|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9.nebesa (****. ndaljevanje)
15.10.2004 10:28:54   
žorž
Pozdravljene punce!
Kako kaj?
Jaz uživam doma - kar paše takole počivat na koncu, ko te itak že samo sedenje utruja :zmeden: Ja, tale mrk ni pa nič vplival name. Hm, ko bo akcija, vam bo Fiš sporočila - sva že zmenjeni.

Dolina, midva imava takorekoč vse izposojen, sploh kar se tiče oblekic. Kupila sva samo navadne plenice in previjalne. Tako da ... Tudi midva namreč nisva preveč pri denarju :zmeden: , pol pa mašiva luknje od povsod :bravo: Hvala bogu, da si imava kje izposoditi.

Pikapolonica, jaz sem se rodila z 2800 kg, 52 dolga, pa sem čist fajn. Ne se sekirat; moja babica pravi, da naj bo dojenček kar lahek in droben, ko se rodi (da gre lažje ven) in da bo že zunaj rastel, kjer ima prostor :)- Sploh pa 3200 ni tako malo, če mene vprašaš, ampak čisto normalno. Ti g nas prevečkrat obremenjujejo s kakšnimi traparijami ...

Lu, tudi potem boš kdaj malo manj čutila škratka, ker se ti bo povečala količina plodovnice. Glavno je, da ga čutiš! Pa prijetno tudi :bravo:

Boni*, ni panike glede imen; tudi jaz velikokrat kaj zamešam :zmeden: In RESNIČNO upam, da boste kmalu začeli kurit. Midva sva namreč imela en teden 18C, ker v bloku še niso kurili, potem pa so mogli še zrak spustit iz cevi, pa ni bilo ravno juhuhu. Sem stalno hodila v flisu naokoli in pila čaj! Pa moja papiga tudi ni bila navdušena; se je stalno nastavljala na sonce (če je bilo), da se je pogrela.

Svetka, jaz v bistvu komaj čakam, da rodim ravno zaradi spanca :zmeden: Namreč, bom vsaj ležala lahko normalno, zdaj pa se celo noč samo nekaj prekladam in iščem položaje in tudi bolj malo spim. Potem bom vsaj ležala lahko normalno :zmeden: (pa tut če ne dovolj!)

Asso, super, da si se oglasila! Sej, zdaj, ko boš pa čakala, kdaj bodo pravi popadki, se ti bo pa vleklo :)- Hec! Glavno, da se počutiš ok, vseeno pa se ne preveč naprezat!

Tko, zdaj si grem pa malico narest.
Včeraj zvečer sem se "pregrešila" in jedla pršut - je tkoooooooo pasal!
V glavnem, fajn se imejte in se ne pustite vremenu! (če se da ...)

LP, Žorž (37t5d)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   9.nebesa (****. ndaljevanje)
15.10.2004 10:41:23   
Pikapolonica
Dan dober!

ŽORŽ, midve sva pa zgleda spet istočasno na netu. Ja, se strinjam, da je fino biti takole doma in zaenkrat še brez kakšnih hudih obveznosti. Ko počneš kar hočeš. Jaz bi sicer morala veliko pospravljati, pa sem se odločila, da dokler ne bo čisto vse končano - omare in stene pobarvane - se ne pritaknem cot in sesalca. No, malček že, za prvo silo...

Najprej vsem hvala za dobre misli in da ste me malo potolažile. Saj, danes je že boljše. Pa še na sestrino hčerkico sem se spomnila, ki je ob rojstvu tehtala komaj 3100 gramov in je bilo vse OK. Je rekla moja sestrica, da bo bolje tako, kot pa da me otroček po možnosti še raztrga zaradi velikosti. Saj vem, vse bomo nadoknadili kasneje. Ga-jo bom tako dojila, da se bo kar iskrilo.

Ampak punce, Avstrija je pa zakon! :bravo: Mislim, jaz niti ene stvari več ne kupim pri nas. Niti navadne brisačke s kapuco ne. Če že ceneje ni, je pa sigurno lepše. Mislim, še zdaj mi ne gre iz glave vse kar sem včeraj videla. Kaj vse bi vrgla v voziček, pa sem se morala zavestno prepričati, da nima smisla. Če pa imam doma cel kup stvari za začetek. Jasno, nekaj za pripeljati bebico iz bolnišnice domov sva seveda morala kupiti. En tak šikan beige kompletek (ja kaj pa drugega, ko pa ne vemo kaj bo), kjer vse paše skupaj. Od bodija, pa do kapice. In potem še zimski pajacek. Se mi kar smeji :) , ko pomislim, kako bo lep moj dojenček :duda:. Aja, sicer sva pa bila spet v Toys'ur'us, kjer sva bila pa res malce razočarana. Ležke (ne vem, kako vi temu pravite – v glavnem tisto, v čemer lahko otroček leži doma, npr. na kavču ali tleh) so imeli na polici cele 3!!!, v katalogu pa celo rajdo. Najbolj sem sicer vesela, ker sem dobila dekorativni trakec za sobico (sva ga prvič kupila premalo) in še to sta bila tam samo še dva paketka. UH, SREČA!!! In pa Nivein nahrbtnik, za pribl 4000 tolarjev – pri nas ga ne dobiš izpod 9000. In potem sem si v H&M kupila še nekaj zase, pa čeprav je pred mano samo še slab mesec trebuščka. Ene črne nosečniške hlače in bordo rdečo srajčko. Bom vsaj lahko šla ugledno oblečena v gledališče v nedeljo. Ker sem se že malce zasekirala, saj sem bila že malo na kratkem z oblačili…. AMPAK, oblekice za otročičke pa…. Nimam besed. Čisto zares ne. V C&A, H&M…. kar hočeš, to najdeš. Zdaj že vem, kje bom kupovala ko bo treba zamenjati garderobico za mojega malčka ali malčiko.

Tako, zdaj bom pa nehala hvaliti to Avstrijo, če ne boste še mislile, da dobivam kakšne odstotke od prodaje, hi hi….

BONI, hitro smučarski komplet nase, pa rokavičke in toplega čaja. Ali pa k staršem na obisk. Takole te pa ja ne sme zebsti. Tvoj Robi te naj pa tudi veliko stiska k sebi :love:, da vam (ups, vam) bo prijetno toplo!

DOLINA, jaz se s svojo pikico običajno pogovarjam doma ali pa v avtu. Po cesti tega sicer še nisem sprobala, mora biti pa najbrž zelo zanimivo. Predvsem za druge, kaj? Sicer pa je to tako priporočljivo. Da čimvečkrat sliši tvoj glasek. Nekje sem prebrala, da očki naj bi jim pa peli pesmice. Mojemu to sicer ne gre najbolje od ust, ker mu je hecno preprevati :)- tja v popek, ga pa velikokrat poboža in polubčka. In je ravno tako dobro.

SVETKA, ti mamica. Lepo da si se nam malo oglasila. Pa še kdaj prosim. S takimi novičkami, kot tokrat. Da je sicer naporno, pa vseeno lepo. Pa saj bomo kmalu to spoznale same.

ŠPACKA, še meni eno palačinko!!!!!!!!!

ASSO, zdaj sva pa res začeli odštevati, kajne? Jaz sploh ne morem verjeti, da bo kmalu konec tega obdobja. Da trebuščka ne bo več. Da…. Da bo življenje nenadoma popolnoma drugačno. Da bodo sanje končno postale resničnost!

Pozdravček vsem. Nosečkam :nosecka: in pikicam :duda:!

Pikapolonica :pika: in :duda: (36t 2d)



(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   9.nebesa (****. ndaljevanje)
15.10.2004 11:04:32   
BONI*
Hojla punce!
Naj vam povem, da smo včeraj vseeno zakurili,pa čeprav baje bolj na hlape. Tako me vsaj zeblo ni. Sedaj pa je en drug problem. Voda je komaj da mlačna tako da sem se danes zelo na hitro stuširala. Radiatorji pa se tudi že ohlajajo.
Ne vem kaj bom naredila, če jutri ne bo kurilca.
Pa še to me skrbi, da peč, ki jo imajo v te hiši, ne bo zdržala treh gospodinjstev. Je premajhna.
Joj, kako pogrešam svoje stanovanjce v Šiški, kjer je vedno toplo in iz pipe vedno teče topla voda, pa še kaj dosti mi ni bilo treba narediti za to. Samo iti na pošto in plačati položnice.

Punce, včeraj sem jedla ene zelenjavne zrezke za kosilo, danes pa me bo razneslo od plinov. Taka sem kot balon. A kej pomaga proti napenjanju razen tablet, ki pa jih nočem vzeti?
A ja, pa še nekaj. Danes sem šla na CSD na Vič po vse tiste papirje za porodniško, paket, bla, bla, bla- sploh ne vem kaj vse ker jih je referentka tam kar stresla iz rokava. Neki mi je razlagala, pa sploh ne vem kaj:zmeden:, pa spraševala, kako mislim uveljavljati svoje pravice:zmeden2:, pa še Robiju neki razlagala-tudi on:zmeden2:. Vse skupaj je zglefdalo, kot da poslušava avtomatski odzivnik, ki ne daje nobenih pametnih razlag in pojasnil. Sva pobrala pairje in šla. Hvala bogu nama je dala še nekaj zloženk o pravicah, da nama bo malo bolj jasno, o čem je govorila. Ah ta birokracija!

Lp, Boni

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   9.nebesa (****. ndaljevanje)
15.10.2004 12:42:24   
Mina1
Vidim, da ste se ene že pofočkale;), pa se bom še jaz:

Se moram, ker je vmes vikend in potem do ponedeljka ne bo nič RRja, ker mi enostavno škratek (ta, tanavihani, ki mi dela problemčke s trmo in odhodom v vrtec) vzame vsako minutko;)

Torej, oba UZja sta za mano (morfološki UZ), kjer vse pregledajo in naj bi bilo vse v najlepšem redu. Me je pa moj G vseno napotil drugi teden (21.10.) v porodnišnico, da opravijo meritev materničnega vratu (za prezgodnji porod) - to se dela med 22t in 24t. In kaj naj bi to zdaj zame pomenilo:zmeden::zmeden::zmeden:, sama čekiranja in tako. Ampak bolje preventiva kot, sej vemo kaj8)

Sem pa stopila pri G na vago in joj:((:zmeden:, zredila sem se za 6 kg in meni se ti zdi blazno veliko, no, tudi trebušček je prijetno zaobljen in kar velik, kaj bo šele februarja:)-:)-:)-. Pri prvem škratku sem se zredila (le) oz. idealnih 9 kg, štartala pa sem iz 50kg in rodila v 41.tednu (6 dni po tretjem roku). Zato raje ne bi več o kilah:)-:)-:)-, kar bo, pa bo;)

Kako ste kaj:nosecka: v tem mrzlem, turobnem in deževnem dnevu, pa baje bo za vikend enako;)

Skratka punce moje, bodite pridne čez vikend, pa nobenih zelenjavnih zrezkov:)-:)-:)-, da ne bo rom-pom-pom:)-:)-:)-;)

pa-pa Mina1 22t:nosecka:


(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   9.nebesa (****. ndaljevanje)
16.10.2004 9:28:53   
Lu
Dobro jutro :nosecka:!

Ker se med tednom ne morem na veliko javljati, se bom pa danes ;). Imam delvono soboto :(. Pa saj bo hitro 13. Ja moram vam povedat, da glede gibov najinega :duda:. V četrtek se je ˝zbudil/-a˝, ma je tako brcal kot še nikoli do zdaj :bravo:. Pa še bodoči očka ga je prvič začutil - tako močno. No včeraj je bil pa spet bolj lenuh. Samo kako je to enkraten občutek. Sem v 9nebesa:)

Glede kurjave pri nas v bloku kurijo že dobrih 5 dni in moram rečt, da je kar vroče. Nam :nosecka: je pa še bolj, ne.

Tole vreme ni za nikamor. Prav tako je, turobno. Pa nič se ti potem ne da delat.

Punce jaz sem dobila manijo na kostanj. To bi ga jedla še pa še. Kuhanega ali pa pečenega. Se moram malo umirit ;)

Kg pa zopet pridno nabiram. Se sploh ne upam stehtat :ups:

Mina1 super da je vse OK. Zdaj se pa nehaj že živcirat, a prov ;) in bodi v 9nebesa

V materinsko šolo greva v mesecu decembru sva se odločila. Mislim, da bo takrat ravno prav. Potem počasi ( jan. ) bo treba pa že kakšne cunjce na kup spravit in jih zelo počasi začet prat in likat.

Naj bo to za danes dovolj.

Lep vikend želim vsem. Vreme nam ne bo ravno naklonjeno.

papa Lu in :duda:
22t 4/7:love:

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   9.nebesa (****. ndaljevanje)
16.10.2004 10:21:19   
Špacka
Hojla :nosecka:!

Saj nimam nič pametnega za napisat, sam malo mi je dolgčas, pa danes sem en veeeelik lenuh, oz. sva:)-
No :duda: se je že oglasil verjetno sem predolgo spala oziroma ležala v postelji pa tega ni navajen, ker sem drugače že ob 4 zjutraj pokonci potem pa sva zelo aktivna v službi.
Popila sem svojo :kava: ne,ne kavico jaz sem kar na kakavu mi zelo paše, kave pa niti ne pogrešam. Vsake toliko časa pa si popoldne privoščim belo kavo.

Trenutno sem še kar v pižami in razmišljam katero pecivo naj spečem, da bo hitro gotovo, pa da nimam veliko priprav, pa da imam vse sestavine doma, ker še nisem bila v trgovini, mam velike zahteve ne:)-
Se bom malo pohvalila danes grem h tašči na kosilo pa ne morem pridet praznih rok, vsaj meni se zdi, ker je kosilo pri moji tašči bolj poredko;)
Ja jutri je pa standard kosilo pri moji mami. Se mi lepo godi ne?

OK imejte se skrajno lepo... pa,pa

Špacka 21t1/7

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   9.nebesa (****. ndaljevanje)
16.10.2004 10:48:50   
Anonimen
Ojla!

Mina1, sej sem vedla, da je vse ok:) Še do 24.2. zdrži, pa bo super:):):)
Kdaj se bova kaj dobile? Ker tole ne pelje več nikamor....:) Drug teden imam bolj malo časa, v četrtek se dobim z RRjevkami (lahko prideš tja), drugače pa šele v petek (v torek pišem fiziko, v četrtek matematiko) in grem pol v čet. verjetno še H&M pofirbcat, če bo cajt:)

Mi gremo zadjle v Trst v šoping- vse 3 rabimo škornje:) Upam, d abomo kaj našli;)

lp,:fis:

LU, lahko prideš k nam, ga sestra prakar je(še od včerej)- kostanj namreč:)

(odgovor članu žorž)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   9.nebesa (****. ndaljevanje)
16.10.2004 11:23:30   
Dolina
Ojla,
se še jaz malo pofočkam. Zdej k sem doma, je več časa za to. :bravo::bravo:
Ribica, že pišete??? Velik sreče (rajš znanja) :bravo:8)

Špacka, jaz imam ud danes namen malo peciva spečt. Imamo toliko jabolk, da jih lahko do druge zime jem, pa jih ne bo zmanjkalo, zato bo ena jabolčna pita padla. :love::love:
Uh, punce, ful sem v 9nebesa. Moj sonček je včeraj zvečer tako brcal, da me je kar mal bolelo. :)-:)-:)- Lu, sva na istem, kaj? :love::love: A ni to fino, ko ga takole čutiš! :sloncek::kuza::sloncek::kuza: pa moj možek ga je tud čutil, pa je rekel, u madona, kaj pa dons dela... :)-:)-
Aja, da bi mu pa pesmice pel, to pa ne. ;) Se mu tudi zdi neumno v trebuh prepevat. (pa še boljš zame, ker nima nč posluha :)-:)-:)-).
Lu, jaz sem tud čist nora na kostanj. Ti kar jej, po porodu bo treba spet na stare tire (oz nove: a ni rečeno, da je cel seznam, kaj vse ne smemo jest, če dojimo :zmeden:). Jaz sem en mesec nisem zredila niti kile. Sem bila na začetku pridna, zdej pa neki štrajkam. No, sej bojo še prišle. ;)
Ja mam rok 2. marca, kdaj pa naj grem v šolo za starše: januarja al raj kej prej?

Boni, tale birokracija je za znoret ja. Jaz se moram še na zavod prijavit, ker sem brez službe (pa kot kaže bom še to, kjer zdej delam honorarno zgubila :((:(( Pa glih zdej k rabim cekinčke) Smrk.

Vreme je pa res obupno. Moja Alti :kuza::kuza::kuza: je že čist nervozna, ker ne gremo nič ven noret. :sloncek::sloncek: Če je pa dež, pa vse blatno. Pol jo moram pa kopat, ker se itak v vsako lužo vrže. :grrr: jo moram pa tud mal pohvat, da zadnje dni kar lepo počiva: dons je spala do devetih!!:bravo:

Mina1, vam verjetno tdu ni fajn tale vreme, ker ne morete ven s škratkom. kaj pa počnete ob takih vikendih?

No, zdej bo cel roman nastal. Lepo se cartajte, pobožajte bušije in uživajte v vikendu. :rozica::rozica:

Lp, Dolina 20t

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   9.nebesa (****. ndaljevanje)
18.10.2004 12:37:42   
*NaTaŠa*
Pozdravljene punce! MAVRICA SE JAVLJA PO DOLGEM CASU. Ne vem kdaj se bom naslednjic, ker imamo doma se vedno pokvarjen net. Vglavnem v sredo 20.10. imam rok, tako da bo kmalu tudi nas misek tu. Danes sem bila na ctg-ju in je ze malo popadkov, otrocek se je ze spustil dol in samo se odstevam dneve. Upam da me kaj ne preseneti prav hudo, saj sem se po vcerajsnji paniki odlocila da grem definitivno v Postojno. Sva bila v sredo tam in so nama vse lepo razlozili, tako da nimam vec strahu pred epiduralno.

Najlepse cestitke Bejbi za rojstvo Anzeta in vsem drugim, ki ste med tem rodile, ko se jaz nisem nic javljala. Cakam na zgodbico o porodni izkusnji.

Imejte se lepo, ko pa bom pestovala svojega princa se vam pa javim.

Pozdravcke!

MAVRICA 40t 9nebesa

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   9.nebesa (****. ndaljevanje)
18.10.2004 16:41:38   
Anonimen
ooooooo, nataša, kje se je javla?

(odgovor članu žorž)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?