|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   4 letnik grize nohtke in kožico na prstkih
26.11.2014 19:20:30   
skopčevka
naš fantek je star 4 leta na smo opazili da zadnje dva tedna grize nohtke na prstkih,kar je pa še hujše pa kožico okoli prstkov na blazinicah čisto do krvavega...morda kakšne izkušnje...pa prosim za iskrene odgovore...hvala lepa...kaj narediti???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 4 letnik grize nohtke in kožico na prstkih
26.11.2014 19:31:27   
LuLu
zamoti ga, daj mu nekaj v roke, da se igra, namaži mu prste s kremo, poprom,... karkoli, da ne bo tako dobro, kot je navajen. Ko je kožica poškodovana, jo lažje grize. Probaj mu mazat, da se zaceli in potem lepe kože ne more vgriznit.
Imela pri mojem te težave, je ravno slab mesec, da smo rešli in je pubec ful vesel in ponosen. Je pa bil zmotiviran za eno igračo, meni je pa tudi bilo že vseeno, pa magari stane nekaj evrov, samo da se to neha.
jaz sem malemu tudi pokazala na internetu slike, kako izgleda, če se vname ob nohtih. kar je velika verjetnost, da se to tudi zgodi, če grize kožico. Vse to delaj, enkrat mu bo kliknilo... če pa je bil kak dogodek pred časom, da bi mu znal sprožit to grizenje, da je nervozen... potem pa ugotovite kaj je to in pogovor z njim

(odgovor članu skopčevka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 4 letnik grize nohtke in kožico na prstkih
26.11.2014 22:29:06   
Katy78
Moj sin je začel nohte gristi pri ca. 5 letih, od danes na jutri. Nič ni pomagalo, niti prigovarjanje, da bo imel grde nohte, da se lahko prst vname itd., niti to, da je na enem obisku videl in slišal, da ima en fantek prst obvezan zato, ker se mu je zaradi grizenja zagnojilo in so mu nohtek morali dol potegniti. Zaleglo je za slaba 2 dneva potem pa je padel nazaj v grizenje nohtov. No, pa se je tudi tudi njemu kmalu zagnojilo in potem je bil vik in krik, k sreči je zadostovalo, da sem mu ene 3x gnoj iztisnila ven in se je prstek pozdravil, od takrat ne grize nohtov več. Naš fantič je pač tak kaliber, da mora na hard način dojeti, da nekaj ni ok, pri nas vse ostalo pač ni zaleglo.

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 26.11.2014 22:30:18 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?