|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9 mesečnik+problem
20.4.2006 15:09:42   
Maleal
Naš user posted image  je iz dneva v dan večji razgrajač.Problem je v tem ko ga dam popoldan spat noče ajkat,ampak se veselo dviga in stoji v kinderpetu.Te pa ga skoz hodim davat v ležeči položaj,a kaj ko odnesem pete je že pokoncu.Strah me je namreč da bo padel in z bučko tresno v les.user posted image Kak naj zaščitim posteljo,od zgoraj in ob strani do polovice je zaščita,a si jo dvigne,ker kuka v mojo posteljo če sem v njej.user posted image  je star 9 mesecev,tak da v nogicah še ni fiksn,pa tud hodi še ne.Zvečer tega problema ni ker je tema.

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 9 mesečnik+problem
20.4.2006 19:26:17   
lelaval
Podnevi daj roleto dol, da bo bolj temno, pa mogoče ne bo norel, če zvečer tudi ne. Za kinderpet pa se dobijo take blazinice- not je goba, čez pa pisano blago in s trakci zvežeš na stranice.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 9 mesečnik+problem
20.4.2006 19:54:12   
*pepelka*
Naša je stara 8 mesecev in je ugotovila kako je zanimivo pogledati naokrog iz stoječega položaja. Ko je nesem spat večkrat vstane in se kar nekaj časa kobaca po posteljici. Če ne gre drugače jo pač pustim in jo grem polegniti takrat, ko omaga in zaspi napol sede. Nekajkrat se je tudi že prevrnila, vendar pa je do sedaj imela srečo, da se ni udarila.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 9 mesečnik+problem
20.4.2006 20:52:42   
violinski
8,5 mesecev, isti problem. Zaenkrat se vsaj enkrat na dan udari, ko ga v posteljici spodnese. Sem že skoraj imuna, vsaj do takrat, ko zajoka. Zadnjič je 'grizel' zgornjo prečko od posteljne ograje, pa mu je med pokončnimi palicami spodrsovalo dol z roba jogija tako, da so noge lezle med palicami ven. Še dobro, da me je ta-velika piška opozorila na to, da sem ga popravila. Obležat pa tudi že nekaj večerov zapored 'ne more' - res, čim ga poležem, se čisto po inerciji obrne in postavi najprej na kolena, potem na dlani in stopala, potem pa se nečesa oprime in vstane. Preko dneva sem se navadila, da zaspi v ležalniku in ga potem prestavim, zvečer ga pa včasih kako minuto uspavam v naročju ali pa mu dam večerno flašo mleka (1 dcl, toliko da se pomiri, ker predtem že pojé kašico) in ga potem lahko čisto omaganega odložim.

Po novem ju moram dajat ločeno spat - najprej njega, malega, šele potem gre spat tudi punčka, sicer, če sta oba budna, divjata po posteljah še vsaj eno uro, midva se pa jeziva user posted image .

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 9 mesečnik+problem
20.4.2006 20:59:01   
Andra
Jaz za opoldanski spanec vedno spustim roleto, da naredim temo. Ko jo dam v posteljico, se vležem toliko časa zraven (na svojo posteljo), da zaspi. To traja le nekaj minut. Če bi jo pa pustila samo, bi pa sigurno vstajala in klicala ali pa še kam splezala.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 9 mesečnik+problem
21.4.2006 11:09:15   
spella
Mi imamo enak problem že od sedmega meseca, ko se je prvič sam postavila na nogeuser posted image . Zdaj imamo sedem in pol in je za znooooret!!!!!! Pri nas jo lahko pustim zvečer v čisti temi tud tri ure....se bo igrala, pol stoji in gleda ven (v temi...ko  se midva  delava da že spiva ) ura pa je že krepko čez desetouser posted image . Če zaspi prej se pa zbudi polna energije že ob 4h zjutraj in ji ni več za spat .GRRRRuser posted image . Tudi podnevi zelo slabo spi...se skoz kobaca po stanovanju, se dviguje...zaspati pa sama nikakor ne more (šele na prsihuser posted image ) v vozičku ali avtu. Da ne govorim, da se sredinoči zbudi in še v isti sekundi vstane in gleda kje semuser posted image .  Smo tud pustil jokat ( pa ne mal časa)...pa je bolj vztrajna od naju user posted image . Glede oblog pa mamo tisto peno, ki je za okrog....dvakrat se uje bušknila, zdej pa nič več. V posteljci je zdaj glede tega varna...

Lp Špela

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 9 mesečnik+problem
21.4.2006 18:17:44   
Maleal
Nimamo rolet,imamo žaluzije s katerimi ne morš nardit trde terme.Ono zaščito ko se zveže tud imamo,a prekrije le zgornji del postelje kjer ima glavico in stranski del do polovice.user posted image

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?