|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
2.9.2004 14:30:42   
Anonimen
Ojla!

V šoli je blo dones kar znosno.

MAVRICA, javi se in pofočkaj za piniiiiiiiiiiiiiik!!!!

:pika: kje si?

Bejba,d ržim pesti in komaj čakam soboto;)

Asso ti pa počivaj.

Mala maja-pozitivno mislit, ne?:angel:

Lu, Špacka, Backy, pia1 ...... uživajte!

Žorž, kje si pa ti?

lp,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   9nebesa (****. nadaljevanje)
2.9.2004 14:34:22   
ANJA5
Pinik a ne?
:)-:)-:)- (moram te mal hecat)
Anja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   9nebesa (****. nadaljevanje)
2.9.2004 14:36:10   
Anonimen
Pikkkkkkknik:)-
Sicer se pa lahko pridružiš, ne:)
lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   9nebesa (****. nadaljevanje)
2.9.2004 14:39:49   
ANJA5
Hvala fišika za povabilo ampak zaenkrat ne, bom malo kasneje ko vas bom malo bolj spoznala - da se imamo pol kej za pogovarjat..:)-:)-
Anja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   9nebesa (****. nadaljevanje)
3.9.2004 9:12:10   
Lu
Dobro jutro zaspanke!:)

Včeraj sem se odpravila končno po blago v Kilometra v LJ. Kupila sem si bolj zimski material in to črn in sv.siv. Danes grem še k šivilji in potem upam, da mi jih bo kaj kmalu sešila.:bravo:

Sem si šla pa tudi ogledat vozičke. Seveda sem gledala za Asahije. Videla sem ga v Arielu. Superca. Full mi je všeč. Edino eno slabo stran ima, ki pa ne vem če je tako pomembna. Naslon se ne da čisto spustiti v vodoraven položaj. Zdaj ne vem kako je to za dojenčka. Glede na to, da bom rodila februarja in šla po vsej verjetnosti prvič ven v mesecu marci in bo še kar mrzlo bom mogla kupit še košaro. Kako je pa z prevažanji :duda: v lupinici in pa da je le-ta na vozičku. Mi zna katera malo bolj strokovno odgovorit na tole moje zmedeno vprašanje:ups:

Upam, da se bo katera kaj kamlu oglasila, ker se mi danes pa res ne da delat. Pa še petek je.

lp Lu in :duda:
16t 3/7:love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   9nebesa (****. nadaljevanje)
3.9.2004 10:20:33   
Špacka

Hojla!

Trenutno mi je malo dolgčas doma, ker sem sama, čeprav bi lahko šla malo v akcijo po stanovanju pa saj je dan še dolg, pa kosilo imam že skuhano, pa ni mi treba v službo:)-...

Lu na tvoje vprašanje ne znam strokovno odgovorit, ker sem tudi sama prvič noseča in se mi iz dneva v dan bolj zdi da mi ni več nič jasno. Se mi zdi da bom februarja ko bom rodila kar mamo zaposlila za nekaj časa, čeprav nismo skupaj doma. Malo pretiravam verjetno se potem stvari kar uredijo...

V glavnem moja kolegica je tudi rodila letos februarja drugega otroka ima pa vožiček na tri kolesa, katerega naslon se ne da čisto spustiti v vodoraven položaj pa je svojo malo od začetka prevažala v tem vožičku(ne vem znamke tega vozička) s tem da spodaj malo podložila npr. z dekco pa je vse v redu.
Gre pa tudi lupinica na voziček, samo moreš pogledati na katere vozičke je to možno, mislim da na vse ne gre.
Nisem veliko pomagala pa saj se bodo še oglasle nekatere, ki ti bodo znale bolj razložit.

Lp Špacka(15t)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   9nebesa (****. nadaljevanje)
3.9.2004 10:32:54   
mala maja
Hojla punce!

LU jaz imam voziček Hauck pa se tudi naslonjalo ne spusti čisto v vodoraven položaj. Sem zadevo rešila tako da sem na začetku pod sedalo(tam kjer pol sedi) dala dekico da sem malo zravnala ležišče. Gre mi pa tudi lupinica od rőmerja gor tako da smo ga tudi v lupinici prevažal.

Drugače pa je tako, dojenčka naj nebi peljala ven do prvega kopanja, ali pa vsej ke do ene 3 tednov. Sama sem prvega rodila 2 avgusta pa sva bla prvič vzunej okoli 20 septembra, drugega sem rodila 21 aprila pa sva bla prvič vzunej okoli 15 maja???
To je čisto odvisno od vremena, pa še takrat ko sem bila prvič vzunej sem bila samo 10 min.

Ti kar kupi voziček, mislim da se nimaš česa bati zaradi naslonjala. pa veselo nakopuj.

no pa še malo o moji nosečnosti. danes sem klicala G.. zaradi hudih bolečin včerej pa mi je rekla strogo ležanje pa poivanje. Pa kako bom počivala če imam doma 2 razgrajača pa noben nič ne pomaga.:((:((:((

Tko danes ko pridem domov iz službe dam vse štiri od sebe pol nej pa delajo kar čjo, pa jejo kar hočjo al nej pa stradajo. Za mojo bebeico naredim vse pa če jim je prav ali pa ne.

LP mala maja in :duda: 13t3d???????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   9nebesa (****. nadaljevanje)
3.9.2004 11:48:49   
Bejba
Hojla

Jaz sem pa danes malo žalostna. Kot sem že pisala sem bila včeraj na odvzemu krvi za sladkor in zvečer sem klicala mojo G glede izvidov. In izvidi niso v redu. Povišan sladkor imam in sedaj moram iti drug teden na polikliniko kjer mi bodo delali ta test še enkrat, ampak v malo daljši verziji. Trikrat bom morala spit tisto sladko reč in trikrat mi bodo vzeli kri. Če se še tam pokaže, da ni vse v redu pa lahko v najboljšem primeru pristanem na dieti, v najslabšem pa v bolnici in na izolinu. Zato se kar malo sekiram.
Čeprav je bila po moje za ta previsok sladkor kriva lubenica, ki sem jo pojedla cel velik krožnik večer pred jemanjem krvi. G pa mi je potem rekla, da se moram lubenici izogibati. Halo, pa to je nekaj kar noro obožujem sedaj v nosečnosti in si ne predstavljam večera brez mrzle, sočne lubenice.
No, do torka bo treba zdržat, dat kri in če bo vse v redu takoj na lubenico ;).

V ponedeljek pa začneva z mojim hoditi v materinsko šolo. Baje povejo kar nekaj pametnih stvari, zato se kar veselim, čeprav se mi zdi da malo dolgo traja. Tri tedne po 3x na teden.

Lu, moj voziček se sicer da v čisto vodoraven položaj, zato ti res težko svetujem. Ampak kot so punce že zgoraj napisale, pa podložiš dekico spodaj, pa je. Glede lupinice je pa tako, da ni priporočljivo, da je dete v njej predolgo, ker ima nepravilni položaj. Baje je lahko naenkrat samo kakšne 2 urici. Zato je bolje, da na sprehodu uporabljaš kar voziček brez lupinice.

Sedaj grem pa obesit še eno žehto oblekic. Sedaj namreč vsak dan perem ko nora za našega malčka. Pa se tako slabo suši, ker je tako čudno vreme, da je joj. Potem bo treba pa še vse zlikati.
Jaz vse perem sedaj prvič na 30C. Ali je to premalo? Saj v bistvu gre samo za to, da prvič preperem nove oblekice.

Aja, še nekaj. Včeraj, ko sem ležala in gledala TV, me je začel boleti trebuh. Kot da nekaj grozno pritiska navzgor. Saj mi je jasno, da pritiska glavica, ampak do sedaj še nisem imela takih bolečin. In danes zjutraj isto. Kakorkoli sem se obrnila, me je tiščalo in bolelo. Sedaj je pa v redu. Ali je to normalno?

Kje ste pa kaj ostale? Javite se, da ne bo dolgčas.

Uživajte in pobožajte trebuščke. Moj lenušček se je danes javil samo enkrat, ga moram mal zbudit.

LP; Bejba (33 6/7)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   9nebesa (****. nadaljevanje)
3.9.2004 13:30:40   
Lu
Se javljam še enkrat.

Za voziček bom še malo povprašala, ker drgač mi je res zelo všeč.

Zdaj me pa nekaj zanima, če mogoče katera ve oz. pozna koga. Bliža se roj.dan moje mami. Z bratom bi ji radi podarili kužka za roj.dan. Tako da, iščem mešančka manjše rasti, pa da ima daljšo dlako. Ne une trde. Ali mogoče katera pozna koga, al pa soseda, da imajo mešančke. Iščem že kar nekaj časa pa ni nič.

Za vsakršnokoli pomoč bom zelo hvaležna.

Hvala in lp

Lu in :duda:
16t 3/7:love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   9nebesa (****. nadaljevanje)
3.9.2004 13:35:32   
žiža
Pozdravljene vse skupaj!
kako grozno pogrešam tale moj računalnik. V najinem novem domeku ga namreč še vedno nimava, pa vse kaže na to da ga še nekaj časa ne bomo imeli :(( :(( :((
Tolažim se s tem, da itak nimam časa na njem viset, ampak zvečer mi pa precej bolj paše na RR-ju klepetat, kot pa TV gledat.
No najprej se moram prav vsem lepo zahvaliti za čestitke. Sem že skoraj cel teden srečna ženkica, kr ne morem verjeti... Oba sva še polna vseh vtisov in noro lepih občutkov. Sedaj počasi prihajajo slikce, pa DVD.... Bi jutri kr vse še enkrat ponovila. No v album sem uspela dat nekaj slikc, nekaj jih pa še bom. Sedaj sem se naučila, kako se zadevi streže tako da imam občutek da sem našla še en razlog ki me bo vlekel semle na RR.
Kljub vsemu pa sem vesela da je poroka za nami in sedaj se lahko v miru začneva maksimalno posvečat najinemu škratku. En vikend bova odšla na lov za vozičke kar v Avstrijo, pa cunce bomo začeli skup metat pa prat, pa navsezadnje bo treba počasi pripraviti stvari za porodnišnico...... Komaj čakam. Jaz sem tako zaljubljena v mojga trebuščka, da ga ves čas božam in moj pravi da ga bom še preden se bo rodil razvadila pa scrkljala. Ah kaj še, kaj pa on ve. Najraje bi mu posodila trebušček za ene dva dni, da bi videl kako zlo luštno je ko te žgečka pod popkom.....
bejba držim pesti da bo s tvojim cukrom vse v redu, res zoprna reč. Mene je tud vsakič strah ko grem v laboratorij da bo kaj narobe. Zdej sem že dvakrat imela precej slabo vodo,tako da imam en nagnusen čaj, pa pijem 100/h, tako da zgoraj notr vlivam, spodaj pa kr direkt ven teče. Ta malemu je pa verjetno še bolj všeč ko je mehur bolj poln saj potem še raje po njem skače.
Ja tole moje nakladanje bom počasi zaključila. Velik zdravja vsem, ker prihaja čas ko kar naprej nekaj preži nad nami. Pridne bodte!
žIža (29t)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?