|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3.avtosedeži v avtomubilu
12.12.2014 14:42:22   
EVAN78
Pozdravljeni,
dva meseca nazaj smo postali 5. članska družina. Starejša punca bo januarja stara 6. let (ima cca21 kg, 120cm), druga pa je stara 3 leta (18 kg, 100 cm), obe imate maxi cosi rodi jahača z naslonom. Tamala je v lupinici in ko sem sama v avtu jo vozim spredaj-na zadnji sedež jo nisem niti poskusla dati. Doma imamo jaz peugeot 207, moj pa 307 karavan. Zaenkrat ko smo šli vsi ksupaj sem se jaz komaj speštala zadaj na sredino, tamala je v jajčku spredaj...sprašujem vas-glede na to da glih avtomibilov ne bi zaenkrat jemali, gradnja, krediti,...od kdaj naprej bi lahko ta veliko dala samo na jahača, spodnji del in katerega kupiti, da bo bolj ozek??? Čez pol leta ne bomo več uporabljali jajčka in verjetno, če bi ta veliko dali na sredino z ožjem jahačom se bi speštali v avto...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 3.avtosedeži v avtomubilu
13.12.2014 16:43:27   
bskrle
Ni drugega kot sprobat, mi smo v škodo fabio stlačili 3 avtosedeže zadaj.

_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu EVAN78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 3.avtosedeži v avtomubilu
14.12.2014 10:48:59   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: EVAN78
Zaenkrat ko smo šli vsi ksupaj sem se jaz komaj speštala zadaj na sredino, tamala je v jajčku spredaj...

Čez pol leta ne bomo več uporabljali jajčka in verjetno, če bi ta veliko dali na sredino z ožjem jahačom se bi speštali v avto...


Verjetno nastane problem predvsem, ko vas gre vseh pet skupaj na pot. Za kolikor toliko znosno vožnjo bo pač treba malo preizkusiti možnosti, predvsem pa seveda upoštevati širine ljudi in sedežev.
Zna biti, da bi bilo bolje, da je ena od večjih punc spredaj, druga zadaj pri vratih, lupinica na sredini, ti ali oče (kateri je pač ožji) pa pri drugih vratih.
Ali pa, da so vsi trije otroški sedeži zadaj; spet glede zlaganja in zapenjanja sedežev treba poskusiti, ali je bolje, da je lupinica na sredini ali pri vratih.

(odgovor članu EVAN78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?