|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   7 mesečniki
15.9.2004 14:27:27   
MINEJA
Kaj znajo že vaši :torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta: mesečniki? Kaj počnete z njimi, kako se ukvarajate z njimi, ...
Kakšne so vaše izkušnje in pristopi?

:sloncek::sloncek::metulj::miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   7 mesečniki
17.9.2004 14:03:50   
TARA in MAJ
;)Tudi mi smo stari:torta::torta::torta::torta::torta::torta:mesecev vendar še ne sedimo čisto sami pač pa zelo veliko čebljamo.Hodimo veliko na sprehode kajti naš mali je kar naporen in zahteva veliko pozornosti je pa zelo nasmejan fantek in najrajši se smeji svoji sestrici.Trenutno je malo prehlajen vendar upam da bo kmalu bolje saj se ponoči zbuja skoraj vsako uro.LP.od:sloncek:M:sloncek:A:sloncek:J:sloncek:A:sloncek:.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   7 mesečniki
17.9.2004 14:18:04   
Boni3
Naš čmrl bo ravnokar dopolnil 7 mes in zan biti zeeeelo priden in zeeelo naporen.Sedi sam,plazi nazaj in kakšen milimeterček naprej,če slučajno rata.Zanje par dni je moderno postavljanje na glavo(beri,gre na vse štiri najprej na kolena,potem pa na podplate,nzadnje pa se zvrne ko čep nazaj na tla.)Čeblja in reglja,pove nekaj kar lahko spominja na ata,kaj ali daj ostalo pa razume samo on.Bi pa kar naprej stal in ker noge držijo samo nekaj časa se zelo krega.Zahtva pozornost neprestano.Midav precej hodiva na sprehode,se igrava v vseh položajih in se trudiva biti v stiku z ljudmi vseh starostnih skupin.Sicer je pa najvažneje,da smo zdravi

Lp:sloncek:

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   7 mesečniki
21.9.2004 20:49:32   
Ezi
No, tudi mi bo bomo kmalu stari 7 mesecev9nebesa Še 2x gremo spat;)
In najprej o spanju ... ponoči se pridno in precej točno zbujamo na 2 uri :zmeden: Mislm, ej ... sem ravno danes pomislila, da bi ga ponoči nehala pristavljati k prsim :hudicek: Verjetno bi bilo veliko jaoka, ampak bi se verjetno navadil. Kaj pa vem. Čudno mi je, ker je precej nemiren in se hitro zbudi :zmeden:
No, sicer pa že lepo sedi, za vikend se je celo naprej plazil (Boni3 pazi to :)), danes pa se je že naprej po vseh štirih premikal :bravo::bravo::bravo:Smo ga kar posneli, ker to še zelo hecno izgleda :)-:)-:)-. Ja, pa še to, mu dam vsak dan nekaj sadja za jest ali pa kakšno našo papico ;)Zelo zadovoljen, čeprav mislim, da ga to popolnoma nič ne nasiti:zmeden:

No, uživajte s svojimi pobalinčki:sloncek:

Lp, Ezi:racka:

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   7 mesečniki
23.9.2004 15:25:55   
manja
No mi smo tudi stari :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: mesecev
In znamo in delamo VEEEELIKO tega ze.
Cisto sami sedimo ze od 5 meseca.:) Zdaj ze sibamo cez stanovanje na vse 4,se opazis ne gdaj je ze vstal in stoji(za nekaj se drzi) in celo 1m razdalje prehodi ce ima po svoji poti kaksno oporo da se je lahko prime.:ups:
No to ni vse :)
Povemo tudi nekaj-MAMA; BABA;TATA;DEDA; OVO(vsakic ko nekaj zeli primiti v roko)..
Moram povedati da sem cisto navdusena kjer nas starejsi otrocek ni veliko tega to delal niti z 11 mesecev.
Aja,moram reci se da pljoska z rokicami na BRAVO;BRAVO;)
Je pa res faca mala :metulj:

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?