mi celo uspe kakšen izpit narediti.
Moram pa rečt, da bo zelo naporno, zato moraš res imeti voljo in zagnanost ter seveda pomoč domačih.

LP; Bejba user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu ...taša...)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
2.2.2006 10:14:53   
anckabancka
Tudi sama izredno študiram ob delu. Julija 2005 sem rodila, oktobra pa sem začela s predavanji za 4. letnik. Aja, septembra sem naredila še en izpit za 3. letnik.

Moram rečt, da ni ravno lahko študirat ob tako majhnem user posted image . Ker ga dojim, je bilo kar težko hodit na predavanja, si iztiskat mleko... Bila sem zelo utrujena v prvih mesecih. Vedno je pil samo moje mleko, nikoli mu nisem dajala adaptiranega, zato je bilo res naporno. Pa tudi mi je bilo zelo težko pustiti malega doma, čeprav vem, da mu ni bilo hudega, pa sedeti v petek od 16-20.00 in ob sobotah od 9.00-17.00 na faksu, pa med odmori hitro na WC in črpat mleko, ki me je tiščalo... Pa še slabo vest sem imela, ker sem dojenčka puščala drugim...

No, sedaj je že bolje, ker je tudi drugo hrano in s predavanji ni problema. Je pa kar kriza z učenjem. Treba je izkoristiti vsak prost trenutek, ko spi in se učiti. (jaz velikokrat grem raje na RR). Ampak nekaj izpitov sem vseeno že naredila.

Sem se pošteno zmotila, ko sem med nosečnostjo rekla, da če sem ob službi delala izpite, jih bom tudi ob dojenčku, pa ni čisto tako. V službi sem bila 8 ur in potem frej, z malim pa sem 24 ur na dan...

Vseeno mi ni žal, da sem nadaljevala s študijem, ga bom vsaj prej končala. Če bi prekinila, bi težko spet prišla notri.

< Sporočilo je popravil anckabancka -- 2.2.2006 10:18:46 >

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
2.2.2006 10:31:34   
* Mateja *
Jaz ne zmorem!!!!
Vpisana sem v 2.letnik rednega študija, sam ni ne znese, čeprav ima Nejc že skoraj leto in pol. Me še zmeri rabi in glede na to kako je bil bolančkan, ko se je rodil mislim,da se tudi meni nikamor ne mudi, zato se mislim vpisat oktobra na izredni študij. Sej jst imam voljo, da bi šla kej na faks, sam ne vem pa kako se bi učila, ker naš rogovili cele dneve in moram stalno bit zraven njega, da kaj ne ušpiči.
Moje mnenje je tako, če smo mlade bomo že končale študij, če ne zdaj pa čez 2 ali 3 leta. Sploh ni panike, ko bomo pač pripravljene!!!

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
2.2.2006 11:45:30   
pikica123
Živjo!

-Jst mislm,da če maš varstvo zorganizirano, boš zmogla. Jst mam zdej punčko staro 8 mesecev in zravn delam Visoko poslovno šolo,pa zmorem. Res, da sm absolventka in mam sam še 2 izpita,ampak mislm,da ti bo šlo. Takrat,ko so izpiti pač rabiš ful pomoč ostalih, sam se da!
Veliko sreče!

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
2.2.2006 12:33:57   
mušica
jaz tudi razmišljam o študiju. Sicer bi se vpisala v prvi letnik ob delu, pa me tudi kar malo skrbi, ker imam dva. Manjši bo oktobra star 15 mesecev.

Kaj pa študirate? jaz razmišljam o turistici

(odgovor članu pikica123)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
2.2.2006 12:58:42   
Lana_s
Jaz sem na EPF-ju v MB. Na srečo ni veliko obveznih vaj tak da grem samo na najpomembnejše. In res paše malo it med ljudi.
Čez dan pa mi Tina spi samo 1-2x po 15-20 minut in tako nimam časa, da bi se čez dan kaj učila. Čisto odvisno od user posted image  Če ti bo tudi čez dan lepo spal se da še takrat kaj učit, bo pa malo težje če ga boš dojila.

_____________________________

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu mušica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
2.2.2006 13:31:41   
Urška//
Joj mene je kar groza ko se spomnim, da bo Lara kmalu stara eno leto, ampak v službo še ne bom šla, ker mam status do oktobra, tudi meni še manjka en izpit in diploma in ta izpit imam sedaj 15 februarja(zaključni izpit), pa se še nisem nič kaj zraven spravla, meni je ful naporno, Lara čez dan nič ne spi(oz. po 20 min), ponoči gre spat okoli 9 in jaz sem že tak utrujena, da kr padem v posteljo(pa tudi ponoči nič kaj fajn ne spimo), ne vem kak ampak to pa zdaj res morem naredit.

sem sama tudi mislila prej eh to bom pa že naredla ja, ampak ni tak enostavno

premisli

_____________________________

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
2.2.2006 18:29:13   
bobek05
hmmm... ne vem kaj naj ti rečem... v začetku absolventa sem zanosila (oktobra 2004) in živela v veri, da bom brez problema naredila še 3 manjkajoča izpite in diplomirala na obeh smereh - z razliko, da sem jaz na rednem študiju, ampak kot absolventka nisem imela več nobenih predavanj... sploh ni vzpodbudno - naredila sem 3 kolokvije (enega še moram, da je potem -1 izpit + še 2 izpita) in diplomirala na eni smeri, zdaj pa še pišem diplomo na drugi smeri, moj sonček pa je star 7,5 mesecev...

kaj pa vem, jaz sem celo nosečnost bolj ali manj gledala v zrak, na koncu pa se mi itak ni več nič dalo in sem si dopovedovala, da sem bom dalje učila po porodu... no, zgodilo se mi je to, da sem imela CR in sem rabla ene 14 dni, da sem lahko normalno funkcionirala, potem pa je moj sin imel precej močne krče do svojega 3. meseca... in človek si reče, tak zdaj bom pa začel... časa pa kar primanjkuje in izgovorov je na milijone... ZDAJ je vedno težje, ker se že ful giblje in premika in ga moram imeti non stop na očeh, prej pa (ko je bil cca 2 m star pa sem ga dol počila v gugalnik in sem vedela, da ko bom prišla nazaj, da bo tam tudi ostal)... realnost je taka, da se zdaj učim za 1 izpit in vsak dan pišem diplomo do polnoči...

saj se da, le dosti težje... moraš imeti polno volje in optimizma... pa si zabiti v glavo, da to enostavno MORAŠ naredit...


(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
2.2.2006 18:46:25   
Anonimen
Kjer je volja, tam je pot.

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
3.2.2006 11:05:55   
bambi
No, da ti povem imam jaz tudi en tak problem, ki se mu pravi pravniški državni izpit in ker me je država financirala, ko sem bila sodniška pripravnica, imam rok, da naredim ta izpit v roku 1 leta.... zaradi nosečnosti sem si ga že podaljšala,ampak zakon dovoljuje samo za 1 leto, tako da sem sedaj začela študirat, ko je moja ljubica stara 4 mesece.... Kako je??? Naporno, ampak gre, če se le da.... potrerbno je veliko volje in seveda nekdo, ki ti popazi na otroka, ko se učiš. JAz imam en kup literature za predelat in bi morala študirat po 5-6 ur na dan, ampak to nikakor ne znese, mi pa uspe naredit tam nekje do 3 ure.... tačas pazi malo ati, ko pride popoldan domov, 2x ali 3x pa jo peljem k babici. Ker je še dojena, si včasih mleko načrpam, če pa ga nimam pa poje tudi Aptamil. Hvala bogu poje vse kar ji damo, tako da ni problema. Rada bi se tega rešila čimprej, vsaj do oktobra, ker oktobra začnem zopet delat in potem bo še večji problem, ker bo moje ljubica takrat že večja, verjetno bo shodila, jaz pa bom prišla iz službe ob 16.30 in si niti predstavljati ne znam kako bi se šele takrat učila. Absolutno nemogoče, pa še bolj bo me takrat potrebovala, ko bo že vedela za kaj gre in bo samo popoldan z menoj, tako da se mi zdi zdaj bolj primerno izkoristit ta čas. Če imaš varuško, potem ne bi smel biti problem, ker večji so otroci, bolj te rabijo.....

Želim vsem, da bi nam uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: 3.MESEČNI OTROK IN ŠTUDIJ
4.2.2006 16:08:55   
stuhica
Hvala vam vsem za odgovore in vaša mnenja ter podeljene izkušnje!
Želja v meni je kar precejšnja seveda obstaja velik s trah kako in kaj pa mislim da je brez veze da se sedaj obremenjujem s tem!

Poskusila bi rada, mislim da so izredništudiji kar prilagojeni vsaj ta ki je kao na daljavo imaš le 30% ( redni imajo rečmo 100%)od predmeta prdavanj ostalo je čas, ki si ga urediš sam in nenehno si lahko v kontatu z mentorji. Všeč  mi je da si tu sledijo predmet za predmetom in ni vse naenkrat zato mislim da bo lažje kot sicer pri rednem študiju. user posted image

V glavnem mislim da bom pač  riskirala, z mojo mamo sva ponovno govorili o varstvu je rekla da ni problema kadarkoli, malce se bom mogla pogovoriti le še z svojim  dragim možekom!
Bom šla pa tudi na informativni dan če se bom dobro počutila da dobim še dodatne informacije!

Hvala vam  vsem še enkrat!!! Pozdrav od stuhice bruhice

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?