|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3D-4D UZ SEPTUM
16.1.2009 19:51:54   
sxy
Mene pa zanima če je bila katera na pregledu morfologije in 3D UZ v samoplačniški ordinaciji SEPTUM.
Kako ste bila zadovoljne? Ali se potrudijo? Ali lepo razložijo stvari??? Kakšna je ta ginekologinja ki dela tam Dr.Tanja Jordan, se mi zdi da je???
Nasploh me zanimajo vaše izkušnje s to ordinacijo in pregledi!!!
Hvala...




_____________________________

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 3D-4D UZ SEPTUM
16.1.2009 19:56:09   
žab*ca
Jaz sem bila in bila zelo zadovoljna.Delala mi ga je dobro uro,ker se naš sinko nikakor ni hotel obrniti in pokazati cel obraz,pač pa le profil.Dobiš cd zraven.

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 3D-4D UZ SEPTUM
16.1.2009 20:03:03   
sxy
žab*ca...
ali si bila samo na 3D Uz ali tudi morfologiji in ti je razložila in premerila ude in notranje organe user posted image . Je pogledala če je vse vredu z otročkom ali je bilo bolj samo gledanje in snemanje, ali je bil strokoven pregled???
hvala...


_____________________________

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...




(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 3D-4D UZ SEPTUM
17.1.2009 10:59:34   
PC Baby
Midva sva bila pred dvema tednoma in dr. je res super. Taka prava mamica, ki se razveseli vsakega giba in grimase otroka user posted image

Drugače je pa to čisto komercialna zadeva: podpišeš, da gre za 3D ogled ploda in nič več (nobene morfologije ali svetovanja če je kaj narobe itd.). Čeprav se naš mali doooooolgo ni hotel pokazat in je skrival obrazek z rokico, tako da je tačas vseeno malo pogledala težo, velikost, obseg glavice itd.

Je zelo prijazna in sploh za očija je bila zelo prietna izkušnja, ker ni še videl našega user posted image
Meni je edino bilo ene 2x vmes slabo (čeprav mi v nosečnosti do zdaj še nikoli ni bilo), ker ležiš negibno na hrbtu pa še zelo vroče je v ordinaciji. Ampak je dr. takoj opazila in rekla, naj se dam malo na bok in potem je bilo spet cool.

Traja cca. 1 uro, stane pa 85 €.

< Sporočilo je popravil PC Baby -- 17.1.2009 11:00:38 >

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 3D-4D UZ SEPTUM
17.1.2009 14:10:23   
Blueeyes
čao... jz grem glih zdej...sem ta ponedeljek 19.1. naročena ob 19h... vsi jih hvalijo, tako da že komi čakam... grem pa na 4D UZ... bi rada mela filmček

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 3D-4D UZ SEPTUM
17.1.2009 17:13:32   
žab*ca
Tudi jaz sem imela le 3D,brez meritev zgolj gledanje bebike,čeprav sem mislila,da bo tudi kaj bolj konkretno pogledala. Ampak 3D zajema le to-dobiš pa cd z slikcami in filmčki. Veliko užitkov.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudovita porodna zgodba, ki jo morate preb...
Nenadoma, prvič v mojem življenju, mi ni bilo pomembno, kaj si mislijo drugi. Ko sedaj gledam za nazaj, mislim da je to ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?