|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ALI JE MOZNO...
18.9.2004 21:54:06   
mela
DA TRAJA VGNEZDITVENA KRVAVITEV VEC KOT 3 DNI NPR. 4,5?????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ALI JE MOZNO...
18.9.2004 22:02:00   
eva1
Ja valda da je možno! Nekatere ženske imajo lažno M kljub temu da so noseče, tudi po 3, 4 mesece! Če tvoja M ta mesec ni bila takšna kot ponavadi(po trajanju, ali moči krvavitve) potem ti predlagam da narediš test! Ne bi bila ne prva ne zadnja, ki bi krvavela, kljub temu da si noseča! Jaz naprimer sem mislila da bom dobila M, najprej izcedek, potem spet malo-nisem pa krvavela, pa se mi je čudno zdelo in sem šla nato po test in je bilo:modri:! Tako, da če dvomiš, le pojdi po test in boš videla!
Pa srečno!
Lp, Eva 14t in :duda:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ALI JE MOZNO...
18.9.2004 22:04:09   
Pia73
mela vse je možno! Sicer pravijo, da je ta vgnezditvena krvavite šibkejša kot normalna M. Poznam pa kar nekaj punc, ki so imela še v nosečnosti M, pa sploh ni bila M! Kaj sprašuješ zase??? Držim pesti, da je to kar si želiš!!! Povej kaj več o sebi! Jaz se namreč redkeje oglašam in malo težje sledim vsemu!!!

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ALI JE MOZNO...
18.9.2004 22:08:16   
mela
EJ KOK SI TI :rozica:,VES SM PRVO VPRASALA TISTE NA PRVIC NOSECA in mi je ena napisala da na zalost to ni mozno!!!:((:((!ampak ves kaj je pr men fora:da me desna dojka boli ampak tako cudno(da me ze skrbi),da ko se ponesreci dotaknem(al pa moj mozek-on ne ponesreci)me tako cudno zaboli-ostra bolečina!in ne vem kako naj si to razlagam-previdno sem jo pregledala in kot da bi mela to žlezo povecano!a mislš da je to mozno od 9nebesa?ce ne bom sla kr zdarvniku kr je res :((!ce bo pa :modri::roza: pol se ne bom bunla kr meboli!in tko pravs da je mozno da traja dlje!a jst sm mela skus bl švoh to zoprno M (odkar sm hitro shujsala) in da ne vem kaj naj..:zmeden:!sej ce bi mela zdej test pr roki bi ga zihr uporabla ampak sm ze 2 zagonila(pa ceprav vem da mors počakat kao da ti zamudi) tok da morm cakat do pondelka-ufff je to daleč!!!

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ALI JE MOZNO...
18.9.2004 22:11:36   
mela
no pia moja pr men je pa tko...zacela sva sele pred kratkim(torej ce je zdaj bila grda M na obisku nama je to drugic spodletelo-a men se zdi kot da je to sto let ze minilo,kr res se vleče teh 28 dni..:((:zmeden::grrr::grrr:
no in koliko casa pa ve delate na tem???jaz se vsak dan malo oglasim kr si skus psihicno povezano(po moje) neke znake ku bi bli lahko 9nebesa ampak to moram nehat dlat kr me ze mori:aha zdej me to boli,pol pa to....sigurno sem noseca in pol ni nic!!!mah sej bo...

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ALI JE MOZNO...
18.9.2004 22:14:42   
Pia73
Draga mela!

Če nisi sigurna je vsekakor bolje, da greš h G! Ampak veš, da je normalno, da te vedno bolj boli ena dojka! Mene vedno bolj boli leva! Pa sem npr. po porodu imela v njej manj mleka! Sicer pa lahko prsi bolijo še nekaj časa med M in morda tudi kakšen dan po M! To ti lahko povem iz izkušenj! Tudi, ko sem imela abrazijo (čiščenje maternice zaradi odmrtja ploda) so me še nekaj časa bolele prsi, čeprav je bilo (preko krvi) dokazano, da je plod odstranjen! Upanje zate sicer še vedno obstaja a ne upaj preveč, da ne boš preveč razočarana! Bo bolje, če boš potem pozitivno presenečena! Sicer pa držim pesti, da ugledaš :modri:

LP Pia73

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ALI JE MOZNO...
18.9.2004 22:18:10   
mela
sej mene ful bolijo pred M ampak to je res drgacna bolečina in ce ti po pravici opovem niti malo ne sumim na nosecnost(kar se tice te bolečine)ampak da ni kej druzga...no ne vem kr nism dr.no zdej sm tvojo zgodbo prebrala in ce seveda hoces da mi poves me zanima kaj je pri vama narobe ce vama je v prvo ratalo narediti bebico zdaj pa ne gre??????????

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ALI JE MOZNO...
18.9.2004 22:29:42   
Pia73
mela! :rozica::rozica::rozica:

Sva istočasno pisali, tako da nisem videla tvojih vprašanj! Ja pri nama je v prvo ratalo takoj, v drugo v tretjem poskusu, pa je sledil ss, v tretje pa spet v prvem poskusu pa potem ss. No in po drugem ss sem morala na abrazijo (čiščenje) in so me verjetno "zasrali" Lahko, da čisto nehote, da sem pač tako reagirala na čiščenje! Sedaj je namreč možno, da imam v maternici zarastline (to so ugotovili na slikanju maternice HSG-ju ampak ni sigurno, ker so slike slabo vidne) Sedaj grem pa v bolnico, da vidijo ali imam zarastline (to bodo pogledali s histeroskopijo) in če jih imama ji bodo lapaparoskopsko (laparoskopija) odstranili). Nato so mi odkrili povišan prolaktin (tudi to še ne vem, če je potrjeno) Pa možev ne najboljši spermiogram. Me je kar strah nadaljnjih preiskav! Ampak bom že! Moj staž pa je od junija 2002. Oz sedaj od julija 2003, torej po dveh ss je sedaj pri meni 15. nezaželjena M! Držim pesti, da bo tvoja pot lažja!!! :miska::miska::miska:

LP Pia73 :sloncek:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ALI JE MOZNO...
18.9.2004 22:32:29   
mela
res mi jehudo...
ampak hvala bogu ze imas enega zlatega otroka in te ta pokonc drzi in imas tolazbo.a ne?no saj bi bilo(In bo)lepo ce bi imela se kaksno pikico ampak tut edn otrok je zlata vredn...
drzim ti pestke in danama rata:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ALI JE MOZNO...
18.9.2004 22:37:19   
Pia73
Ja, moj :) je res ZAKON!!! Da ga le ne razvadim preveč,...
Ja čudne zgodbe piše tole življenje,....pa si na žalost ne moremo zbrati najbolj ustrezne zgodbe,....

LP Pia73

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?