|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   7.rojstni dan
28.6.2008 9:51:31   
Anonimen
pozdravljene!
moja hčerka je bila sedaj v roku 1 meseca povabljena na kar 3 rojstne dneve svojih sošolk. in verjamem da bo še kakšen v kratkem. za darilo kupima pač tisto, kar moja hčerka ve, da je všeč tisti deklici - in sedaj so zelo popularne one barbike winx, potem še kakšne nalepke za v album ali pa še kaka malenkost- za kar potrošima tam nekje od 20 do 30 €.
vedno jo vprašam, kaj so pa ostali prinesli, ampak nikoli ne dobim nobenega pametnega odgovora.
zanima me, kaj vaši nesejo na tak rojstni dan - in koliko € date za darilo
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 7.rojstni dan
28.6.2008 10:04:20   
Mišni
Jaz gledam, da je darilo v vrednosti tam nekje 10 evrov. Več se mi ne zdi primerno.

Za punčke sem npr, za 5 evrov videla v Sport 2000 kopalne brisače, ki so bile znižane mislim da s 30 evrov, pa še ful fletne so (bele z roza mucko a la halo kitty). To vem,d a bi kupila, če bi kakšna deklica imela RD.user posted image

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 7.rojstni dan
28.6.2008 10:30:54   
hariba
Okrog 15 €,če gre le eden,če gresta 2 ali vsi trije pa do 25. Zmeraj kupimo igračo ali računalniško igrico in poleg obezno kakšno sladkarijo,če je darilo za punčko,so nesli že tudi kako gumico ali špangico za lase. Danes gresta tastarejša k prijatelju na rojstni dan,kupili smo nogometni dres za 20 € je zagret nogometaš,vodne balončke,bonbone in 1 veliko čokolado. Jaz tudi kupim glede nato kar povejo,da si tisti otrok želi in da ima rad. Če pa sva si s tisto mamo prijateljici pa vprašam kar njo česa bi bil vesel.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 7.rojstni dan
28.6.2008 10:38:10   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Jaz gledam, da je darilo v vrednosti tam nekje 10 evrov. Več se mi ne zdi primerno.




Jaz razmišljam podobno. Ponavadi pa vprašamo, kaj je trenutno popoularno, saj za fantke vemo, ker imamo dva doma, za punčke pa je bolj težko.user posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 7.rojstni dan
28.6.2008 10:45:02   
Janeja
Jan je bil v zadnejm mesecu že na 5 RD od sošolk in sošolcev.
Jaz vedno kupim darilo za cca. 10 EUR. Je pa to vedno kakšna igračka in sladkarija. Trenutno so pri nas aktualni dinozavri za izkopavanje za fante ali pa manjše Lego sestavljanke. Za punčke pa res Winxice. Imajo cel kup lepih Winx stvari (špangice, svinčniki, blokci,... ali pa Winx kovček s kartami). Kupila sem že tudi kakšen set za ustvarjanje npr. magnetkov ali pa broškic in špangic,... Se najde kar nekaj lepih stvari, ki niso tako drage. Pa tudi darila, ki jih Jan dobi od prijateljev na svojem RD so nekje v tej vrednosti (med 10 in 15 EUR).

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 7.rojstni dan
28.6.2008 16:17:33   
Vrtnica79
Se strinjam z predhodnicami. Tudi sama kupujem darila v takšni vrednosti za sošolke od hčerke. In gledam tudi na to da bo karseda uporabno.



_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?