|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   6 mes otrok in hrana
24.7.2007 13:24:43   
zala007
naša mala je stara 6 mes in ima 9kg in 200g, rodila se je s 4kg, in je zdravnica rekla da ni nič narobe ker jo dojim in  nič drugega, rada pa bi ji malo dodajala vsaj en obrok sadja ali zelenjave pa me je malo strah da bi se kaj poznalo na teži.. kaj pa ve ali imate kakšne podobne izkušnje s takimi otroci?

hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 6 mes otrok in hrana
24.7.2007 13:26:53   
Anonimen
user posted image upam da ne razmišljaš kako boš 6 mesečnega otroka dala na dieto??!! kdaj pa ji mislš začet dajat hrano? k bo po manekenskih normah? user posted image

(odgovor članu zala007)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 6 mes otrok in hrana
24.7.2007 13:28:49   
Naja30
Naša je tudi imela malo čez 4kg, ko se je rodila in teža ji je kar dobro tudi naprej naraščala. Tudi meni je rekla zdravnica, da dojen user posted image  ni debel.
Ko boš začela uvajat GH, začni s sokci, npr. s sveže iztisnjenim korenčkovim in jabolčnim sokom. Ali pa kompotom. Do celega obroka naj preteče nekaj časa, ni razloga da bi hitela user posted image

(odgovor članu zala007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 6 mes otrok in hrana
2.8.2007 16:51:05   
Ejpril
Jutar začnem.Ne vem pa katero hrano.Kuhan korenček,ali pa naribano jabloko.Zmedena sem.Drugač se polno dojiva,ampak ta mali hoče probat tudi drugo hrano.Stari smo skoraj 6 mesecev.Pomagaj te.


(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 6 mes otrok in hrana
2.8.2007 16:59:18   
LuLu
http://bam.vecer.com/igre2006/bonbon/default.asp?kaj=1&id=5231593

(odgovor članu Ejpril)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?